şimdi bakıcam hemen videolara çok teşekkür ederimmHerkesinki değişiyor, göbeği eritmek istiyorsan abs videosu yapmalısın, bu sayede kalçaların da incelmez.
İstersen hemen önereyim.şimdi bakıcam hemen videolara çok teşekkür ederimm
bugun telefonuma adımsayar indirdim faydası olur mu sizce
O zaman beslenmene dikkat etmen de lazım. Çünkü akşam 6dan sonra yediğin her şey bel çevresinde kilo olarak depolanıyor.
gym stick twist yapmalısın vileda sapı ile yapabilirsi
netten bak canım istersen etkili olacak hemde kolay
Elbette edersin, ben bu dediğim beslenmeyle ve Jillian ile 5 cm incelttim belimi. 67den 62ye indim.Zaten dikkat etmeye başladım ama agustosa kadar halledebılırmıyım bılmıyorum lunecımYarın cıkıp salon arastırıcam
Biliyorum hayatım onları onlarada baslıcam bı yandan
boy 160 kilo 56 simitlerim ve ayva göbeğimm var birde bacaklarımın arası kapanıyor sürtmüyor ama fazlalıkBoy, kilo problemli bölge alayım sonra karar verebilirim ancak.
Abs ağırlıklı çalışmalısın ama sadece bu değil akşam yediğimiz her şey bel çevresinde depolanıyor.boy 160 kilo 56 simitlerim ve ayva göbeğimm var birde bacaklarımın arası kapanıyor sürtmüyor ama fazlalık
İnşallah ya o kadar uzuldum moralım dustu kı valla gıymıcem gelınlık melınlık dıcektm en sonunda... yıllarca kılo almaya calıstım smdı zayflıcm dıye agla alemım valla bendeElbette edersin, ben bu dediğim beslenmeyle ve Jillian ile 5 cm incelttim belimi. 67den 62ye indim.
Avmdeydim bebegmNeden kuzum çok mu yürüdün?
bende kalem etek aldım bugunAvmdeydim bebegm
Acayip indirim var yaaaa
bende hep akşam yiyorum bu alışkanlığımı bi an önce bırakmalıyım açlık krizleri yaşıyorum sürekliAbs ağırlıklı çalışmalısın ama sadece bu değil akşam yediğimiz her şey bel çevresinde depolanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?