fitim fitsin fit (squat)

Ben evdeyim 2 ay boyunca
her gün her hareketi yapabilirim
grubun deneği olayım

Gunaydinlar herkeseee
Sabah sabah polemige girdim, şu hemşirelerin kör oldugu baslikli haberde
Cevap vermiyim diyorum olmuyo. Hemsireler dinlenemezmis. Resmen uyuyorlarmis. Bizin orda olmamiz israftan baska bir sey deglmis. Hasta yoksa dinlenmek bizim hakkimiz diyorum. Yok degil diyo. Ya sabir.

Son düzenleme:
Ne oldun ki kuzum, tok karnına mı yaptın sporunu?
kardeşimden hayır gelmez
anneme dedim azcık yaptı
babamda biraz yaptı ama hala ağrıyor ne biçim ağrıymış resmen türkücü oldum yel girdi rüzgar girdi eyyy diyorum
Gel ben yaparım masajını. Kıyamam yaa evet herkese bir haller oldu bende de aşırı yorgunluk ve migren var bu sıralar.

Günaydın güzelim.Nasılsın?

Ben notlari aldm hala calismiyorum
İşte o olmadı Ezgi hanım. Hazır spora da ara vermişken ders çalışmalısın.[/QUOTE]
İdare ediyorum, hastayım biraz boğaz iptal İlk dersim boş, ıhlamur içiyorum şimdi.. Sen nasılsın canım?

Evet canım 3 aydır düzenli olarak yapıyorum, yanında başka sporlarla beraber. Ben çok memnunum sonuçtan. Selülitlerim gitti, bacağım 2 cm inceldi kalkık bir popom var. Squat yapan diğer arkadaşlarımın olduğu gibi. Tavsiye ederim. Hoşgeldin.
Ben ikinize de yapayım.
Lune sabah cevaplar sorunu fakat ben azcik ucundan cevapliyim
Lune afet oldu afettt
Gece topiğimin bekçisi. Sende benden az değilsin, kırmızı koltuklu kız
Hiçbirimiz ilk günden bu kadar ağır sporlarla başlamadık eski bildirimlere bakabilirsin. Yeter ki pes etme kasların alıştıkça sen de daha fazlasını isteyeceksin.
ben baktım popom yerinde demekki bi iki haftada gitmiyomus biyere
Hemen gitmez canım bir yere.

Ben ben ben varimmmmmm
Hoşgeldin canım. Bir spor programın var mı beraber oluşturalım mı?
Ben evdeyim 2 ay boyunca
her gün her hareketi yapabilirim
grubun deneği olayım
Kalın inceltmek istiyorum aslında
O zaman Jillian kuzum bir de side squat. Biliyor musun bu sporları?
GünaydınSınav sonucun ne oldu bakalım?
La Lune isinma icin hangi hareketi ya da videoyu onerirsin kuzum
İlk sayfadaki video ideal canım.
Aman canım bu aralar bdv savaş alanı gibi sen gel biz burada takılalım, ban yemeni istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…