fitim fitsin fit (squat)

bende hep akşam yiyorum bu alışkanlığımı bi an önce bırakmalıyım açlık krizleri yaşıyorum sürekli
O zaman o saatlerde bol bol su içmelisin. Açlığı önlüyor. Bir süre sonra yiyemiyorsun zaten mide almıyor.

çok çok acıkırsam napıyım peki arkadaş söleyince belimi ölçtümde belim 73 su an
O zaman bir elma ya da bir kase yoğurt tüketebilirsin. Açlık hissinden korkma. Onunla baş edebilirsin, görmezden gel çoğu zaman 15 dk sonra gitmiş olur.

Tüm kurallara uyarsan haftada bir akşam aşırı olmamak şartıyla serbest takılabilirsin.

Ühü Burada avm yok. Olsa alt üst edeceğim ama. İnternetten aldıklarım da beklediğim kalitede gelmiyor. Resim yüklesenize neler aldınız?
Biz sana alip gonderelimm:)
Bak kuzum bu ikisini h&m den 35tlye aldim

Eklentiler

• IMG_20150322_214318.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20150322_214335.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 93
evet açlık hissi beni bitiriyor hatta biraz önce sofradan kalkıp gene yediğim çok oluyor bugun öle yaptım mesela deliriyorum acıkınca bundan sonra çok dikkat edicem vücudumda kilo tutan biri değilim bu kadar yememe ragmen zayıf sayılırım

Peki hiç ölçüm yaptırdınız mı? Hormon vs. çünkü sofradan kalkıp tekrar yemek çok normal değil. Bir hastalığınız olabilir.

Ama zayif olnak onemli degil
Fit durmak onemli:)
Bugun avm de bi hatun gordum
Kalcasi falan dolgun bacaklari tam kararinda olcak sekilde kalin kilosu muhtemeln 65civarlarindadir bi de topuklu giymis tayt giymis ben bayan halimle off be dedim ve sporla ugrastigi ciddi belliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…