fitim fitsin fit (squat)

Merhaba. 3. gün squatı dün tamamladım. Bugün dinlenme günüm.
Merhaba Hayyal bende bildirim vermeyince yapmıyorsun sanmıştım.
Teşekkürler fakat bacaklarım dünden beri pert :)
Bugün boş günüm Allah'tan.
Yarın 70 yapacağım
Yaparsın canım inan bunları geçince 250 vız geliyor. Ağrıların da bir iki güne geçer.

bildirim zamanı bu sefer saniye değil sayı olarak yaptım

3 dk ısınma için zumba
30 jumping jacks
60 high knees

20 squat jumps
30 lunges
30 frog jumps
30 back lunges to high knee
30 skater hops
50 mountain climbers
60 bicycle crunch
20 reverse crunch
30 standing elbow to high knee
30 butt kicks
+
little black dreess programı 4. gün
40 sn plank
15 triceps dips
20 mountain climbers
+
soğuma ve kapanış

Vaay dead senin sporlarda süper bir artış görüyorum. Harikasın! Yaza 50li rakamları göreceğiz belli.

Vaay dead senin sporlarda süper bir artış görüyorum. Harikasın! Yaza 50li rakamları göreceğiz belli.
eksik bile yazmışım lune 30 ip atlama ve 60 squat yapıp yana bacağını açıyorsun ya o vardı onun adını bilmiyorum azimliyimsporları değiştirerek yapmaya çalışıyorum daha etkili olsun diye

Sende deneyimlerinden bahsetsene biraz. Bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır spor yapıyorsun.
Ben 10 yaşında atletizime yazıldım 4 sene yaptım sonra bıraktım sigaraya başlamıştım

Sonra sigarayı bıraktım , pilatese başladım 4 senedir de pilates yapıyordum 1 sene ara verdim bu sene tekrar devam ..

Hatrıs sayılır bilgim ve tecrübe ettiğim şeyleri paylaşmaktan zevk duyuyorum :) Bilgi almak ve vermek kutsal bir görev gibi bence . Ne cahlillik gizlenmeli nede bilgi

Meşhur imzanı değiştirmişsin. Neydi? Spor yaparak iri olacağını düşünen bayan, yediğin kekler seni daha iri yapacaktır.

Meşhur imzanı değiştirmişsin. Neydi? Spor yaparak iri olacağını düşünen bayan, yediğin kekler seni daha iri yapacaktır.
ya lune sen diyince farkettim neden artık imzaları görmediğimi düşünüyordum imza kalktı sanıyordum saf gibi meğerse imzaları göster seçeneği işaretli değilmiş ne zaman kapattıysam bak açtım şimdi görüyorum kedinin imzası güzelmiş yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…