- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
ooooo lune bosa ugrasır olur musun
65 kiloyum o resimde tatlım. 15 kg verdim sıkılaştım. Adi herifin biri sebep olmuş oldu ama ne önemi var ki. İste ve sebat et! işte sırrım bu!ooooo lune bosa ugrasır olur musun
bambaska bırı olmussun resmen senı gonulden tebrık edıyorum
çok iyi bi iş çıkartmıssın
harıkasın canım tek kelımeyle65 kiloyum o resimde tatlım. 15 kg verdim sıkılaştım. Adi herifin biri sebep olmuş oldu ama ne önemi var ki. İste ve sebat et! işte sırrım bu!
evet yapabılır azmıne hayran kaldımEski resimlerimi yapabilir miyim diyenler için attım. Yeterince isteyen herkes yapabilir.
Bakalım tatlım ileride belki açarım. Şu an önceliğim bu topiğim.harıkasın canım tek kelımeyle
bı başarı oykusu acmalısın bence
kılo vermek ısteyenlere cok guzel bı ornek olursun
helal olsun kuuzmBakalım tatlım ileride belki açarım. Şu an önceliğim bu topiğim.Adam 3 ay sonra beni karşısında görünce şok olmuştu. Torbası düştü elinden kalakaldı. Yanımda da yakışıklı bir arkadaş vardı, gülüşüyorduk. İçim nasıl soğudu anlatamam. Daha fit daha güzel olmalı. Onlar kim ki onlar için yıkılalım?
Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım o ifadeyi. Bütün eskilere oh olsun, hepsi ne kaybettiğini anlayıp dövünsünlerhelal olsun kuuzm
oh adam ne kaybetttıgını anlamıs
Daha çok bakar, aptal bir ömür dövünsün şimdi senin gibi bir fıstığı kaçırdığı için. Ömre ömür katarsın sen neşenle, tatlılığınla.benımkı benı sımdı gorunce bakakalıyo
ınsallah bıtanemm ınsallahhhhhhhhhDaha çok bakar, aptal bir ömür dövünsün şimdi senin gibi bir fıstığı kaçırdığı için. Ömre ömür katarsın sen neşenle, tatlılığınla.Senin değerini bilecekler gelsin
kadının fendiii erkeği yendiiii bu boyledır ve degısmezKadın isterse yapar!Biz de yapabiliriz canlar, yeter ki vazgeçmeyelim.
gozun arkada kalmasın canım benımÖnemli duyuru:
Sevgili yol arkadaşlarım,
yarından itibaren ayın 2sine kadar Budapeşte'deyim. Topiğimiz sizlere emanet, yeni gelenlere yardımcı olun, sporunuzu aksatmayın.
Hepinizi ayrı ayrı seven ve öpen Lune
Kaçamak yok sözzgozun arkada kalmasın canım benım
bu topık hepımızın topıgı
sen guzel guzel gezmene bak eglen ama formunu koru
ıyı eglenceker bıtanem opuldunnn
ıyı eglenceler tatlımmmKaçamak yok sözzBol bol yürüyeceğim, dönüşten itibaren eski tempo devam!
Hariksin tatlimmmyaptım sporumu :)
10 dk trambolin,
6 egzersiz hareketi hepsinden 70 tane ,
50 squat ..
bugünlük bu kadar yeter sanırım ..
hoşçakal La Lune, iyi eğlenceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?