fitim fitsin fit (squat)

o maşallah sonuç süpermiş.ama 2 hafta aynı şeyleri yapınca ben sıkılıyorum ya gerçi bu sonuç için dayanılır :)

o maşallah sonuç süpermiş.ama 2 hafta aynı şeyleri yapınca ben sıkılıyorum ya gerçi bu sonuç için dayanılır :)
hayatimda ilk drfa spor yapıyorum slim sayesinde başladım iyikide baslamisim başlangıçta aşırı zor yürümekte zorlanmistim hatta yuruyemiyodum ama sonuç gerçekten.çok güzel oldu tavsiye ederim

yeni aynı zamanda eski moda ''ince bel,kalın kalça,yukarı kalkık popo''artık bunun için plastik cerrahi yapılıyor

İyice arastirdin mi canm karatayi
Su an neden baamiyorsun
Hic bir sey imkansiz degil ))
bence de, ideal kilomdan bu noktaya geldiysem geri de dönebilirim, karatayı çok araştırıdm ve cok doğru buldum :)
hoşgeldn canm tatlibikız ın dediği gb neden şimdi başlamıyorsun? yaza az kaldı şimdiden başlamalısın.

En azından akşam 6dan sonra yemesen, bu bile çok şey farkettirir.

hoşbulduk canlarım arkadaslar neden şimdi başlamıyorum, erkek arkadasımlayım, annesi ve teyzesi de burda. 2 hafta sonra gidecekler ve sağolsunlar(?) çılgınlar gibi yediriyorlar :) kekler börekler pastalar havada ucusuyor, burun kıvırmayayım dedim ben de bugunden itibaren dikkat edeceğim yine de. alışma seansı gibi olacak bu iki hafta.zaten salona gideceğim, yazılıyorum haftaya :) salona baslayana kadar leslie 3 mile yapabilirim fırsat bulursam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…