fitim fitsin fit (squat)

Herkese merhaba
Başlığınızın sporda çalışkan bildirimde tembel üyesiyim sanırım ben
Dün yaptıklarım:
veee 60squat

Bu gün temizlik yaptım bizim ev 3katlı canım çıktı her zamanki gibi akşama kadar dinlenip sporumu öyle yapıcam zaten bu gün squat yok

Allah korusun kizz oyle deme yaa
Büyük şehirde de çalıştım, tamam sınıflar daha kalabalık ama çocuklar daha bilgiliydi, daha çabuk kavrıyordu. Köy okulunda ne kadar çabalarsam çabalayım olmuyor olmuyor. Veli hiç okula uğramaz, toplantı var dersin, gelin bir konuşalım dersin "Hayvanları bırakamam" der. İneği çocuktan daha değerli..

Cok haklisin gercekten allah sabir versin tum ogretmenlerimize

Canım şu 8 dklık videoyu birebir yapabiliyor musun? Ben birkaç kez denedim yapamıyorum. Hareketlerin sonunu getiremiyorum.

Tikabilla hayır yapamıyorum malesef benimki daha çok yerde debelenen versiyonu oluyor Hatta çoğunu yaparken o vidyoların çok zorlanıyorum ben çok hamım. Ama ilk başladığım zamana göre daha iyiyim biraz benzemeye başladı hareketlerim

ayyy bugun uzerimde bir uyyuşukluk var ne ders çalışabildim ne evi temizledim daha spor yapıcam ona bile üşeniyorumm birisi beni kendime getirsin yaa

asil94: 3 member: 638227 .!.:
ayy kadının fiizk supperr karna bak yaa kardeşimi okuldan alayım sonra direk spor yapıcam yapmam lazım yapmayıncada strese giriyom zaten
Yap tabiki yaz geliyo bahar geldi bile her sey bizim icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…