fitim fitsin fit (squat)

dün yazdığım sporlari yaptm ve akşam o kuru pastalardan sonra yari sütlü neskafe içtim başkada bise yemedim canm istemedi :))) ve dışarıda yürüdüm 1 buçuk saat gezdim

Bugün kaslarimi dinlendirme günüm spor yokk

dün yazdığım sporlari yaptm ve akşam o kuru pastalardan sonra yari sütlü neskafe içtim başkada bise yemedim canm istemedi :))) ve dışarıda yürüdüm 1 buçuk saat gezdim
Ben bugun yapicam aksattim azicik:)

kızlarsize bir şey sorucam ben karın çalışmak istiyorum ama kolay olsun başlangıç seiyede olsun istiyorum sizce mekikle mi başlamalıyım yoksa önerebileceğiniz bir video var mı?

kızlarsize bir şey sorucam ben karın çalışmak istiyorum ama kolay olsun başlangıç seiyede olsun istiyorum sizce mekikle mi başlamalıyım yoksa önerebileceğiniz bir video var mı?
Ben karin videosu bilmiyorum ama mekik hem basit hem etkili diye dusunuyorum
Guzel bi isinma videosundan sonra mekik cek her gun duzenli olarak
Ben bir ayda bile faydasini gordum

Ben karin videosu bilmiyorum ama mekik hem basit hem etkili diye dusunuyorum
Guzel bi isinma videosundan sonra mekik cek her gun duzenli olarak
Ben bir ayda bile faydasini gordum
teşekkür ederim canım birkaç video baktım ama yapamıyorum karın kaslarım güçsüz olduğu için belime yada boynuma vuruyor bu sefer onların ağrısı oluyor bırakıyorum bende

teşekkür ederim canım birkaç video baktım ama yapamıyorum karın kaslarım güçsüz olduğu için belime yada boynuma vuruyor bu sefer onların ağrısı oluyor bırakıyorum bende
Sagligina zarar verme canim
Belki yanlis yapiyorsundur boynunu duzgun tutuyor musun

kizlarrr benimde muhakkak size katılmam lazimm hergün slim yapıyorum ama konunuz dikkatimi çektı ( popolardaa )

Hoşgeldinizz :)
Herkese günaydınnn kızlarrr

HOsgeldinnn
Boy yaş kilo alalimm :)

Hoşgeldin.yaşı kiloyu tatlibikiz sormuş bende problemli bölge ve spor geçmişin var mı onu sorayım.

heyyooo :) canımcımlarr bende durum vahim :)
yaş 21
kilo 80
boy 158

löp löp yağ oldum 2 yıl içinde 28 kg aldım.
en büyük problem basen, kalça, bacak. göbek de yaptım gayet.
lisede voleybolcuydum. sürekli antrenman yapıyorduk fit idim.
üniversiteye geçişimde hiçbir şey yapmadım, kalakaldım böyle.
yarın başlıyorum ben de squata.
şuan için dikkat edemiyorum yemeklere.
2 hafta sonra karataya başlayacağım.

İyice arastirdin mi canm karatayi
Su an neden baamiyorsun
Hic bir sey imkansiz degil ))

hoşgeldn canm tatlibikız ın dediği gb neden şimdi başlamıyorsun? yaza az kaldı şimdiden başlamalısın.

Sagligina zarar verme canim
Belki yanlis yapiyorsundur boynunu duzgun tutuyor musun
Yarım mekik yapabilirsin tatlım. Tam kalkmadan yarıda bitiriyorsun mekiği. Karın kaslarını çalıştırıp, sırta o kadar yüklenmiyor.
evet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırım
Canım doğru yapamıyorsan hiç yapma daha iyi. Allah korusun kasını falan zedeleyebilirsin.
Bence önce squata başlama. Kilon fazla olduğu için bacaklarına aşırı yük biner. Önce beslenme düzeni ve Leslie ile falan başlamalısın. Daha sonra vücut tempoya alıştıkça sporu artırabilir ya da değiştirebilirsin.Hoşgeldin.

70 mekik cekildi
Gun icinde devami gelicek
Geldi mi bakalım? Bildirimleri alalım
Günaydın çıtırlarr
Günaydın mı deseeem? Yoksa iyi akşamlar mı?
Pişmanlık işe yaradı desene. Yarın o istediğin vücuda sahip olunca alacağın haz, dünyanın en güzel kuru pastasını yemekten daha fazla. Kahrolsun yağlı gıdalar
Bugün kaslarimi dinlendirme günüm spor yokk

Benimde yoktu ama sabahtan beri tüm mutfağı boşalttım, dolapları sildim, fayansları sildim.Külkedisi lune oldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…