fitim fitsin fit (squat)

günaydın La Lune @Tikkabilla tatlışlar
berbat bi şekilde uyandım omuzu geçtim şimdi başım zonkluyor gözlerim ağrıyor grip mi oluyorum zor geldim işe
Çok geçmiş olsun canım sanırım havaların bir ayar tutturamaması yüzünden herkes hasta ve halsiz.
burasıda canım
nazar mı değdi ne saçma geliyor ama kim biri bana kötü baksa ya da bişi dese yamuluyorum
Olabilir kuzum ben nazara inanırım. Bazı insanların fesatlığı hasta ediyor insanı.
Merhabalar; bir kaç gündür okuyorum buraya bugun akşam başlamayı planlıyorum.squat çok zor görünüyor.başlangıç bile 50..
Merhaba. Isınmadan yapma lütfen ilk sayfayı oku mutlaka.

evet toktu karnim canim 2 saat falan olmustu yani .. bugunde regl oldum bi kac gun yapaman heralde agrim var of en nefret ettgm seylerden biri oldu sporu aksatmak
Aksatmıyorsun ki kuzum, bu normal bir durum. Birkaç gün ara verip döndüğünde daha çok etkili olacak sporun.Geçmiş olsun tatlibikiz la tontiş tontiş yatın.
dün bir sorun mu yaşandı burda :S
Evet canım ufak bir yanlış anlaşılma, hayırdır?
Beraber olusturalim =( ben sana özelden foto atsam bi duruma baksan olur mu
Tamam canım olur.

teşekkür ederim bebeğim bu arada bari biraz ders çalışıyım da haftaya en azından biraz daha spor yapmaya vaktim kalır :) pazartesiden itibaren başlarım sporuma da inşallah :))

Spor zamanı kızlar, bildirimlerle döneceğim.
Mrb..Bende geçen günlerde katıldım aranıza..Bugün başladım..önce calleneticks yaptım bi saat sürüyo..Ardından sguat..İnşaallah devam ederim bnde sizler gibi..
Nasıl yapıyoruz topik adabı nedir canlar,hergün yaptıklarımızı bildiriyormuyuz..Destek olalım birbirimize ya..Ben çabuk vazgeçerim..Birinin bana despotluk yapması gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…