fitim fitsin fit (squat)

Selam tatlimm:)
İyiyim yani yolculuk yorgunlugu var karnim falan agriyo saat erken ama sporumu yapabilirsem yaparim yoksa yarina kalicak :)

Iyce dinlen bu gece tatlm o zamn en azından squat ve mekik yaparsn sen bence

85 squat
yarım saat koşu
başka bir şey yapasım yok nedense kendimi çok orgun hissediyorum

ooo çok iyi vermişsin kiloları nasl başardın sporsuz mu?

Merhabalarr kızlaaaarrrr sporumun bi kısmını yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
75 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
10 tane yarım şınav; )

Biraz sonra da jillian yapicam
maşallah bi kısmı dediğin bunlar mı? profesyonel sporcu gibisin. mesela 50 mekiği bi kerede mi yapıyosun yoksa set set mi?

karın kaslarını sıkılaştıran hareketler dediğin neler örnek verebilir misin?

ooo çok iyi vermişsin kiloları nasl başardın sporsuz mu?

maşallah bi kısmı dediğin bunlar mı? profesyonel sporcu gibisin. mesela 50 mekiği bi kerede mi yapıyosun yoksa set set mi?

ooo saol.tatlm mutlu ettin beni tek seferde çekiyorum aslnda 100 çekiyorum tek seferde ama yavas yavas artircam

Her yerim ağrıyor iş yerinde zor yuruyordum hele merdiven inmesi yok mu feci bişey.ama güzel kaslarımı hissediyordum.benim goguslerimde de ağrı var acaba onlarads etki ediyor mudur kuculsunler istiyorum .

Evet canım elimden geldikçe yapmaya çalışacağım şartlar beni ne kadar zorlasa da yilmak yok
Yilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)
Giydigimiz her jean uzerimize oturucak kucuk bedenler
Taytlarin ustune giymek yerine kisa bluzlar giyebilcez :)
Yazin bir yerimizi saklamak zorunda kalmiycaz :)

Her yerim ağrıyor iş yerinde zor yuruyordum hele merdiven inmesi yok mu feci bişey.ama güzel kaslarımı hissediyordum.benim goguslerimde de ağrı var acaba onlarads etki ediyor mudur kuculsunler istiyorum .
Canim agrilarinin ustune git elbet gecicekler.
Gogusler hakkinda bi bilgim.yok ya

Yilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)
Giydigimiz her jean uzerimize oturucak kucuk bedenler
Taytlarin ustune giymek yerine kisa bluzlar giyebilcez :)
Yazin bir yerimizi saklamak zorunda kalmiycaz :)
Evet taş olacaz taş ....bu yıl yayila yayila guneslenecegim.yatmadan önce gene mekik çekerim. Öyle uyurum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…