fitim fitsin fit (squat)

günaydın hanımlar...
okulda öğle arasından herkese benden şekersiz çay:)
bu squat yüzünden bacaklarımın dizden yukarısı tutmuyor dayak yemiş gibiyim

Kızlar merhaba, dünden beri topiğe denk geldim bir kısmını okudum ve dayanamayıp üye oldum. Bende kendi kendinime bir şeyler yapmak istiyordum ama 3 gün yapıp 1 hafta unutuyordum
sizlerle birlikte olursam daha hevesli olacağım sanırım.

Bu arada merak ettiğim bir şey var, topik açılalı 2 ay olmuş, başından beri başlamış olanlar ne durumdasınız, sonuçlar nasıl merak etmekteyim :)
(Yazıldıysa kusuruma bakmayın bütün sayfalara bakamadım, baktığım kısımda da net bir geri dönüş göremedim o yüzden soruyorum) ayrıca topik çok harika olmuş gerçekten

Arkadaşlar merhaba...Fazla kilosu olmayan biriyim..1.65 boy 49 kilo...Bende sguata başlamak istiyorum ama sguat basenleri genişletiyormuş diye yazdı geçengün forumda arkadaşlar..E sıkılaşmak istiyorum ama basenlerim var birazcık, ya dha kötü olursa? Bilenler bana da yardımcı olabilirmi lütfen?

Kuzum squat yanlara genişletmez aksine yanları toparlar yukarı dışa dogru çıkık-kalkık sıkı bir popon olur insanlar basen-popo vb kavramlarını karıştırarak konuştukları için öyle söylemişlerdir.

senin sorunlu bölgen neresi canım öncelikle fazla kilon var mı falan ona göre arkadaşlar sorunu cevaplayabilir ben aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum o nedenle squattan çok karın kalça hareketleri yanında cardio ağırlıklı çalışıyorum mesela ben en baştan beri burada değildim ama baya oldu yine geleli ve ben kendimde bariz değişim görüyorum tabiki spor yaparsan değişim oluyor

basenlerin genişleyeceğini sanmıyorum ki bacak basen inceltmek için squat kökenli hareketler yaptırıyorlar spor salonlarında bile pilates videolarında falan squat toparlayıp yayılan popoyu dikleştirip forma sokuyor ve bacaklarda daha ince duruyor basenleri toparlıyor kilo fazlan yoksa doğru yaparsan etkisini görürsün

Merhaba. 3. gün squatı dün tamamladım. Bugün dinlenme günüm.
tebrikler

Benim kilo problemim yok aslında. 164 boy 52 kilo. Yani 50ye düşsem güzel olur ama düşmesem de bir sorun yok bence. Bacak ve kalça sorunum var, genetik midir bilmem ama bacağım kalın etraftakilere göre, kalçamda hoş değildi kendi kendime yaptığım şeyler de etki gösterdi ama varla yok arası bir etki, düzenli yapmadığım için :) 21 yaşındayım ve selülit problemi de var. Bir de ayva göbek var onu da azcık küçültmem gerek, ayva kıvamını geçecek yoksa

En büyük önceliğim sıkı bir kalça tabi ki, daha sonra ince bacaklar. Göbek kısmı da üstüne bal kaymak olacak inşallah

lune gelince yardımcı olacaktır canım program olarak sana kilon gayet iyi bencede spor yeter senin için tekrar hoşgeldin

Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar. Topikte motivasyon konusunda sıkıntımız yok. Düzenli bildirim verirseniz sizin için de disiplin oluşturur.

Ben topik sahibi olarak hem 30 day squat hem de 30 day Jillian bitirdim. Popomda toplanma, selülitlerimde bitme derecesinde azalma ve dikleşme oldu. Ayrıca bacaklarım 2şer belim 5 cm inceldi. Ama hiç kaçamaksız sporumu yaptım ve 6dan sonra bir şey yemedim. Sadece spor değil spor ve sağlıklı beslenme bir kuşun kanatları gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…