fitim fitsin fit (squat)

Ayak Üstü bi tanecik yiyim derkennnnnn baktm gidiyorum paketin icine düsmüsüm resmen

bak daha konusuyoo
lunee gel buraya squat cezası verrr

Squat sayını double yapalım bugün için. Akşam için de ya ekmekten ya da yemekten kısıyoruz. Butün gün her yerimiz ter içinde kalıyor, emeğimizi bu hain kuru pastalara mı vereceksin?

Zaten dışarı çıkcaz aksam boll boll yürücem ve kız uyusun 200 mekik 300 thigh master aletiyle bacak çalışma yapcam

Zaten dışarı çıkcaz aksam boll boll yürücem ve kız uyusun 200 mekik 300 thigh master aletiyle bacak çalışma yapcam
Yarın akşam yediklerinle beraber bildirim istiyorum. Zararlı şeylerden yerken sayıyoruz en fazla 3 tane.
2:28den itibaren izle Şevket hocamı.

Yarın akşam yediklerinle beraber bildirim istiyorum. Zararlı şeylerden yerken sayıyoruz en fazla 3 tane.
2:28den itibaren izle Şevket hocamı.

Izledim çok utandm bida yemicem bu hafta abur cubur yasaği koyyorum kendime

Bişe dicem kızlar squati siz hergün mü yapıyosunuz yoksa 30 günlük programa göre mi yani 3 gün squat 1 gün dinlenme ben diyorum 6 gün yapsam yine artira artira 1 gün dinlensem mi bide kuru pastayi çok yedim şimdi pismanlik icindeyim o yüzden bugün de yaocam squat hemde 1 er kilo ağrlıklarla
yani biraz sonra
200 mekik
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
65 sguat agırliklarla
ve bu saatten sonra yiceklerim
1 veya 2 küçük havuç
Aksamda fırında yumurta yoğurt soslu karnabahar (yag ve un yok icinde)
yanına da yoğurt ve salata
sizce telafi eder miyim

Programa göre yapıyorum ben. Bu dediklerini yaparsan telafi edersin. Yorgunluğunu unutma da bir daha kaçamak yapmak istediğinde aklına gelsin.

ben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesi sonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…