fitim fitsin fit (squat)

Ben henuz sekeri kesemiyorum kesmeyi dusunuyorum ama seker yerine bal.atsam caya nolur yesil caya ki
Aynı hikaye olur. Hazır ballar da çok masum değil. O yüzden en güzeli birkaç gün zorlayıp bırakmak. Tadı çok kötüyse doğadan büyülü bohça var yaseminli. Acı tadı yok, kokusu da çok hoş.

Tamamdir kolaymis aksama hazirliyim bunu ben..

O zaman onu aliyim detoks suyunada nane almam gerekcek zaten taze nane yokmus.. Beni sigara cok zorluyo nefes nefese kaliyorum spor iyi hosta bide onu birakabilsek..

O zaman onu aliyim detoks suyunada nane almam gerekcek zaten taze nane yokmus.. Beni sigara cok zorluyo nefes nefese kaliyorum spor iyi hosta bide onu birakabilsek..
Evet sigara varsa çok zor, ben kullanmadığım halde nefes nefeseyim çoğu zaman.

Evet sigara varsa çok zor, ben kullanmadığım halde nefes nefeseyim çoğu zaman.
Nefesi zorluyo ki 20 30 squatta oluyo bu bide duzene oturtup basladgmda nolxk bilmiyorum.. Arti cok carpiyo kalbim yerinden cikcak sanki..

Ay hic bakmadim valla a 101den almistim aklima estikce icerm zaten ama duzenli icmeye baslicm artik. Aktardan aliyim diyr dusunuyodm ben ama cini japonudami varmis onun.
Var çok dikkat etmek gerekiyor
japon menseililerden uzak durulması lazimmis toprakları radyasyonlu ya
aktardakilerde tehlikeliymis kurutma sartlarina uyulmadan kurutulursa bu yesilcay zehir oluyormus vücutta ağır metaller topluyormus
ben öğrenicem 1 haftaya kadar hangisi EN sağlıklı

Hiç araştırmamıştım du bakıyım benımkısı neymıs kutusunu attım gercı ama posetınde yazıyodur.. Çıktıgımda doğadanı alıp denicem bakalm şekeri kesmem gerekıyo acı değilmiş o..

Yazmıyo poşetinde fakat türkiyedir diye düşünüyorum.. a 101de ki mest markası nane limonlu yeşil çay..

Hasta yokken ne yapmani bekliyolarmis ki sanki tovbe tovbe
hasta yokken kapıda durup da gel abi abla gelll bedava hasta bakılırrr mı diycem
yurtdısında cok calısıyolarmıs da falan da fılan
bız burda sadece oturuyoruz sankı be sabah sabah sınırlerımı bozdu ıyıkı bı yurdısında yaşıyomuş sankı farklı bi iş yapıyoruz gibi
hasta o an yoksa oturulur bundan normal bısey yok
başımızdakı doktorlar dinlenırken bız neden dinlenmeyelım
başımızdaki doktorlar ya da cerrahlar hasta yokken ellerınde çayla kahveyle gelip buyrun hanımlar derse bız ne yapalım

Aman ezgi bırak Allah aşkına okudum konuyu bende.. Türkiye başka bi ülkeyle mukayese etmesi saçma zaten başta..Emin ol kendi daha fazla dinlenıyodur.. Konuya yazcaktımda dahil olmak istemedim

Aman ezgi bırak Allah aşkına okudum konuyu bende.. Türkiye başka bi ülkeyle mukayese etmesi saçma zaten başta..Emin ol kendi daha fazla dinlenıyodur.. Konuya yazcaktımda dahil olmak istemedim
ben de bu sacma sistemde calısmak ıstemem ama napıyım yanı
hasta yoksa ayaklarımı da uzatır kahvemı de alır dınlenme odasında dınlenırım
kıme ne yanıı

Ayrıca bizzat tıp fakültesınde doktor soylemıstı bunu yurt dışından gelen öğrenciler asistanlar oluyo ya öğrenci deiğişimi mi ne Kan almaktan dahı haberleri yok siz yurt dışında tedaviyi cok buyutuyosunuz gözünüzle gelenlerle biz neler goruyoruz diye e bu asistanlar nöbette dınlenmıyo uyumuyo eyw dogrusudur belkı e genellemıyorum ama en basıt seyı dahı bılmeyenler varmıs onu napcaz

allah askına hemsıre bıle olmasın hangı sektorde ınsan 36 saat boyunca dınlenmeden çalışıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…