teşekkür ederim :)Hariksin tatlimmm
Yaza az kaldiiiiiteşekkür ederim :)
bir gaza geldim ki sormaaa
Teşekkürler tatlım. Harika çalışmışsın bugün.yaptım sporumu :)
10 dk trambolin,
6 egzersiz hareketi hepsinden 70 tane ,
50 squat ..
bugünlük bu kadar yeter sanırım ..
hoşçakal La Lune, iyi eğlenceler :)
evet az kaldı :) tatilde rahat rahat dolaşıcaz inşallahhh :)Yaza az kaldiiiii
teşekkür ederimmm canımTeşekkürler tatlım. Harika çalışmışsın bugün.
Yaza az kaldiiiii
OHh ayaklarina saglik tatlimYaza daha var diyelim once kilolari verelim
Leslie Sansone 3 miles yaptim
bu mesaja bende sevindim pilates çemberi bende de vardı onla çalışayım bari :)Bana mi sordum bilemedim tatlışımızn msjini alntılamssn ama thigh master ben kullaniyorum plates cemberiyle ayni görevi görüyor ben çok uygun fiyata aldm thigh master i 10 liraya kargoyla 15 e geldi benim ic bacak cok yumusak ve sanki sekle sokmaya basladi 1 hafta falan oldu alali düzenli kullaniyorumplates cemberiyle de ayni sekilde ic bacagi çalıştırabilirsinizn canm
inşallah başarırsın ben daha önce 1 haftaya yakın yaptım faydasını görmeye başlamıştım ama ben sıkıntıya gelemedim hergün aynı şeyler olunca bıraktımSquat değil ama bende bugün yılların verdiği bıkkınlıkla gidip pilates eşyaları aldım artık :) ebru şallı ile iki haftada skinny jeans kürünü uygulamayı düşünüyorum. Umarım başarırım
Kuzuuum gecmis olsun spor uapamasanda kopma burdannKizlar hem regli hem grip ustuste geldi kisa bi sure aranizda olamayacagim özleyin beni muahh
Cabuk cabuk cabukkkm:))ben bugün hep dışardaydım sporu aksattım hemen yapmaya gidiyorum şimdi :)
bu mesaja bende sevindim pilates çemberi bende de vardı onla çalışayım bari :)
inşallah başarırsın ben daha önce 1 haftaya yakın yaptım faydasını görmeye başlamıştım ama ben sıkıntıya gelemedim hergün aynı şeyler olunca bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?