http://tune.pk/video/2516873/jillian-michaels-ripped-in-30-week-1 link eklenmiyor video olarak bende ıdm var onunla videoyu indiridm burdan ama açıpta yapabilirisn her seferinde ripped 4 haftalık bir programmış bu 1. haftası 35 dk sürüyor bu program videoları genel olarakBence daha etkili olabilir. Bana da atsana linki güzel kuzum.
Bacaklara bak yaaaa.....
Hatunun yüzü de çok güzel yaa masumluk akıyor.Bacaklara bak yaaaa.....
Bu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.http://tune.pk/video/2516873/jillian-michaels-ripped-in-30-week-1 link eklenmiyor video olarak bende ıdm var onunla videoyu indiridm burdan ama açıpta yapabilirisn her seferinde ripped 4 haftalık bir programmış bu 1. haftası 35 dk sürüyor bu program videoları genel olarakdiğerlerini de atayım mı hepsini farklı yerlerden buldum da
ay ben zaten boyleyimSpor yapmazsan böyle olursun oysa ki sporla şöyle;
lune bu masum değil bence fettan bakıyorHatunun yüzü de çok güzel yaa masumluk akıyor.
Lune bu fotolara kalp dayanmıyor
Al benden de o kadarlune bu masum değil bence fettan bakıyor
Tatlim gercekten fizigin harika boyle devam et :))Şimdi görebilirsin sanırım :)
Aaa çok geçmiş olsun, hayırdır?
Sporunu yapmayan kaldı mı hala?
Not: Topic sahibi bugün toplantıda çıkan kavgadan dolayı üzgün ve migreni azdı. O yüzden bugünlük spor maratonumu es geçiyor cuma ek hareketlerle telafi etmeyi planlıyorum.
Hadi yaalune bu masum değil bence fettan bakıyor
Teşekkür ederim :)Tatlim gercekten fizigin harika boyle devam et :))
burdada kesin yükleniyordur garibanlaraBu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.
Aaa çok geçmiş olsun, hayırdır?
ben yaptım
Sporunu yapmayan kaldı mı hala?
Not: Topic sahibi bugün toplantıda çıkan kavgadan dolayı üzgün ve migreni azdı. O yüzden bugünlük spor maratonumu es geçiyor cuma ek hareketlerle telafi etmeyi planlıyorum.
Cok gecmis olsun tatlim iyi geceler :)Pek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.
görüşürüz bende çıkıyorum çay içeyim iki ailemle oturayım bugün hazır sporuda yapmışımPek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?