Merhaba hoşgeldinMERHABALAR ..
başlığı görünce dikkatimi çekti bende squat yapıyorum ama çok sık değil yaptıgımda da 50-60 standart oluyor bende jillian a başladım 154,boy 57 kilo ve 29 yaşımdayım .bir çocuğum var. kiloma göre çok kilolu görünmemekle birlikte incecik olmak istiyorum 40 lı rakamlara inmek istiyorum..merak ettiğim çok fazlası acaba baldır kası yaparmı boy kısa oluınca kaslı dırsın istemiyorum bacaklar..sıkılaşsa yeter.
GünaydınnGünaydın squatcılar
Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun ağrıların geçsin devam edersin. Zaten regl iken squat önerilmiyor. Neler yedin bakalım haftasonu? Aldın mı tartı?Günaydın canlarDün yazamadım netle iletişimim kopuktu telefondan da giremedim bir türlü iki gündür regl sancım var ağrı kesicilerle duruyorum squat falan hak getire
hoşbuldum sağol canım :) tartım daha gelmedi bugün yarın bekliyorumHoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun ağrıların geçsin devam edersin. Zaten regl iken squat önerilmiyor. Neler yedin bakalım haftasonu? Aldın mı tartı?
Çok iyi yapmışsın. Peki tartı gelince kilo bildirimini de bekliyorum. Kendinde değişiklik hissediyor musun? Öğle menünde ne var?hoşbuldum sağol canım :) tartım daha gelmedi bugün yarın bekliyorumHaftasonu yine dikkat ettim yediklerime sabah hafif kahvaltı öğlen dışardaydım bişey yemedim akşam biraz hamurişi yedim ama çok kaçırmadım sadece tadımlık
önceden olsa ohooo patlayana kadar yerdim
günaydın kızlarrr. bu sabah hiç spor yapasım yoktu kalktım bademciklerim şişti heralde boğazım çok kötü yatmaya devam edicektim ama içim rahat etmedi kalktım leslieyle 1 mile yaptım şimdi dinleniyorum birazdan mari winsorun bacak için olan hareketlerini yapıcam sonrada kahvaltı bir şeyler yiyebilirsem o da
şu an için sadece şişkinlik hissediyorumÇok iyi yapmışsın. Peki tartı gelince kilo bildirimini de bekliyorum. Kendinde değişiklik hissediyor musun? Öğle menünde ne var?
şu an için sadece şişkinlik hissediyorumdün biraz hamurişi yediğim için bu öğlen sadece elma var menümde kendimi cezalandırdım
sağol canım benim yapmış kadar oldunBeslenmene de dikkat et kuzum çok geçmiş olsun. Ben yanında olsam sıcacık tarhana kaynatırdım sana hemen.
Önce kahvaltını et sporu öyle yaparsın, bu sefer de vücudun büsbütün güçsüz düşer.
Hangisi kim söyle bakalımOoo kızlar yine toplanmişiz
Hangisi kim söyle bakalım
Niye benim totom en kocuman hııhSoldam birinci ezgi tatlikiz ikinci ben üçüncü sen dördüncü chatlax sondaki de bir garib muhasebecisquat kardeşliği yapıyoruz bikiniler yine tatlibikizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?