fitim fitsin fit (squat)

Kızlar bugünkü bildirimim 80 squat başka da yok Aslında daha yapabilirdim ama geçen demiştim ya servisten inerken dizime bişi oldu diye, orası yine zonklamaya başladı ben de bıraktım.

Kizlar bagirsak kurtlarindan bahaetmissiniz sanirim
Ben de bu konuda rahatsizim
Bilgisi olan var mi

B
Bagirsak kurdu
Cok rahatsiz ediyor artik
Ac aldim aksam ama..
Biliyor musun kesin olup olmadığını? Ben aylarca bağırsak sorunu çekmiştim, çeşit çeşit ilaç içtim. Hangisi yaradı bilmiyorum ama dediğim parazit ölmüş sonunda düşürdüm. Sonra rahatladım epeyce.. Doktora gittin mi?

Doktora gitmedim canim ama eminim bagirsak kurdu
Sen doktor dahilindemi ilac aldin
Hangi ilaci aldin'(

Doktora gitmedim canim ama eminim bagirsak kurdu
Sen diktor dahilindemi ilac aldin
Gangi ilaci aldin'(
Evet canım doktorun dediklerini kullandım ama inan hiç ilaç ismi hatırlamıyorum, zaten çok kullandım o ara, acillik oluyordum hem o doktor veriyordu hem de dahiliyeye gidiyordum o veriyordu ilaç..

ıyy bağırsak kurtlarından bahsetmesek kendilerinden pek haz etmiyorum bizede okulda mikrobiyoloji dersinde 1 dönem her haltlarını öğrettiler sağolsunlar o diönem okuldan nefret etmiştim ben resimleriyle falan slaytlarla anlatıyordu hoca onlar geldi aklıma şimdi her tarafımı kaşıntı sardı benim aklıma geldi

neyse kızlar bildirime geldim tatlıbikızın videoyu yaptım sonuna kadar dayandım şınavları yapamadım pek yerde yuvarlanma oldu onlar zaten 28. dkdan sonrası garip bir cebelleşme yuvarlanma düşüp kalkma bit artık ya şeklinde nidalarla geçti öldüm ben bknzz videoyu bilmeyenler

Evet canım doktorun dediklerini kullandım ama inan hiç ilaç ismi hatırlamıyorum, zaten çok kullandım o ara, acillik oluyordum hem o doktor veriyordu hem de dahiliyeye gidiyordum o veriyordu ilaç..

Bende bi dahiliyeye gitsem iyi olur sanirim
Bebegm vallahi bende hic hoslanmiyorum ama yasiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…