bende isterim bendee
Bu da topiğe 3 ay boyunca düzenli olarak gelip, sporunu aksatmadan yapanlar.Bikini sponsorumuz @tatlibikiz
ay çok güldüm ya her şey bizim güzel sıkı popilerimiz içinYalnız ergenler benim kadar popi aratmıyordur günde. Google bıktı benden
Bu yaz hırsını almalısın o zaman. Hem yüzmek de acayip sıkılaştırıyor. Su kuşu olalım bu sene hepimiz.bende isterim bendeegeçen sene sırf takıntımdan denize girmedim şişmanım diye
ay çok güldüm ya her şey bizim güzel sıkı popilerimiz için
Eveet kesinlikleHep olumlu motivasyon olmaz, bazen de ters psikoloji uygulamak lazım.İtiraf et bu daha güdüleyici değil mi?
evet kesinlikle rahat rahat hiç sıkılmadan giyicem bu yaz bikinimi ohBu yaz hırsını almalısın o zaman. Hem yüzmek de acayip sıkılaştırıyor. Su kuşu olalım bu sene hepimiz.:yokkiyüzensmiley:
Bu da topiğe 3 ay boyunca düzenli olarak gelip, sporunu aksatmadan yapanlar.Bikini sponsorumuz @tatlibikiz
6 haftalık yapılan bir spor herkes çok faydasını görmüş iki haftada bir.level saatleri ve hareketleri değişiyor .. bende çok faydasını gördüm iki hafta oldu başlayalı yarın level.2 ye baslicam ins.veee göbek 90 ken 79 olduu üstelik iki haftdaaBi de Slim ne
Onu ne diye yazınca çıkıyor6 haftalık yapılan bir spor herkes çok faydasını görmüş iki haftada bir.level saatleri ve hareketleri değişiyor .. bende çok faydasını gördüm iki hafta oldu başlayalı yarın level.2 ye baslicam ins.veee göbek 90 ken 79 olduu üstelik iki haftdaa
Slim dediğiniz jillian olmasın? Onda da var squat. Bir link yükler misin?slimde de squat var ama fazla.uzun.sürmüyor onun için size katildjm seneye ins.evlenicem artık sekillendirmem lazım şu popoyu
yok canım jillian değil tlden girdiğim için link yollayamiyorum maldsef ama slim in 6 / 12 ocak grubuna.bakarsan.bulabilirsinSlim dediğiniz jillian olmasın? Onda da var squat. Bir link yükler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?