fitim fitsin fit (squat)

Elma sever misin? Cilde çok yararlı. Ben en azından her gün 1 tane tüketiyorum.

Evet tatlım. Hem toplanmış hem de çatlakların görünümü hafiflemiş.
geçen gün aldım duruyorlar meyveyle pek aram yoktur aklıma gelmez pek iyi ki söyledin:) markete çıkıcam birazdan gelince öğle için yerim :)

geçen gün aldım duruyorlar meyveyle pek aram yoktur aklıma gelmez pek iyi ki söyledin:) markete çıkıcam birazdan gelince öğle için yerim :)
canım bı kase yogurtun ıcıne elma dogra ya da rendele sen bılırsın bıraz da tarcın at uzerıne tatlı ıhtıyacını karsılarsın

Hazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.

Hadi hep beraber bir tane meyve tüketelim.

canım bı kase yogurtun ıcıne elma dogra ya da rendele sen bılırsın bıraz da tarcın at uzerıne tatlı ıhtıyacını karsılarsın
teşekkürler canım ben pek yoğurtla meyveyi sevmiyorum alışık olmadığım bir tat bir türlü benimseyemedim. bende elmanın yanında süt içiyorum

Hazır muhabbeti geçmişken hemen ye. Hatta bende sana eşlik edeyim. Elmayı kocacık yemiş. Havuç var bende.

Hadi hep beraber bir tane meyve tüketelim.
hemmen kalkıyorum ve bı portakal soyuyorum kendımeee
hadı kızlarrr

Eklentiler

• IMG_20150124_133110.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…