- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Benmde reglm yarin hafifler insallah yapatim bendee :)Ben değilim ki oo. Spora koşuyorum hemen.
spor yapmayanlar yazın boyle foto gonderır artıkk
Aferin sanaaa :))Çok fenasın sennn! Hayır böyle olmıcam işlerim biter bitmez başıyorum!
Ne hastanesi canm hayirdirBende bugün regl oldum hala annemlerdeyimyediklerime dikkat ediyorum ama spor yookk pazartesi donüş yapcam spora regliyim yarin da hastaneye gidicem kardesimi götürücez haftasonu gecerim evime :)
Hayırdır canım rahatsız mı kardeşin?Bende bugün regl oldum hala annemlerdeyimyediklerime dikkat ediyorum ama spor yookk pazartesi donüş yapcam spora regliyim yarin da hastaneye gidicem kardesimi götürücez haftasonu gecerim evime :)
Aferin sanaaa :))
Ne hastanesi canm hayirdir
Hayırdır canım rahatsız mı kardeşin?Kıyamam sana yokluğun belli oluyor.
Cok gecmi olsun canm insallah basit bi agridirBeli ağrıyor sürekli canim onu göstericez
heheh ben şu an spor yapıyorummmm kispor yapmayanlar yazın boyle foto gonderır artıkk
Hani sinavlara calisicaktnnnheheh ben şu an spor yapıyorummmm ki
Neyin vaaar80 squat yaptım bugün..
80 squat yaptım bugün..
Neyin vaaar
keyfin nası tatlım iyisin mi ?
Tamam bitanem kotu olma da :)Kötü değilim kızlar iyiyim ama öyle çok keyifli olduğum da söylenemez hani.. Öyle çok önemli bir durum yok zaten merak etmeyin
not geçiriyordum ara verdim ona spor yapıyom şimdideHani sinavlara calisicaktnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?