İyiyim bitanem, hafif baş ağrım var dünden kalan. Çok geçmiş olsun kıyamam sana, dikkat et kendine, sıcak tut. Tam hastalık havası. Bende öğrencilerimi sınava gönderdim de şimdi bir topiğe bakayım dedim.İdare ediyorum, hastayım biraz boğaz iptalİlk dersim boş, ıhlamur içiyorum şimdi.. Sen nasılsın canım?
Günaydın güzelim kardeşin nasıl oldu?Günaydın squatçilar
Günaydın güzelim kardeşin nasıl oldu?
günaydınLa Lune Tikkabilla tatlışlar
berbat bi şekilde uyandım omuzu geçtim şimdi başım zonkluyor gözlerim ağrıyor grip mi oluyorum zor geldim işe
burasıda canımGeçmiş olsun tatlisimmdikkat et kendine havalar kötü tam hastalık zamani burasi cok sogukkk
burasıda canım
nazar mı değdi ne saçma geliyor ama kim biri bana kötü baksa ya da bişi dese yamuluyorum
günaydınLa Lune Tikkabilla tatlışlar
berbat bi şekilde uyandım omuzu geçtim şimdi başım zonkluyor gözlerim ağrıyor grip mi oluyorum zor geldim işe
evet toktu karnim canim 2 saat falan olmustu yani .. bugunde regl oldum bi kac gun yapaman heralde agrim varNe oldun ki kuzum, tok karnına mı yaptın sporunu?
Gel ben yaparım masajını.Kıyamam yaa evet herkese bir haller oldu bende de aşırı yorgunluk ve migren var bu sıralar.
Oy canım ya kıyamam inşallah geçer kısa zamanda.. İşin nasıl bilmiyorum ama yorucu değildir umarım.
Allah kötü düsünceli insanlardan korusun canim göz degmistir dua oku rahatlatr var böyle insanlar malesef
Ya o gerçekmiymis =( haberlerde çıkmadı diye biz de söylenti sandık SevindikGunaydinlar herkeseee
Sabah sabah polemige girdim, şu hemşirelerin kör oldugu baslikli haberde
Cevap vermiyim diyorum olmuyo. Hemsireler dinlenemezmis. Resmen uyuyorlarmis. Bizin orda olmamiz israftan baska bir sey deglmis. Hasta yoksa dinlenmek bizim hakkimiz diyorum. Yok degil diyo. Ya sabir.
agirliksiz yapman lazım. O zaman çünkü daha da kalinlastirirKalıninceltmek istiyorum aslında
Beraber olusturalim =( ben sana özelden foto atsam bi duruma baksan olur muHoşgeldin canım. Bir spor programın var mı beraber oluşturalım mı?
O zaman Jillian kuzum bir de side squat. Biliyor musun bu sporları?
GünaydınSınav sonucun ne oldu bakalım?
İlk sayfadaki video ideal canım.
Aman canım bu aralar bdv savaş alanı gibi sen gel biz burada takılalım, ban yemeni istemem.
Ne olmuş ki?dün bir sorun mu yaşandı burda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?