Tartıya değil aynaya bakıyoruz.Ama zayif olnak onemli degil
Fit durmak onemli:)
Bugun avm de bi hatun gordum
Kalcasi falan dolgun bacaklari tam kararinda olcak sekilde kalin kilosu muhtemeln 65civarlarindadir bi de topuklu giymis tayt giymis ben bayan halimle off be dedimve sporla ugrastigi ciddi belliydi..
Rica ederim ne demek.
O zaman benim sana sporla alakalı bir öneri yapmam komik olur. Sen bir program belirle kendine, buraya da yaz. O sayede motive olursun iyi olur.
Canım cok guzeller ve cok cok uygunlar valla gule gule kullan :)Biz sana alip gonderelimm:)
Bak kuzum bu ikisini h&m den 35tlye aldim
Kızların bildirimlerini gördükçe gaza gelirsin canım. O yönden çok iyi yoksa ben çoktan bırakmıştım sporu falan. 2 aydır neredeyse her gün spor yapıyorum. Eşim falan da çok alıştı. Spor yaptın mı neler yaptın diye soruyor hep.Estağfurullah, akıl akıldan üstündürÜstelik spor konusunda biraz demode olmuşum, havlu çekme hareketi dedim mesela, görsel koymak için google a baktım google bile hatılamıyor o derece
Ben şimdilik power plate ve eliptik ile başlayayım sonrasında dumblelar ile eksik kısımları çalıştırırım diyorum. Tabii ki her akşam yaptıklarımı burada paylaşacağım, aynen dediğin gibi motivasyon için şart yoksa 3 gün sonra bırakma ihtimalim var, en azından buraya baktıkça yüzüm kızarır
Saol tatlimCanım cok guzeller ve cok cok uygunlar valla gule gule kullan :)
Kızların bildirimlerini gördükçe gaza gelirsin canım. O yönden çok iyi yoksa ben çoktan bırakmıştım sporu falan. 2 aydır neredeyse her gün spor yapıyorum. Eşim falan da çok alıştı. Spor yaptın mı neler yaptın diye soruyor hep.
HarikaYarın başlıyorum o halde...
evet açlık hissi beni bitiriyor hatta biraz önce sofradan kalkıp gene yediğim çok oluyor bugun öle yaptım mesela deliriyorum acıkınca bundan sonra çok dikkat edicem vücudumda kilo tutan biri değilim bu kadar yememe ragmen zayıf sayılırım
Bugün neden değil? Vakit kaybetmesek az bile olsa bir şeyler yapsan?
seksi şeyyyy seni yerim :)bu etekten aldım canım biraz daha uzun gibiydi hatta yururken yukarı cıkmaz insallah
aynen tatlım kesin o kadının kilosu daha fazladır da göstermiyordurAma zayif olnak onemli degil
Fit durmak onemli:)
Bugun avm de bi hatun gordum
Kalcasi falan dolgun bacaklari tam kararinda olcak sekilde kalin kilosu muhtemeln 65civarlarindadir bi de topuklu giymis tayt giymis ben bayan halimle off be dedimve sporla ugrastigi ciddi belliydi..
Hakikaten doğru söylüyorsun, kilo tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor. Önemli olan o kilo o vücutta nasıl duruyor. Kimilerini görüyorum diyorlar ki ay tartılmaya korkuyorum, neden korkacaksın ki fit olduktan sonra kim korkar?Tartıya değil aynaya bakıyoruz.
inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam kiPeki hiç ölçüm yaptırdınız mı? Hormon vs. çormünkü sofradan kalkıp tekrar yemek çok normal değil. Bir hastalığınız olabilir.
Testte çıkmıyor canım valla, ben doktora diyordum bende bir şey var diye o da testlere bakarak yok diyor. İlaç verdi neyse.. İlaçlardan sonra benim karnım buruldu buruldu, tuvalete çıktım kurt değil ama daha kötüsünü düşürdüm Detaya inmeyeyim. Sonrasında tüm bağırsak problemim bitti. Bak hakikaten ben ondan sonra kilo almaya başladım. Şimdi sen deyince düşündüm de..inan sana yazarken benimde aklıma geldi bide ben çok yiyip yediğim belli değil babam kurt var karnında senin git test yaptır diyo bayadır fil gibi yiyorum ama normalim foto mu atsam ki
o bugun oldu aslında pek sık olan bişey değil ama bi test yaptırmam sartDahiliye doktoruna gidip şeker yükleme testi yaptır derim. Yemekten sonra acıkma krizleri insulin problemine işaret diyor.
kız ne düşürdün tövbe annem şımardın sen diyo evde oldugumda böleyim ama arkdaslarımda kaldığımda normalim yani öle açlıktan ölmemTestte çıkmıyor canım valla, ben doktora diyordum bende bir şey var diye o da testlere bakarak yok diyor. İlaç verdi neyse.. İlaçlardan sonra benim karnım buruldu buruldu, tuvalete çıktım kurt değil ama daha kötüsünü düşürdüm Detaya inmeyeyim. Sonrasında tüm bağırsak problemim bitti. Bak hakikaten ben ondan sonra kilo almaya başladım. Şimdi sen deyince düşündüm de..
o bugun oldu aslında pek sık olan bişey değil ama bi test yaptırmam sart
Şu bayağı uzun tenyalar oluyor ya onlardan..kız ne düşürdün tövbe annem şımardın sen diyo evde oldugumda böleyim ama arkdaslarımda kaldığımda normalim yani öle açlıktan ölmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?