- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hoşgeldiiiiinnn.. Çok yorgunum ya ben :/Ben geeellldddiiiimmm
Neden fistigimHoşgeldiiiiinnn.. Çok yorgunum ya ben :/
Okuldan dolayı işte kuzum, çocuklar durmak bilmiyor, beni sinir hastası edecekler, bir gün sınıfta kalp krizi geçirip kalacağım.Neden fistigim
Allah korusun kizz oyle deme yaaOkuldan dolayı işte kuzum, çocuklar durmak bilmiyor, beni sinir hastası edecekler, bir gün sınıfta kalp krizi geçirip kalacağım.
Büyük şehirde de çalıştım, tamam sınıflar daha kalabalık ama çocuklar daha bilgiliydi, daha çabuk kavrıyordu. Köy okulunda ne kadar çabalarsam çabalayım olmuyor olmuyor. Veli hiç okula uğramaz, toplantı var dersin, gelin bir konuşalım dersin "Hayvanları bırakamam" der. İneği çocuktan daha değerli..Allah korusun kizz oyle deme yaa
Cok haklisin gercekten allah sabir versin tum ogretmenlerimizeBüyük şehirde de çalıştım, tamam sınıflar daha kalabalık ama çocuklar daha bilgiliydi, daha çabuk kavrıyordu. Köy okulunda ne kadar çabalarsam çabalayım olmuyor olmuyor. Veli hiç okula uğramaz, toplantı var dersin, gelin bir konuşalım dersin "Hayvanları bırakamam" der. İneği çocuktan daha değerli..
Amin canım..Cok haklisin gercekten allah sabir versin tum ogretmenlerimize
Canım şu 8 dklık videoyu birebir yapabiliyor musun? Ben birkaç kez denedim yapamıyorum. Hareketlerin sonunu getiremiyorum.Herkese merhaba
Başlığınızın sporda çalışkan bildirimde tembel üyesiyim sanırım ben
Dün yaptıklarım:
veee 60squat
Bu gün temizlik yaptım bizim ev 3katlı canım çıktı her zamanki gibi akşama kadar dinlenip sporumu öyle yapıcam zaten bu gün squat yok
Abs yi mi kuzumCanım şu 8 dklık videoyu birebir yapabiliyor musun? Ben birkaç kez denedim yapamıyorum. Hareketlerin sonunu getiremiyorum.
Evet canımAbs yi mi kuzum
Aynen ben de debeleniyorum yaaTikabilla hayır yapamıyorum malesef benimki daha çok yerde debelenen versiyonu oluyorHatta çoğunu yaparken o vidyoların çok zorlanıyorum ben çok hamım. Ama ilk başladığım zamana göre daha iyiyim biraz benzemeye başladı hareketlerim
Kalkip spor yapman icin yeterli miayyy bugun uzerimde bir uyyuşukluk var ne ders çalışabildim ne evi temizledim daha spor yapıcam ona bile üşeniyorumm birisi beni kendime getirsin yaa
beni benden aldın kız sporumu yaptım ama akşam karın videosu yapayım bitanede gaza geldimKalkip spor yapman icin yeterli mi?
ayy kadının fiizk supperr karna bak yaa kardeşimi okuldan alayım sonra direk spor yapıcam yapmam lazım yapmayıncada strese giriyom zatenKalkip spor yapman icin yeterli mi?
Yap tabi yappp bende deli gibi yapicam:)))beni benden aldın kız sporumu yaptım ama akşam karın videosu yapayım bitanede gaza geldim
Yap tabiki yaz geliyo bahar geldi bile her sey bizim icin:)asil94: 3 member: 638227 .!.:ayy kadının fiizk supperr karna bak yaa kardeşimi okuldan alayım sonra direk spor yapıcam yapmam lazım yapmayıncada strese giriyom zaten
bazen aman ya üşeniyorum bugün yapmasam ne olur falan diyorum sonra aklıma bu resimler geliyorYap tabi yappp bende deli gibi yapicam:)))
senin telefon yapıldı mı kız resim çekmiyor falan diyordun ya onu gösterdin miYap tabiki yaz geliyo bahar geldi bile her sey bizim icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?