fitim fitsin fit (squat)

O zaman beslenmene dikkat etmen de lazım. Çünkü akşam 6dan sonra yediğin her şey bel çevresinde kilo olarak depolanıyor.

Zaten dikkat etmeye başladım ama agustosa kadar halledebılırmıyım bılmıyorum lunecım Yarın cıkıp salon arastırıcam

gym stick twist yapmalısın vileda sapı ile yapabilirsi
netten bak canım istersen etkili olacak hemde kolay

Biliyorum hayatım onları onlarada baslıcam bı yandan

Zaten dikkat etmeye başladım ama agustosa kadar halledebılırmıyım bılmıyorum lunecım Yarın cıkıp salon arastırıcam

Biliyorum hayatım onları onlarada baslıcam bı yandan
Elbette edersin, ben bu dediğim beslenmeyle ve Jillian ile 5 cm incelttim belimi. 67den 62ye indim.

boy 160 kilo 56 simitlerim ve ayva göbeğimm var birde bacaklarımın arası kapanıyor sürtmüyor ama fazlalık
Abs ağırlıklı çalışmalısın ama sadece bu değil akşam yediğimiz her şey bel çevresinde depolanıyor.

Elbette edersin, ben bu dediğim beslenmeyle ve Jillian ile 5 cm incelttim belimi. 67den 62ye indim.
İnşallah ya o kadar uzuldum moralım dustu kı valla gıymıcem gelınlık melınlık dıcektm en sonunda... yıllarca kılo almaya calıstım smdı zayflıcm dıye agla alemım valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…