kızlar kendinizi paylaşmışsınız ben de hemen resmimi atayım,bu ara cok fitim de
Eki Görüntüle 1388917
Kilo vermek isteyenler yediklerini de yazıyorlar. Sadece sıkılaşmak isteyenler sporu yazıyorlar.bende bugün başladım sizin 100 leri duyunca benim.30 squat küçük kaldıhee bide hergün kilo bildirimi ve yediklerimizi de yaziyormuyuz
Kilo vermek isteyenler yediklerini de yazıyorlar. Sadece sıkılaşmak isteyenler sporu yazıyorlar.bende bugün başladım sizin 100 leri duyunca benim.30 squat küçük kaldıhee bide hergün kilo bildirimi ve yediklerimizi de yaziyormuyuz
Aslında doğru söylüyorsun hay aklınla bin yaşakız gir tuvalete yapıver 50 squat 2 dk ni alır
çok sağol canımgeçmiş olsuun
O şekilde çok daha iyi.bende size katılmak istiyorum ..yalnız ben iş yerimde wc de yapıyorum bazen squat ama malum ayakkabı topuklu olunca o şekilde yapmış oluyorum sizce bi sıkıntı olur yani düz yere basmadığım için. yaparken sıkmaya topuklarımı bastırmaya dikkat ediyorum gene..eğer sorun olmayacaksa iş yerinde yapabilirim kolaylıkla..akşamda j,illian a devam dün lk günümdü jillianda öliçülerimi de alacağım..bir ay sonuna bakacağım..
Evet tatlım. Neresindesin?LA LUNE .....
ERZURUMDASIN SANIRIM BENDE ERZURUMDAYIM ..
Harikasın canım.Yaptım yaptım çocukları uyıtmaya odaya girdim 10 dakika bacak hareketleri ve 50 squat yaptımçok zor olmadı hemen bitti. YANLIz bacaklarımın üzeri agrıdı biraz normal mi. Şimdi namazımı kılayım sonra görüşürüz canlar
İspirdeyim ben ilçede.merkezde belediyede çalışıyorum sen hangi semttesin
allah kolaylık versin aslen nerelisin ..İspirdeyim ben ilçede.
normal tabıkı agrımasıYaptım yaptım çocukları uyıtmaya odaya girdim 10 dakika bacak hareketleri ve 50 squat yaptımçok zor olmadı hemen bitti. YANLIz bacaklarımın üzeri agrıdı biraz normal mi. Şimdi namazımı kılayım sonra görüşürüz canlar
sayısı fazla olan setlerı gun içine bölüp yapabılırsın50 squat yaptım wc de ..yalnız bu sayılar ileriki zamanlarda arttıkça tek seferde mi set set mi yapılıyor.50 beni zorlamıyor rahat yapıyorum.
Aslında doğru söylüyorsun hay aklınla bin yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?