fitim fitsin fit (squat)

Tartıya değil aynaya bakıyoruz.

Rica ederim ne demek.

O zaman benim sana sporla alakalı bir öneri yapmam komik olur. Sen bir program belirle kendine, buraya da yaz. O sayede motive olursun iyi olur.

Estağfurullah, akıl akıldan üstündür Üstelik spor konusunda biraz demode olmuşum, havlu çekme hareketi dedim mesela, görsel koymak için google a baktım google bile hatılamıyor o derece

Ben şimdilik power plate ve eliptik ile başlayayım sonrasında dumblelar ile eksik kısımları çalıştırırım diyorum. Tabii ki her akşam yaptıklarımı burada paylaşacağım, aynen dediğin gibi motivasyon için şart yoksa 3 gün sonra bırakma ihtimalim var, en azından buraya baktıkça yüzüm kızarır

Kızların bildirimlerini gördükçe gaza gelirsin canım. O yönden çok iyi yoksa ben çoktan bırakmıştım sporu falan. 2 aydır neredeyse her gün spor yapıyorum. Eşim falan da çok alıştı. Spor yaptın mı neler yaptın diye soruyor hep.

Harika Yarın başlıyorum o halde...

Dahiliye doktoruna gidip şeker yükleme testi yaptır derim. Yemekten sonra acıkma krizleri insulin problemine işaret diyor.

Bugün neden değil? Vakit kaybetmesek az bile olsa bir şeyler yapsan?

Bilinçli şekilde hem beslenme programı hem spor programı yaparak başlamak benim için daha uygun. Birkaç şeye ihtiyacım var, onları tedarik ettikten sonra yarın akşam buradayım.

aynen tatlım kesin o kadının kilosu daha fazladır da göstermiyordur

Peki hiç ölçüm yaptırdınız mı? Hormon vs. çormünkü sofradan kalkıp tekrar yemek çok normal değil. Bir hastalığınız olabilir.
inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam ki

inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam ki
Testte çıkmıyor canım valla, ben doktora diyordum bende bir şey var diye o da testlere bakarak yok diyor. İlaç verdi neyse.. İlaçlardan sonra benim karnım buruldu buruldu, tuvalete çıktım kurt değil ama daha kötüsünü düşürdüm Detaya inmeyeyim. Sonrasında tüm bağırsak problemim bitti. Bak hakikaten ben ondan sonra kilo almaya başladım. Şimdi sen deyince düşündüm de..

kız ne düşürdün tövbe annem şımardın sen diyo evde oldugumda böleyim ama arkdaslarımda kaldığımda normalim yani öle açlıktan ölmem

kızlar ben yatıyorum iyi geceler sizlerle fikir alışverişi yapmak benim için zevkti umarım gene görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…