- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Selam tatlimm:)Slm fıstık napiosun bakalm
Selam tatlimm:)
İyiyim yani yolculuk yorgunlugu var karnim falan agriyo saat erken ama sporumu yapabilirsem yaparim yoksa yarina kalicak :)
Karnimin agrisi gecsin mekige devam tabiiIyce dinlen bu gece tatlm o zamnen azından squat ve mekik yaparsn sen bence
Supersin tatlimKizlar bugun 55 squatimj yaptim biraz vakit gecsin mekikte cekicem ins
ooo çok iyi vermişsin kiloları nasl başardın sporsuz mu?günaydınlar.. dün akşam nasıl yorulmuşsam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. jillian da yapamadım .bende doğumdan sonra gevşeme oldu sıkılaşmak iştiyorum göğüs göbek iç bacak vahim haldeyim..bende 20 kilo verdim ama sporsuz olmuyor.. göğüs için ne yapabilirim küçülsün ve sıkılaşsın istiyorum.. eski göğüslerimi özledim.
maşallah bi kısmı dediğin bunlar mı? profesyonel sporcu gibisin. mesela 50 mekiği bi kerede mi yapıyosun yoksa set set mi?Merhabalarr kızlaaaarrrr sporumun bi kısmını yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
75 squat
50 mekik
50 selülit savar hareketi
10 tane yarım şınav; )
Biraz sonra da jillian yapicam
Canım, yumuşak olmasının sebebi yağlardandır. Karın kası geliştirirken hem yağları eritirsin hem de karın kaslarını çalıştırırsın böylece karnındaki kaslar zaman içinde belirginleşir , yani mekik çekerek. Ama karın kaslarını sıkılaştırırsan sadece yağları eritmiş olursun kaslı bir görüntü elde etmez daha ziyade bel kıvrımına sahip ince bir bel elde edersin
Cok iyi yapmissin canim85 squat
yarım saat koşu
başka bir şey yapasım yok nedense kendimi çok orgun hissediyorum
ooo çok iyi vermişsin kiloları nasl başardın sporsuz mu?
maşallah bi kısmı dediğin bunlar mı? profesyonel sporcu gibisin. mesela 50 mekiği bi kerede mi yapıyosun yoksa set set mi?
ben niye yapamıyorum ya kilolardan mı acaba nefesim kesiliyo soluk soluğa kalıyorumooo saol.tatlm mutlu ettin benitek seferde çekiyorum aslnda 100 çekiyorum tek seferde ama yavas yavas artircam
Nefesini dogru kullaniyor musun acaba canimben niye yapamıyorum ya kilolardan mı acaba nefesim kesiliyo soluk soluğa kalıyorum
Harikasin tatlimAn itibariyle jillian level 1 i de bitirdim.süper hissediyorum.
Evet canım elimden geldikçe yapmaya çalışacağım şartlar beni ne kadar zorlasa da yilmak yokHarikasin tatlimbu sekilde devam et
Yilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)Evet canım elimden geldikçe yapmaya çalışacağım şartlar beni ne kadar zorlasa da yilmak yok
Canim agrilarinin ustune git elbet gecicekler.Her yerim ağrıyor iş yerinde zor yuruyordum hele merdiven inmesi yok mu feci bişey.ama güzel kaslarımı hissediyordum.benim goguslerimde de ağrı var acaba onlarads etki ediyor mudur kuculsunler istiyorum .
Evet taş olacaz taş ....bu yıl yayila yayila guneslenecegim.yatmadan önce gene mekik çekerim. Öyle uyurum .Yilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)
Giydigimiz her jean uzerimize oturucak kucuk bedenler
Taytlarin ustune giymek yerine kisa bluzlar giyebilcez :)
Yazin bir yerimizi saklamak zorunda kalmiycaz :)
Çek tatlim yarasinnEvet taş olacaz taş ....bu yıl yayila yayila guneslenecegim.yatmadan önce gene mekik çekerim. Öyle uyurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?