kız bu kızcağızın kılo vermesıne gerek yok. üniden arkadasım bu kuruntumakınesı gercekten de kuruntulu
evet o tatlı kız binim binim biniiiiiimYoksa profil resmindeki tatlı kız bu mu?
Harikasın.Günaydın çıtırlarrsabah sporumu yaptm
jillian michael 25 dk
Squat da dinlenme günü
Aynen öyle.helal olsun vallahı
bız sporu bıraksak hemen yağ oluruz erkekler sanslı bu yuzden
Maşallah çok şekersin. Enerjin taa buralara geliyor.evet o tatlı kız binim binim biniiiiiim
o kardeşimdi canımMaşallah çok şekersin. Enerjin taa buralara geliyor.
Bundan önceki resminde kısa saçlı bir kız vardı. Onu kastetmiştim.
Yemeklik bir şeyler alıcam tavuk yeşillik o an aklıma ne gelirse sağlıklı atıştırmalık belki :)Sadece ölçülerini versen ya da bikini ile çeksen de olur tatlım. Özelden gönderebilirsin.
Neler alacaksın bakalım?
sanırım hamilelik sonrası bu dimi baya iyi olmuş
Elma sever misin? Cilde çok yararlı. Ben en azından her gün 1 tane tüketiyorum.Yemeklik bir şeyler alıcam tavuk yeşillik o an aklıma ne gelirse sağlıklı atıştırmalık belki :)
Evet tatlım. Hem toplanmış hem de çatlakların görünümü hafiflemiş.sanırım hamilelik sonrası bu dimi baya iyi olmuş
aynen yaa bu kadındakı hırs nedır boyle maşallah
Harikasın.Bende sln71 nerede kaldı diyordum.
Aynen öyle.
normal dogumda da boyle ızler oluyor mu sezeryan ızı mı yoksa karın gerıldıgı ıcın catlak ızı mıElma sever misin? Cilde çok yararlı. Ben en azından her gün 1 tane tüketiyorum.
Evet tatlım. Hem toplanmış hem de çatlakların görünümü hafiflemiş.
Benim karnımda o kadar yirtk canm normal doğum yaptm karnm cok büyüktü cok yirtldi 4 kilo bi prenses doğurdum ama tabi o kadndan daha inceyimnormal dogumda da boyle ızler oluyor mu sezeryan ızı mı yoksa karın gerıldıgı ıcın catlak ızı mı
Cilt gerildiği için hamilelik boyunca sürekli çikolata yağı vs ürünlerle nemlendirilmezse aynen böyle çatlak oluyor. İlk başta kırmızı olan çizgiler zamanla beyazlaşıyor. Lazerle taze çatlaklar tedavi edilse de kesin bir çözümü yok.normal dogumda da boyle ızler oluyor mu sezeryan ızı mı yoksa karın gerıldıgı ıcın catlak ızı mı
4 kg mu? Maşallah. Hem de normal doğumla. Maşallah kere maşallah.Benim karnımda o kadar yirtk canm normal doğum yaptm karnm cok büyüktü cok yirtldi 4 kilo bi prenses doğurdum ama tabi o kadndan daha inceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?