- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
maşallah sana canımmSlm çıtırlarr bildirim zamani
jillian michael 25 dk
70 squat
misafir gelcek ama onlar gelmeden isleri halledip thigh master da yaparm en azından 100 tane50 de mekik cekerim süperim
Benim kayınvalidemde İspir liİspirdeyim ben ilçede.
Canım bu thigh master yerine plates çemberi kullansak olmaz mımaşallah sana canımm
Slm çıtırlarr bildirim zamani
jillian michael 25 dk
70 squat
misafir gelcek ama onlar gelmeden isleri halledip thigh master da yaparm en azından 100 tane50 de mekik cekerim süperim
Canım bu thigh master yerine plates çemberi kullansak olmaz mı
Canım bu thigh master yerine plates çemberi kullansak olmaz mı
Eve gidince Allah izin verirse önce plates yapayım diyorum ondan sonra squat yaparım olur dimi. Yada başka önerebileceğin bir şey var mı. Benim tek sorunum bacak basen. Tabi popomda paylaştıkların gibi olursa hayııııırrrrr dememHarikasın canım.Çok normal 3 gün boyunca o ağrı seninle olacak. Merdiven inip çıkarken zorlanabilirsin. Isınma hareketi yap mutlaka. 3 günün sonunda hiçbir şeyin kalmayacak.
Sana sordum canım sonradan fark ettim alıntı yanlış oldu. O zaman ben çember ile başlayımBana mi sordum bilemedim tatlışımızn msjini alntılamssn ama thigh master ben kullaniyorum plates cemberiyle ayni görevi görüyor ben çok uygun fiyata aldm thigh master i 10 liraya kargoyla 15 e geldi benim ic bacak cok yumusak ve sanki sekle sokmaya basladi 1 hafta falan oldu alali düzenli kullaniyorumplates cemberiyle de ayni sekilde ic bacagi çalıştırabilirsinizn canm
hosgeldınnn tabıkı katılabılırsın :)selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)
hoşbuldukkk :)hosgeldınnn tabıkı katılabılırsın :)
yas bot kılo kac :)
ilk sayfamızda squat programımız var ınceledın mı
tabıkı yap trambolın de baya işe yarıyor dıye bılıyorum :)hoşbuldukkk :)
21 yaşındayım, kilom 47, boyum 1.62
55ten 47ye düştüm 6 ay içinde bu yüzden vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var :)
evet inceledim biraz yapıyordum zaten squat ama buradaki programa uymak istiyorum ..
bide benim trambolinim var egzersiz hareketleri yapıp bide yanında trambolinde zıplama hareketleri yapsam diyorum :)
tamam o zaman bende bugün başlıyayım :)tabıkı yap trambolın de baya işe yarıyor dıye bılıyorum :)
bildirimimizi yapıyoruz her gun squatın yanında baska spor yapanlar da yazıyor :)
Allah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.Benim kayınvalidemde İspir li
Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.Eve gidince Allah izin verirse önce plates yapayım diyorum ondan sonra squat yaparım olur dimi. Yada başka önerebileceğin bir şey var mı. Benim tek sorunum bacak basen. Tabi popomda paylaştıkların gibi olursa hayııııırrrrr demem
Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?Bugün burası ne kadar sessiz yahuuu
Bizim beraber çekindigimiz fotolardan bi iki koysanaaa kiz luneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?