Merhaba hoşgeldin.kizlarrr benimde muhakkak size katılmam lazimmhergün slim yapıyorum ama konunuz dikkatimi çektı ( popolardaa )
tatlibikız ve rainbow03'ün dediği gibi yaza az kaldıhoşgeldn canm tatlibikız ın dediği gb neden şimdi başlamıyorsun? yaza az kaldı şimdiden başlamalısın.
Canım mesela sadece 5 mekik çek, yarın 6 tane. Yavaş yavaş artırmayı dene. Ama karın kaslarını çalıştıracak şekilde olsun. Bir anda yüklenince de vücut kaldıramıyor olabilir.evet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırım
En azından akşam 6dan sonra yemesen, bu bile çok şey farkettirir.heyyooo :) canımcımlarr bende durum vahim :)
yaş 21
kilo 80
boy 158
löp löp yağ oldum 2 yıl içinde 28 kg aldım.
en büyük problem basen, kalça, bacak. göbek de yaptım gayet.
lisede voleybolcuydum. sürekli antrenman yapıyorduk fit idim.
üniversiteye geçişimde hiçbir şey yapmadım, kalakaldım böyle.
yarın başlıyorum ben de squata.
şuan için dikkat edemiyorum yemeklere.
2 hafta sonra karataya başlayacağım.
çok teşekkür ederim. bu akşam az az yarım olarak denicem bakalım bir kaç video izleyeyim nasıl yapılıyor diye öyle başlıyayım.Canım mesela sadece 5 mekik çek, yarın 6 tane. Yavaş yavaş artırmayı dene. Ama karın kaslarını çalıştıracak şekilde olsun. Bir anda yüklenince de vücut kaldıramıyor olabilir.
ay bu ne böylee aman Allah korusun aksatmayalım spormuzu biz :) gerçi ben bugün aynada kendimi resmen böyle gördüm çok moralim bozuldu bacaklarımın kalınlığını görünce hemen bunalıma giriyorum nasıl ggitcek gider mi acaba bunlar diye
Bu da fitnessini aksatanlara gelsin.
Gidecek gidecek, güzellikle gitmezlerse zorla koyarız kapının önüne selülitleri. Squatla döveriz onları.çok teşekkür ederim. bu akşam az az yarım olarak denicem bakalım bir kaç video izleyeyim nasıl yapılıyor diye öyle başlıyayım.
ay bu ne böylee aman Allah korusun aksatmayalım spormuzu biz :) gerçi ben bugün aynada kendimi resmen böyle gördüm çok moralim bozuldu bacaklarımın kalınlığını görünce hemen bunalıma giriyorum nasıl ggitcek gider mi acaba bunlar diye
Merhaba hoşgeldin.yaş 20
boy 164
kilo 62
kızlar yaptiginiz hareketler bu topikte var mı ? bende hemen yarın.baslim
Anaam töbee ne güzel önceki resimlere bakıyodum Ayy bu çıkınca bi irkildim
Bu da fitnessini aksatanlara gelsin.
gidecek gidecek biliyorum da işte ben biraz aceleciyim galiba hemen olsun istiyorum. daha önceki spor maceralarımda da hep sıkıldığım için bıraktım ama bu sefer siz varsınız pes etmek yokGidecek gidecek, güzellikle gitmezlerse zorla koyarız kapının önüne selülitleri. Squatla döveriz onları.
Olur elbette. Sende yaptığın sporları yazarsın. Leslie yapan var, cardio herkes problemli bölgesine göre çalışıyor.kızlar ben hergün slim yaptığım için jillian yapmasam olur mu acaba
Anaam töbee ne güzel önceki resimlere bakıyodum Ayy bu çıkınca bi irkildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?