fitim fitsin fit (squat)

Bu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.

Aaa çok geçmiş olsun, hayırdır?

Bu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.
burdada kesin yükleniyordur garibanlara haklısın valla jillinadan çekmediler kimseden çektikleri kadar bizde tabi

ben yaptım sana güveniyoruz yaparsın telafini kafanı çok takma kavga falan kesin saçma sapan bişeydir

Pek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.
Cok gecmis olsun tatlim iyi geceler :)

Pek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.
görüşürüz bende çıkıyorum çay içeyim iki ailemle oturayım bugün hazır sporuda yapmışım görüşşürüz kızlar gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…