Evet canım bırakmak yok incecik olcam incecik :)Cok iyi canm zaten devamlilik önemli her gün düzenli yapta az olsun
Merhabalarr kızlaaaarrrr sporumun bi kısmını yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
75 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
10 tane yarım şınav; )
Biraz sonra da jillian yapicam
inşallah olmaz..baldır kası sevmiyorum düz ince olsun istiyorum.Merhaba hoşgeldinSquat ağırlıkla yapılmadığı ve bir beslenme programı ile beraber yürütüldüğünde bacağı kalınlaştırmaz ya da kas oluşturmaz. Sadece şeklini düzenler. İlk zamanlar kaslar şiştiği için kalınlaştı gibi algılanıyor.
Squat ve jillian beraber olursa mutlaka sıkılaşırsınız.
Topic arkadaşlarımızdan 2 aylık spor macerası sonucu harika sonuç alan arkadaşımız var. 1 hafta bir şey söylemek için erken. Sporun ilk şartı sebattır.
Günaydınn
bende sınav çekeyim ama çok yapamıyorum en fazla 5 de yığılıyorum ama dizlerimin üzerinde çekiyorum ama bayaa öylede olsa yaparım zaten jillian da var.Bendensin o zamn canm ayni sorunlar bendede var istedigim kilodayim ama sikilasmam lazm bence gögüs icin en güzeli şınav ben bugün sporuma şınavida eklicem kol kasi yapmaktan korkmuyosan şınav cek tatlm :)
selülüt savar hareketi nasıl oluyor canım...jillian mucize bişey ben çok fazla yapmama rağmen gene yıl bu zmaanlardada 57 kilodaydım ve L beden giiyordum onun sayesinde 10 gün yapmama rağmen 1,5 kilo vermiştim ve S bedene düştüm 52 lere kadar düştüm sonra diyetle ama geri 57 oldum kaçırınca yemeği. ama hala S beden giyorum vücudu harika toparlıyor ama bu kez bırakmayacağım heegn olmasa da her fırsatta yapacağım ev iş çocuck pek zaman kalmıyor haliyle spora.Merhabalarr kızlaaaarrrr sporumun bi kısmını yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
75 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
10 tane yarım şınav; )
Biraz sonra da jillian yapicam
2. gün squat 55 tamam
25 er bacak açma hareketi kol hareketi ve göğüs sıkılaştırma hareketi yaptım.
inşallah olmaz..baldır kası sevmiyorum düz ince olsun istiyorum.
bende sınav çekeyim ama çok yapamıyorum en fazla 5 de yığılıyorum ama dizlerimin üzerinde çekiyorum ama bayaa öylede olsa yaparım zaten jillian da var.
selülüt savar hareketi nasıl oluyor canım...jillian mucize bişey ben çok fazla yapmama rağmen gene yıl bu zmaanlardada 57 kilodaydım ve L beden giiyordum onun sayesinde 10 gün yapmama rağmen 1,5 kilo vermiştim ve S bedene düştüm 52 lere kadar düştüm sonra diyetle ama geri 57 oldum kaçırınca yemeği. ama hala S beden giyorum vücudu harika toparlıyor ama bu kez bırakmayacağım heegn olmasa da her fırsatta yapacağım ev iş çocuck pek zaman kalmıyor haliyle spora.
Bu msjları okuya okuya bende başlıcam galiba jilliana :)Canm selülit savar ebru sallinin varya hani yere yüz üstü yatip bacaklari kırıyorsun topuklari birleştirip yukari kaldrp indiriyorsun bacagibende jillianndan cok memnunum valla 2. Level persembe bitiyor galiba bu jillian beni 36 beden yapcak
Bende araniza katilayim herhangi bi beslenme programi vs uygulamiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum abur cubur tuketmeyen kola dahi icmeyen biriyim spor yapmayi sevmiyorum ama yapmam gerek cnku spor yaparken nasil efor harciyosam istahim aciliyo daha rahat yemek yiyorum kilo problemim var kilo almam gerek
Bende hic gobek yok sadece tampona gidiyo kilom boyum bi60 kilomda 50 ama kendimi zayif hissediyorum kilo almak istiyorum ama soyle bi sey cok ekmek ve pilav tuketemiyorum midem almiyo abur cuburlarida ayni sekilde bunun yerine hazir kekleri yemeyi dusunuyorum yemek yemeyi seviyorum protein agirlikli besleniyorum sadece bacaklarim ve kalcam sıkılassin istiyorum oyle iste spor yapmaya bugun hemen baslamak istemiyorumTabiki canm hoşgeldinhmm kilo almak istiyosun o zaman sporla beraber karbonhidrat protein alimini artr kilo alirsn hemde spor yaptğin için belli bi yerde birikmez kilo esit dagilir ben squat arti jillian michael ve bacak hareketleri yapiyorum birazda mekik cekiyorum sen nasl bir spor yapmayi planliyorsun canm
Bende hic gobek yok sadece tampona gidiyo kilom boyum bi60 kilomda 50 ama kendimi zayif hissediyorum kilo almak istiyorum ama soyle bi sey cok ekmek ve pilav tuketemiyorum midem almiyo abur cuburlarida ayni sekilde bunun yerine hazir kekleri yemeyi dusunuyorum yemek yemeyi seviyorum protein agirlikli besleniyorum sadece bacaklarim ve kalcam sıkılassin istiyorum oyle iste spor yapmaya bugun hemen baslamak istemiyorum
Mantikli tahin-pekmez tesekkurlerCanm aslnda boyun ve kilon ćok orantili hatta cokda zayf degilsin tam idealdesin çünkü bende 165 boy 55 kiloyum ayni durumdayiz yani suan ama kilo almak isteyebilirsin olur tabi ama öyle hazir kek falan tüketme kilo almak için bence daha sağlıklı seyler ye boll ett tavuk istersen derili cok kalorili derisi çünkü tahin helva tahin pekmez ne biliim böyle seyler ye bide ilk sayfada squat programimiz var o sayida squata baslayabilirsin
Yilmak yok tatlimDün ilk pilates seansından sonra bugün ölü gibiyim. Bacaklarımı zor hareket ettiriyorumama yılmak yok! Bugün tekrar bir saat.
kızlar bugun 130 squat benden
daha popom istediğim şekle gelmesine cok yol var
ama zaten kilo da daha vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?