fitim fitsin fit (squat)

MERHABALAR ..
başlığı görünce dikkatimi çekti bende squat yapıyorum ama çok sık değil yaptıgımda da 50-60 standart oluyor bende jillian a başladım 154,boy 57 kilo ve 29 yaşımdayım .bir çocuğum var. kiloma göre çok kilolu görünmemekle birlikte incecik olmak istiyorum 40 lı rakamlara inmek istiyorum..merak ettiğim çok fazlası acaba baldır kası yaparmı boy kısa oluınca kaslı dırsın istemiyorum bacaklar..sıkılaşsa yeter.

19 ocakta başlamış grup o zamandan beri yapanlar sonuçları nasıl oldu acaba.

Merhaba hoşgeldin Squat ağırlıkla yapılmadığı ve bir beslenme programı ile beraber yürütüldüğünde bacağı kalınlaştırmaz ya da kas oluşturmaz. Sadece şeklini düzenler. İlk zamanlar kaslar şiştiği için kalınlaştı gibi algılanıyor.

Squat ve jillian beraber olursa mutlaka sıkılaşırsınız.

Topic arkadaşlarımızdan 2 aylık spor macerası sonucu harika sonuç alan arkadaşımız var. 1 hafta bir şey söylemek için erken. Sporun ilk şartı sebattır.
Günaydın squatcılar
Günaydınn

Günaydın canlar Dün yazamadım netle iletişimim kopuktu telefondan da giremedim bir türlü iki gündür regl sancım var ağrı kesicilerle duruyorum squat falan hak getire

Günaydın canlar Dün yazamadım netle iletişimim kopuktu telefondan da giremedim bir türlü iki gündür regl sancım var ağrı kesicilerle duruyorum squat falan hak getire
Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun ağrıların geçsin devam edersin. Zaten regl iken squat önerilmiyor. Neler yedin bakalım haftasonu? Aldın mı tartı?

Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun ağrıların geçsin devam edersin. Zaten regl iken squat önerilmiyor. Neler yedin bakalım haftasonu? Aldın mı tartı?
hoşbuldum sağol canım :) tartım daha gelmedi bugün yarın bekliyorum Haftasonu yine dikkat ettim yediklerime sabah hafif kahvaltı öğlen dışardaydım bişey yemedim akşam biraz hamurişi yedim ama çok kaçırmadım sadece tadımlık
önceden olsa ohooo patlayana kadar yerdim

günaydın kızlarrr. bu sabah hiç spor yapasım yoktu kalktım bademciklerim şişti heralde boğazım çok kötü yatmaya devam edicektim ama içim rahat etmedi kalktım leslieyle 1 mile yaptım şimdi dinleniyorum birazdan mari winsorun bacak için olan hareketlerini yapıcam sonrada kahvaltı bir şeyler yiyebilirsem o da

Çok iyi yapmışsın. Peki tartı gelince kilo bildirimini de bekliyorum. Kendinde değişiklik hissediyor musun? Öğle menünde ne var?

Beslenmene de dikkat et kuzum çok geçmiş olsun. Ben yanında olsam sıcacık tarhana kaynatırdım sana hemen.
Önce kahvaltını et sporu öyle yaparsın, bu sefer de vücudun büsbütün güçsüz düşer.

Çok iyi yapmışsın. Peki tartı gelince kilo bildirimini de bekliyorum. Kendinde değişiklik hissediyor musun? Öğle menünde ne var?
şu an için sadece şişkinlik hissediyorum dün biraz hamurişi yediğim için bu öğlen sadece elma var menümde kendimi cezalandırdım

sağol canım benim yapmış kadar oldun beslenmeme dikatt ediyorum ama geçen hafta benn canım çok çekti diye burgerdan dondurma yemiştim acısı şimdi şimdi çıkıyor galiba öyle yapayım ozaman pastil vardı evde onu attım ağzıma zaten şimdi yatayım biraz daha kahvaltıyı bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…