Merhaba Hayyal bende bildirim vermeyince yapmıyorsun sanmıştım.Merhaba. 3. gün squatı dün tamamladım. Bugün dinlenme günüm.
Yaparsın canım inan bunları geçince 250 vız geliyor. Ağrıların da bir iki güne geçer.Teşekkürler fakat bacaklarım dünden beri pert :)
Bugün boş günüm Allah'tan.
Yarın 70 yapacağım
Vaay dead senin sporlarda süper bir artış görüyorum. Harikasın! Yaza 50li rakamları göreceğiz belli.bildirim zamanı bu sefer saniye değil sayı olarak yaptım
3 dk ısınma için zumba
30 jumping jacks
60 high knees
20 squat jumps
30 lunges
30 frog jumps
30 back lunges to high knee
30 skater hops
50 mountain climbers
60 bicycle crunch
20 reverse crunch
30 standing elbow to high knee
30 butt kicks
+
little black dreess programı 4. gün
40 sn plank
15 triceps dips
20 mountain climbers
+
soğuma ve kapanış
:) Canım merhaba :) Kaçmıyorum buralardayım topiğiniz süper !
Hiç bırakmadan devamMerhaba Hayyal bende bildirim vermeyince yapmıyorsun sanmıştım.
Vaay dead senin sporlarda süper bir artış görüyorum. Harikasın! Yaza 50li rakamları göreceğiz belli.
Sende deneyimlerinden bahsetsene biraz. Bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır spor yapıyorsun.:) Canım merhaba :) Kaçmıyorum buralardayım topiğiniz süper !
2,5 aydır squat pilates yapmama rağmen çok zorladı ayakları kaldırıp çekilen mekik etkili bi video gerçekten tavsiye ediyorum bende .teşekkrlerHelllooo :) bu videoyu önerrim kısa ama etkili karın bacak popo çalışsın diyenlere !
Renkli ve ince kombinler zamanı.Hiç bırakmadan devam
Selamlar la lune
Devamsız olmaz ki yaz geliyor hem
Bana da bir karın videosu önerir misin canım? 30 day ab challange ve little black dress challange yapıyorum ama pek kesmiyor beni. Ayva göbeğim var.Çok üşensem de kalkıp sporumu yapayım
Bunları yapıyorum
Ben 10 yaşında atletizime yazıldım 4 sene yaptım sonra bıraktım sigaraya başlamıştımSende deneyimlerinden bahsetsene biraz. Bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır spor yapıyorsun.
Meşhur imzanı değiştirmişsin. Neydi? Spor yaparak iri olacağını düşünen bayan, yediğin kekler seni daha iri yapacaktır.Ben 10 yaşında atletizime yazıldım 4 sene yaptım sonra bıraktım sigaraya başlamıştım
Sonra sigarayı bıraktım , pilatese başladım 4 senedir de pilates yapıyordum 1 sene ara verdim bu sene tekrar devam ..
Hatrıs sayılır bilgim ve tecrübe ettiğim şeyleri paylaşmaktan zevk duyuyorum :) Bilgi almak ve vermek kutsal bir görev gibi bence . Ne cahlillik gizlenmeli nede bilgi
ya lune sen diyince farkettim neden artık imzaları görmediğimi düşünüyordum imza kalktı sanıyordum saf gibi meğerse imzaları göster seçeneği işaretli değilmiş ne zaman kapattıysam bak açtım şimdi görüyorumMeşhur imzanı değiştirmişsin. Neydi? Spor yaparak iri olacağını düşünen bayan, yediğin kekler seni daha iri yapacaktır.
Meşhur imzanı değiştirmişsin. Neydi? Spor yaparak iri olacağını düşünen bayan, yediğin kekler seni daha iri yapacaktır.
3 gün mü kız?Misafir bekliyorum bende o gider gitmez spora koşacağım.3 günlük regl arası bitti, yaşasın spor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?