- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
bız burda kendı kendımızı oyle motıve edıyoruz kı buraya takıla takıla gorursun zatentamam o zaman bende bugün başlıyayım :)
inşallah kısa zamanda sonuç alırım çok sabırsızım :) normalde de yapmaya çalışıyorum ama etrafımda yapan olmayınca sıkılıp bırakıyorum :) burada kendimi motive ederim hem sizin yazdıklarınızı görünce :)
Merhaba hoşgeldinselam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)
Ayva göbek için mekik birebir tatlım. Ama eritmesi zor ayvayı.ya su ara kafaya taktıgım ayva gobegim gitmiyor bi turlu
ahahahaha cerrahi güzelleriAllah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.
Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.
Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?
En soldaki sln71
Allah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.
Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.
Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?
En soldaki sln71
mekik tatlım uzun vadedeya su ara kafaya taktıgım ayva gobegim gitmiyor bi turlu
Trambolin on numara bir egzersiz.hoşbuldukkk :)
21 yaşındayım, kilom 47, boyum 1.62
55ten 47ye düştüm 6 ay içinde bu yüzden vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var :)
evet inceledim biraz yapıyordum zaten squat ama buradaki programa uymak istiyorum ..
bide benim trambolinim var egzersiz hareketleri yapıp bide yanında trambolinde zıplama hareketleri yapsam diyorum :)
Ayva göbek için mekik birebir tatlım. Ama eritmesi zor ayvayı.
mekik tatlım uzun vadede
Bot 45 numara ablamhosgeldınnn tabıkı katılabılırsın :)
yas bot kılo kac :)
ilk sayfamızda squat programımız var ınceledın mı
Bende de var ama rahatsız değilim, seviyorum kendilerini. Kaç kgsun? Boyun kaç?yapıyorumda gitmiyor kiloda versem hep orda simdiye six pack cıkması lazımdı
hoşbulduk :)Merhaba hoşgeldin. Her gün bildirim veriyoruz. Daha iyi bir şekilde motive olmamızı sağlıyor. Spor programında neler var?
inşallah uyucam bende sizebız burda kendı kendımızı oyle motıve edıyoruz kı buraya takıla takıla gorursun zaten
tamam teşekkür ederim :)Trambolin on numara bir egzersiz.Tüm vücudu çalıştırıyor ayrıca eğlenceli. Neler yaptıysan bildirim verebilir ve aramıza katılabilirsin.
uyucaksın tabıkııııinşallah uyucam bende size
Rica ederim tekrardan hoşgeldin.tamam teşekkür ederim :)
Neli olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?