- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Sen sanırım aklımı okuyorsun
Gunaydin selincimsselincimost: 39062194 .!.:Günaydın çıtırlarr
Ben bugun yapicam aksattim azicik:)dün yazdığım sporlari yaptm ve akşam o kuru pastalardan sonra yari sütlü neskafe içtim başkada bise yemedim canm istemedi :))) ve dışarıda yürüdüm 1 buçuk saat gezdim
Ben karin videosu bilmiyorum ama mekik hem basit hem etkili diye dusunuyorumkızlarsize bir şey sorucam ben karın çalışmak istiyorum ama kolay olsun başlangıç seiyede olsun istiyorum sizce mekikle mi başlamalıyım yoksa önerebileceğiniz bir video var mı?
teşekkür ederim canım birkaç video baktım ama yapamıyorum karın kaslarım güçsüz olduğu için belime yada boynuma vuruyor bu sefer onların ağrısı oluyor bırakıyorum bendeBen karin videosu bilmiyorum ama mekik hem basit hem etkili diye dusunuyorum
Guzel bi isinma videosundan sonra mekik cek her gun duzenli olarak
Ben bir ayda bile faydasini gordum
Sagligina zarar verme canimteşekkür ederim canım birkaç video baktım ama yapamıyorum karın kaslarım güçsüz olduğu için belime yada boynuma vuruyor bu sefer onların ağrısı oluyor bırakıyorum bende
evet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırımSagligina zarar verme canim
Belki yanlis yapiyorsundur boynunu duzgun tutuyor musun
Cok zorlaniyorsan yapma canmevet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırım
bıraktım zaten canım mekik çekmeyi denicem ondanda olursa ağrı bırakırımCok zorlaniyorsan yapma canm
Hoşgeldinizz :)
Herkese günaydınnn kızlarrr
HOsgeldinnn
Boy yaş kilo alalimm :)
Hoşgeldin.yaşı kiloyu tatlibikiz sormuş bende problemli bölge ve spor geçmişin var mı onu sorayım.
İyice arastirdin mi canm karatayiheyyooo :) canımcımlarr bende durum vahim :)
yaş 21
kilo 80
boy 158
löp löp yağ oldum 2 yıl içinde 28 kg aldım.
en büyük problem basen, kalça, bacak. göbek de yaptım gayet.
lisede voleybolcuydum. sürekli antrenman yapıyorduk fit idim.
üniversiteye geçişimde hiçbir şey yapmadım, kalakaldım böyle.
yarın başlıyorum ben de squata.
şuan için dikkat edemiyorum yemeklere.
2 hafta sonra karataya başlayacağım.
heyyooo :) canımcımlarr bende durum vahim :)
yaş 21
kilo 80
boy 158
Yarım mekik yapabilirsin tatlım. Tam kalkmadan yarıda bitiriyorsun mekiği. Karın kaslarını çalıştırıp, sırta o kadar yüklenmiyor.Sagligina zarar verme canim
Belki yanlis yapiyorsundur boynunu duzgun tutuyor musun
Canım doğru yapamıyorsan hiç yapma daha iyi. Allah korusun kasını falan zedeleyebilirsin.evet canım aynı videodakiler gibi ama karnıma yüklenemediğim için boynuma ağırlığı veriyorum ondan oluyor sanırım
Bence önce squata başlama. Kilon fazla olduğu için bacaklarına aşırı yük biner. Önce beslenme düzeni ve Leslie ile falan başlamalısın. Daha sonra vücut tempoya alıştıkça sporu artırabilir ya da değiştirebilirsin.heyyooo :) canımcımlarr bende durum vahim :)
yaş 21
kilo 80
boy 158
Geldi mi bakalım? Bildirimleri alalım70 mekik cekildi
Gun icinde devami gelicek
Günaydın mı deseeem? Yoksa iyi akşamlar mı?Günaydın çıtırlarr
Pişmanlık işe yaradı desene. Yarın o istediğin vücuda sahip olunca alacağın haz, dünyanın en güzel kuru pastasını yemekten daha fazla.dün yazdığım sporlari yaptm ve akşam o kuru pastalardan sonra yari sütlü neskafe içtim başkada bise yemedim canm istemedi :))) ve dışarıda yürüdüm 1 buçuk saat gezdim
Bugün kaslarimi dinlendirme günüm spor yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?