- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
Kiyamam saanaa sendeni reglisinRegl sancim gecsin squatimi yapicam canm
kız bu kızcağızın kılo vermesıne gerek yok. üniden arkadasım bu kuruntumakınesı gercekten de kuruntuluKaç kg vermen gerek tatlım? Boy ve kilo yazar mısın? Spor geçmişin var mı?
bak mekiğe baslamıssın işte bir ay içerisinde de sonuc almaya baslarsn bıtanemBugün temizlik yaparak spor yaptım olmaz mı :)) 50 mekik çektim sadece programı telefonuma indirdim başlayıp önce - sonra yapmak için sabırsızlanıyorum :)
Görmedin mi sallanan etlerimi :'([/QUOTE]Ohoo sen viciksan biz surdan atlayalim
evet yaa agrı kesıcı ıctım smdıKiyamam saanaa sendeni reglisin
Oyle ya evde bulunca bizi is kitleyip duruyorlarevet yaa agrı kesıcı ıctım smdı
annem tum ev işini bana bıraktı vicdansız kadın
sımdı bulasık makınesını hallettım bi sigara yaktım az sonra çamaşırları katlıycam sonra toz alcam pofffOyle ya evde bulunca bizi is kitleyip duruyorlar
benimde çok sancım başladı mahvediyo beni ağrı kesici alcam galiba ama hangisini kullanıyosun sen hangisi keser ağrıyı benim pek bilgim yok bu konudaevet yaa agrı kesıcı ıctım smdı
annem tum ev işini bana bıraktı vicdansız kadın
canım majezık 200 mg var bende onu kullandım 40 dk oldu atalı azcık gectı bir saate gecırıyor hemenbenimde çok sancım başladı mahvediyo beni ağrı kesici alcam galiba ama hangisini kullanıyosun sen hangisi keser ağrıyı benim pek bilgim yok bu konuda
aferın sanaaGünaydın çıtırlarrsabah sporumu yaptm
jillian michael 25 dk
Squat da dinlenme günü
aferın sanaa
erkeklerde yağ oranı daha dusuk oldugu ıcın ne guzel yaptıkları kas da gıtmıyor yaaKızlar benim eşim 6 yasndan 20 yasina kadar boks yapmis ve squat hep varms programlarinda adamda bi popo var kac senedir kilo aldiii verdiii hala daş gibi ve yuvarlak dikbenimkide öyle olmaliiiiii
erkeklerde yağ oranı daha dusuk oldugu ıcın ne guzel yaptıkları kas da gıtmıyor yaa
pekı bıraktıgı halde mı hala kas seklınde ? yoksa yıllardır devam edıyor mu
helal olsun vallahıYok canm askere gittogonde birakmiş boksu ve bidahada hiç spor yapmadi bi ara baya kilo aldi ve 10 kilo verdi hala tas gibi kasli simdi 30 yasinda
Sadece ölçülerini versen ya da bikini ile çeksen de olur tatlım. Özelden gönderebilirsin.Ucuna cicek koyup paylasirim canim
Neler alacaksın bakalım?a ne güzelmiş :) ben yarın için alışverişe çıkıcam birazdan bayılıyorum alışverişe:)
Ben arveles kullanıyorum doktorum tavsiye etmişti.benimde çok sancım başladı mahvediyo beni ağrı kesici alcam galiba ama hangisini kullanıyosun sen hangisi keser ağrıyı benim pek bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?