pantolon çok hoşmuş
Kuzum squat yanlara genişletmez aksine yanları toparlar yukarı dışa dogru çıkık-kalkık sıkı bir popon olurArkadaşlar merhaba...Fazla kilosu olmayan biriyim..1.65 boy 49 kilo...Bende sguata başlamak istiyorum ama sguat basenleri genişletiyormuş diye yazdı geçengün forumda arkadaşlar..E sıkılaşmak istiyorum ama basenlerim var birazcık, ya dha kötü olursa? Bilenler bana da yardımcı olabilirmi lütfen?
Video süper, favorilerime ekledimHelllooo :) bu videoyu önerrim kısa ama etkili karın bacak popo çalışsın diyenlere !
senin sorunlu bölgen neresi canım öncelikle fazla kilon var mı falan ona göre arkadaşlar sorunu cevaplayabilirKızlar merhaba, dünden beri topiğe denk geldim bir kısmını okudum ve dayanamayıp üye oldum. Bende kendi kendinime bir şeyler yapmak istiyordum ama 3 gün yapıp 1 hafta unutuyordum
sizlerle birlikte olursam daha hevesli olacağım sanırım.
Bu arada merak ettiğim bir şey var, topik açılalı 2 ay olmuş, başından beri başlamış olanlar ne durumdasınız, sonuçlar nasıl merak etmekteyim :)
(Yazıldıysa kusuruma bakmayın bütün sayfalara bakamadım, baktığım kısımda da net bir geri dönüş göremedim o yüzden soruyorum) ayrıca topik çok harika olmuş gerçekten
basenlerin genişleyeceğini sanmıyorum ki bacak basen inceltmek için squat kökenli hareketler yaptırıyorlar spor salonlarında bile pilates videolarında falan squat toparlayıp yayılan popoyu dikleştirip forma sokuyor ve bacaklarda daha ince duruyor basenleri toparlıyor kilo fazlan yoksa doğru yaparsan etkisini görürsünArkadaşlar merhaba...Fazla kilosu olmayan biriyim..1.65 boy 49 kilo...Bende sguata başlamak istiyorum ama sguat basenleri genişletiyormuş diye yazdı geçengün forumda arkadaşlar..E sıkılaşmak istiyorum ama basenlerim var birazcık, ya dha kötü olursa? Bilenler bana da yardımcı olabilirmi lütfen?
Merhaba. 3. gün squatı dün tamamladım. Bugün dinlenme günüm.
Teşekkürler fakat bacaklarım dünden beri pert :)tebrikler
senin sorunlu bölgen neresi canım öncelikle fazla kilon var mı falan ona göre arkadaşlar sorunu cevaplayabilirben aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum o nedenle squattan çok karın kalça hareketleri yanında cardio ağırlıklı çalışıyorum mesela ben en baştan beri burada değildim ama baya oldu yine geleli ve ben kendimde bariz değişim görüyorum tabiki spor yaparsan değişim oluyor
basenlerin genişleyeceğini sanmıyorum ki bacak basen inceltmek için squat kökenli hareketler yaptırıyorlar spor salonlarında bile pilates videolarında falan squat toparlayıp yayılan popoyu dikleştirip forma sokuyor ve bacaklarda daha ince duruyor basenleri toparlıyor kilo fazlan yoksa doğru yaparsan etkisini görürsün
tebrikler
lune gelince yardımcı olacaktır canım program olarak sana kilon gayet iyi bencede spor yeter senin için tekrar hoşgeldinBenim kilo problemim yok aslında. 164 boy 52 kilo. Yani 50ye düşsem güzel olur ama düşmesem de bir sorun yok bence. Bacak ve kalça sorunum var, genetik midir bilmem ama bacağım kalın etraftakilere göre, kalçamda hoş değildi kendi kendime yaptığım şeyler de etki gösterdi ama varla yok arası bir etki, düzenli yapmadığım için :) 21 yaşındayım ve selülit problemi de var. Bir de ayva göbek var onu da azcık küçültmem gerek, ayva kıvamını geçecek yoksa
En büyük önceliğim sıkı bir kalça tabi ki, daha sonra ince bacaklar. Göbek kısmı da üstüne bal kaymak olacak inşallah
Kızlar merhaba, dünden beri topiğe denk geldim bir kısmını okudum ve dayanamayıp üye oldum. Bende kendi kendinime bir şeyler yapmak istiyordum ama 3 gün yapıp 1 hafta unutuyordum
sizlerle birlikte olursam daha hevesli olacağım sanırım.
Bu arada merak ettiğim bir şey var, topik açılalı 2 ay olmuş, başından beri başlamış olanlar ne durumdasınız, sonuçlar nasıl merak etmekteyim :)
(Yazıldıysa kusuruma bakmayın bütün sayfalara bakamadım, baktığım kısımda da net bir geri dönüş göremedim o yüzden soruyorum) ayrıca topik çok harika olmuş gerçekten
Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar. Topikte motivasyon konusunda sıkıntımız yok. Düzenli bildirim verirseniz sizin için de disiplin oluşturur.Arkadaşlar merhaba...Fazla kilosu olmayan biriyim..1.65 boy 49 kilo...Bende sguata başlamak istiyorum ama sguat basenleri genişletiyormuş diye yazdı geçengün forumda arkadaşlar..E sıkılaşmak istiyorum ama basenlerim var birazcık, ya dha kötü olursa? Bilenler bana da yardımcı olabilirmi lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?