fitim fitsin fit (squat)

kizlarrr benimde muhakkak size katılmam lazimm hergün slim yapıyorum ama konunuz dikkatimi çektı ( popolardaa )
Merhaba hoşgeldin. Squat yapıyoruz bizde katılmak istersen bildirim ver günlük. Beraber motive olalım.

evet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırım
Canım mesela sadece 5 mekik çek, yarın 6 tane. Yavaş yavaş artırmayı dene. Ama karın kaslarını çalıştıracak şekilde olsun. Bir anda yüklenince de vücut kaldıramıyor olabilir.

En azından akşam 6dan sonra yemesen, bu bile çok şey farkettirir.

Canım mesela sadece 5 mekik çek, yarın 6 tane. Yavaş yavaş artırmayı dene. Ama karın kaslarını çalıştıracak şekilde olsun. Bir anda yüklenince de vücut kaldıramıyor olabilir.
çok teşekkür ederim. bu akşam az az yarım olarak denicem bakalım bir kaç video izleyeyim nasıl yapılıyor diye öyle başlıyayım.

Bu da fitnessini aksatanlara gelsin.
ay bu ne böylee aman Allah korusun aksatmayalım spormuzu biz :) gerçi ben bugün aynada kendimi resmen böyle gördüm çok moralim bozuldu bacaklarımın kalınlığını görünce hemen bunalıma giriyorum nasıl ggitcek gider mi acaba bunlar diye

Gidecek gidecek, güzellikle gitmezlerse zorla koyarız kapının önüne selülitleri. Squatla döveriz onları.

yaş 20
boy 164
kilo 62
kızlar yaptiginiz hareketler bu topikte var mı ? bende hemen yarın.baslim

yaş 20
boy 164
kilo 62
kızlar yaptiginiz hareketler bu topikte var mı ? bende hemen yarın.baslim
Merhaba hoşgeldin. Var elbette. Önce ilk sayfadaki squat hareketinden yapıyoruz, pembe taytlı kızın yanındaki listede hangi gün kaç tane yapacağımız yazılı.
Öncesinde mutlaka ısınma videosu ile başlıyoruz. O da ilk sayfada var.
Bir de sıkılaşmak için jillian yapıyoruz. Onun videosu da altta.

Gidecek gidecek, güzellikle gitmezlerse zorla koyarız kapının önüne selülitleri. Squatla döveriz onları.
gidecek gidecek biliyorum da işte ben biraz aceleciyim galiba hemen olsun istiyorum. daha önceki spor maceralarımda da hep sıkıldığım için bıraktım ama bu sefer siz varsınız pes etmek yok

kızlar ben hergün slim yaptığım için jillian yapmasam olur mu acaba
Olur elbette. Sende yaptığın sporları yazarsın. Leslie yapan var, cardio herkes problemli bölgesine göre çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…