evet bence de bakŞu kar gecsın bakarım bi hadi ya cahilliğime ver
Profildeki senmisinBen geldimm
Kizlar bugun spor yapamadm yapiycam da sanirm regl oldum acayip şişkinim kendimi igrenc hissediyorum cok cirkn hissediyorum berbat hissediyorum
Ben de olamadım gitti bir türlü... Püff...Ben geldimm
Kizlar bugun spor yapamadm yapiycam da sanirm regl oldum acayip şişkinim kendimi igrenc hissediyorum cok cirkn hissediyorum berbat hissediyorum
Hayir canmm niyekii:)Profildeki senmisin
Kızı çok begendım yaHayir canmm niyekii:)
Yine erknden oldum yaBen de olamadım gitti bir türlü... Püff...
Sen erken oldun, benimki ise gecikti... Nedir şu hormonlarımızdan çektiğimiz yahuYine erknden oldum ya
Bende begendmmKızı çok begendım ya
Bozuldu bozUldu tum hormonlar bebegmSen erken oldun, benimki ise gecikti... Nedir şu hormonlarımızdan çektiğimiz yahu
Beslenme şeklimizle bir alakası var mıdır acabaBozuldu bozUldu tum hormonlar bebegm
Bu tarz benıme mı katıldın oooBende begendmm
Tarz yarismasimda yuzum gozuktugu icin kendimi koyamiyorum su an
Ben 3 haftadır öyle bir haldeyim, olamıyorumBen geldimm
Tv dekine degil kizBu tarz benıme mı katıldın ooo
3hafta cok uzun kuzum ya bi saglik problemin mi varBen 3 haftadır öyle bir haldeyim, olamıyorum
Beslenme seklimiz degil de aldigimiz gidalarin cogunda hormon oldugu icin bence kuzumBeslenme şeklimizle bir alakası var mıdır acaba
Burda tarz yarısması mı oldu ya ne zaman nasıl :)Tv dekine degil kiz
Burdakine
En tarz uye yarismasi yapiliyor cabimBurda tarz yarısması mı oldu ya ne zaman nasıl :)
Olabilir kuzum. Herşey öyle sağlıksız ki artık..Beslenme seklimiz degil de aldigimiz gidalarin cogunda hormon oldugu icin bence kuzum
Aynen canmOlabilir kuzum. Herşey öyle sağlıksız ki artık..
3hafta cok uzun kuzum ya bi saglik problemin mi var
Beslenme seklimiz degil de aldigimiz gidalarin cogunda hormon oldugu icin bence kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?