- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Merhaba hoş geldin.Mrb..Bende geçen günlerde katıldım aranıza..Bugün başladım..önce calleneticks yaptım bi saat sürüyo..Ardından sguat..İnşaallah devam ederim bnde sizler gibi..
Nasıl yapıyoruz topik adabı nedir canlar,hergün yaptıklarımızı bildiriyormuyuz..Destek olalım birbirimize ya..Ben çabuk vazgeçerim..Birinin bana despotluk yapması gerek:)
Selam canım, nasılsın? Reglin bitince tartıl su toplamışsındır büyük ihtimalle. Gece kaçamağı olmadıktan sonra gerisi kolay halledilir.Slm güzelleerrevime geldim bugün reglimin 2. Günü ve eve gelir gelmez hemen tartldim kilo almamişim şükür 5 günde dikkat etsemde günfüz vakitlerinde kacamaklarim oldu spor bildirimlerine pazartesi baslicam reglim de hafiflemis olur hem
Merhaba hoş geldin.Her gün yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Savsaklayan ya da cııss gıda yiyen olursa özelden tatlibikiz a yazıyor. O da cezamızı kesiyor.
Programından memnunsan devam et, değilsen üzerinde konuşabiliriz.
Selam canım, nasılsın? Reglin bitince tartıl su toplamışsındır büyük ihtimalle. Gece kaçamağı olmadıktan sonra gerisi kolay halledilir.Hele de benim karıncam hemen halleder.
Bildirim zamanı:
100 squat
20 minute 200 cal videosu
30 işeyen köpek
10 min abs videosu
Sonlara doğru zorluyor canım şınav, burpees falan var ama yapılmayacak bir şey değil. Dene istersen bence çok keyifli bir video.20 dk 200 cal videosu zorluyor mu tatlim ben bi 8 dk 150 cal videosu denedim 3 dk bile olmadan pert oldumm
cal videosu ne işe yarıyor ?20 dk 200 cal videosu zorluyor mu tatlim ben bi 8 dk 150 cal videosu denedim 3 dk bile olmadan pert oldumm
cal videosu ne işe yarıyor ?
Gunaydinlar herkeseee
Sabah sabah polemige girdim, şu hemşirelerin kör oldugu baslikli haberde
Cevap vermiyim diyorum olmuyo. Hemsireler dinlenemezmis. Resmen uyuyorlarmis. Bizin orda olmamiz israftan baska bir sey deglmis. Hasta yoksa dinlenmek bizim hakkimiz diyorum. Yok degil diyo. Ya sabir.
Herkes çalıştırmayı istediği bölgeye göre ek hareket yapıyor. Onlar o yüzden. Dizlerin ağrıyorsa hareketi yaparken dizlerin dışarıya dönüyordur. O da iyi ısınmamaktan kaynaklı. Yaparken dizlerinin dışarı dönmemesi lazım.70 squat
ya sizin de squat yaparken dizleriniz ağrıyor değil mi ?
Diğer hareketler neden bir de ?
Videoda dizler dışarı donsün demiyor mu ama ?Herkes çalıştırmayı istediği bölgeye göre ek hareket yapıyor. Onlar o yüzden. Dizlerin ağrıyorsa hareketi yaparken dizlerin dışarıya dönüyordur. O da iyi ısınmamaktan kaynaklı. Yaparken dizlerinin dışarı dönmemesi lazım.
Yeşil çayı hangi marka aliyosun?Ben geldimmm ama evin darmaduman insaat haline ragmen odamda squatimi yaptmda geldim. 20 yapiyodum ben zorlaniyodum ondada ama bi yerden baslamam gerektigi icin bugn 30 da braktim. 30 squat yaptm sadece islerimi bitrdigimde yaycam pilatesimi detayli dewam edip daha cok bildirimle gelicem. Bu arada yesil caya basladim bide sekeri kesmeyi dusunuyorm..
Yok canım dizler dönmeyecek. Ek bir kalça bacak videosu vereyim sana.Videoda dizler dışarı donsün demiyor mu ama ?
Bir de son soru ben kalça bacak için hangi ek hareketleri yapayım =))
Ben geldimmm ama evin darmaduman insaat haline ragmen odamda squatimi yaptmda geldim. 20 yapiyodum ben zorlaniyodum ondada ama bi yerden baslamam gerektigi icin bugn 30 da braktim. 30 squat yaptm sadece islerimi bitrdigimde yaycam pilatesimi detayli dewam edip daha cok bildirimle gelicem. Bu arada yesil caya basladim bide sekeri kesmeyi dusunuyorm..
Lune ciddimisin gercekten selulitler gittimi? eLmada yiyorum 2 gundur yesil elma yiyebiliyorum ama olur oda.. Su tuketimimde hix bi zaman skinti olmadi cok asiri su icerm ben 3 litre gidiyodrur gunluk.. Bide detoks suyu nasil hazirlayabiliriz siz yapiyomusunz? Ben zayflamak istemiyorum skilasmak istyorm bide ust bacaklarn ic bacaklarm incelse fena olmaz..Evet canım 3 aydır düzenli olarak yapıyorum, yanında başka sporlarla beraber. Ben çok memnunum sonuçtan. Selülitlerim gitti, bacağım 2 cm inceldi kalkık bir popom var. Squat yapan diğer arkadaşlarımın olduğu gibi. Tavsiye ederim. Hoşgeldin.
Ben ikinize de yapayım.
Gece topiğimin bekçisi.Sende benden az değilsin, kırmızı koltuklu kız
Hiçbirimiz ilk günden bu kadar ağır sporlarla başlamadık eski bildirimlere bakabilirsin.Yeter ki pes etme kasların alıştıkça sen de daha fazlasını isteyeceksin.
Hemen gitmez canım bir yere.
Ay hic bakmadim valla a 101den almistim aklima estikce icerm zaten ama duzenli icmeye baslicm artik. Aktardan aliyim diyr dusunuyodm ben ama cini japonudami varmis onun.Yeşil çayı hangi marka aliyosun?
Japon menseili mi cin mi ? Veya Vietnam
Evet gittiler. Ben Jillian+squat programı yaptım hem sıkılaşma oldu hem de selülitler gitti.Lune ciddimisin gercekten selulitler gittimi? eLmada yiyorum 2 gundur yesil elma yiyebiliyorum ama olur oda.. Su tuketimimde hix bi zaman skinti olmadi cok asiri su icerm ben 3 litre gidiyodrur gunluk.. Bide detoks suyu nasil hazirlayabiliriz siz yapiyomusunz? Ben zayflamak istemiyorum skilasmak istyorm bide ust bacaklarn ic bacaklarm incelse fena olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?