- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
biz kk olarak senın vucudundan memnunuzanoreksiyalar kendini sisman gorur ya bende tam tersi olmaya basladı:)) simdi eskiye gore daha iyi ama kalcayı 100 105 falan yapıcam hedefim bu:))
Kalça için squat ok de. Göbek olmasın istiyorsun işte orada tıkandık.anoreksiyalar kendini sisman gorur ya bende tam tersi olmaya basladı:)) simdi eskiye gore daha iyi ama kalcayı 100 105 falan yapıcam hedefim bu:))
böyle hatun bekletilir mi hiçof ya benım kocayı bekle bekle gelmedı
Biraz daha gelmezse iş kötü ama. Alır kaçarlar bu güzellikle.of ya benım kocayı bekle bekle gelmedı
böyle hatun bekletilir mi hiç
kız işte değerimi bilemedi adamBiraz daha gelmezse iş kötü ama. Alır kaçarlar bu güzellikle.
aman canım boşver sana koca mı yok hele bu memciklerlekız işte değerimi bilemedi adam
taş gibisin işte yaİşe yarıyor mu kızlar sizce?Eki Görüntüle 1389330
oyy cok tatlısın kuzumİşe yarıyor mu kızlar sizce?Eki Görüntüle 1389330
karnı muthıs yaa
ya bende bu kadını fizigini cok begeniyorum
Niye kızdın ki?taş gibisin işte ya
Daha yaygındı ve selülitlerim çok fazlaydı. Selülit kremi ve sporla azaldı. Bence spor işe yarıyor.oyy cok tatlısın kuzum
eskı halı nasıldı ?
nacızane fıkrım cok yaygın durmuyor kalcanzaten cok bı problemın yok gıbı duruyor
fıstık gıbı duruyorsun tatlımmNiye kızdın ki?
Daha yaygındı ve selülitlerim çok fazlaydı. Selülit kremi ve sporla azaldı. Bence spor işe yarıyor.
kızmadım kendime kızdım bi kendime bi sana baktım ben boşa mı uğraşıyorum dedimNiye kızdın ki?
Daha yaygındı ve selülitlerim çok fazlaydı. Selülit kremi ve sporla azaldı. Bence spor işe yarıyor.
gorusurz tatlışşşcanlar ben çıkıyorum eve gitmek üzerehepinizi çok çok öpüyorum yarın görüşmek üzere sevgiyle kalın hoşçakalın seviyorum sizi
Bu eski halim. Boşa mı uğraşmışım sence?kızmadım kendime kızdım bi kendime bi sana baktım ben boşa mı uğraşıyorum dedim
Yarın sorumun cevabını istiyorum ona görecanlar ben çıkıyorum eve gitmek üzerehepinizi çok çok öpüyorum yarın görüşmek üzere sevgiyle kalın hoşçakalın seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?