- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ooo yakisir fistigimabende kalem etek aldım bugun
O zaman o saatlerde bol bol su içmelisin. Açlığı önlüyor. Bir süre sonra yiyemiyorsun zaten mide almıyor.bende hep akşam yiyorum bu alışkanlığımı bi an önce bırakmalıyım açlık krizleri yaşıyorum sürekli
hm biraz uzak kalıyor bize ama nette baktıgımda da guzel urunleri var oranınOoo yakisir fistigima
H&m de cok manyak indirim vardi
Ooo yakisir fistigima
H&m de cok manyak indirim vardi
Ühübende kalem etek aldım bugun
çok çok acıkırsam napıyım peki arkadaş söleyince belimi ölçtümde belim 73 su anO zaman o saatlerde bol bol su içmelisin. Açlığı önlüyor. Bir süre sonra yiyemiyorsun zaten mide almıyor.
ÜhüBurada avm yok. Olsa alt üst edeceğim ama. İnternetten aldıklarım da beklediğim kalitede gelmiyor. Resim yüklesenize neler aldınız?
O zaman bir elma ya da bir kase yoğurt tüketebilirsin. Açlık hissinden korkma. Onunla baş edebilirsin, görmezden gel çoğu zaman 15 dk sonra gitmiş olur.çok çok acıkırsam napıyım peki arkadaş söleyince belimi ölçtümde belim 73 su an
Waooow. Çok şık, ben çok seviyorum kalem etekleri çok kadınsı.bu etekten aldım canım biraz daha uzun gibiydi hatta yururken yukarı cıkmaz insallah
Bir de bulmuşken sorayım nickinin anlamı ne?hm biraz uzak kalıyor bize ama nette baktıgımda da guzel urunleri var oranın
Biz sana alip gonderelimm:)ÜhüBurada avm yok. Olsa alt üst edeceğim ama. İnternetten aldıklarım da beklediğim kalitede gelmiyor. Resim yüklesenize neler aldınız?
kalem eteklere bi alıstım diz ustu etek kısa gelmeye basladı ya:))Waooow. Çok şık, ben çok seviyorum kalem etekleri çok kadınsı.
Güle güle kullan.
Cok asil duruyo yaabu etekten aldım canım biraz daha uzun gibiydi hatta yururken yukarı cıkmaz insallah
bas melekler anlamına geliyo canımBir de bulmuşken sorayım nickinin anlamı ne?
Tam baharlık cıvıl cıvıl canım ya. Güle güle kullan çok beğendim.Biz sana alip gonderelimm:)
Bak kuzum bu ikisini h&m den 35tlye aldim
evet açlık hissi beni bitiriyor hatta biraz önce sofradan kalkıp gene yediğim çok oluyor bugun öle yaptım mesela deliriyorum acıkınca bundan sonra çok dikkat edicem vücudumda kilo tutan biri değilim bu kadar yememe ragmen zayıf sayılırımO zaman bir elma ya da bir kase yoğurt tüketebilirsin. Açlık hissinden korkma. Onunla baş edebilirsin, görmezden gel çoğu zaman 15 dk sonra gitmiş olur.
Tüm kurallara uyarsan haftada bir akşam aşırı olmamak şartıyla serbest takılabilirsin.
Saol canim benim ünide giymeye uygun iste :)Tam baharlık cıvıl cıvıl canım ya. Güle güle kullan çok beğendim.
evet açlık hissi beni bitiriyor hatta biraz önce sofradan kalkıp gene yediğim çok oluyor bugun öle yaptım mesela deliriyorum acıkınca bundan sonra çok dikkat edicem vücudumda kilo tutan biri değilim bu kadar yememe ragmen zayıf sayılırım
bu etekten aldım canım biraz daha uzun gibiydi hatta yururken yukarı cıkmaz insallah
Ama zayif olnak onemli degilevet açlık hissi beni bitiriyor hatta biraz önce sofradan kalkıp gene yediğim çok oluyor bugun öle yaptım mesela deliriyorum acıkınca bundan sonra çok dikkat edicem vücudumda kilo tutan biri değilim bu kadar yememe ragmen zayıf sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?