çok geçmiş olsun kuzum atlattıysan sorun yoktur inş bende ondan süpheleniyorum kendim deŞu bayağı uzun tenyalar oluyor ya onlardan..
İnşallah sen de atlatırsın canım, iyi geceler :)çok geçmiş olsun kuzum atlattıysan sorun yoktur inş bende ondan süpheleniyorum kendim de
amin hayatım iyi gecelerİnşallah sen de atlatırsın canım, iyi geceler :)
İyi geceler norweeeiyi geceler kuzular yatayım ben.
Ne rahatsızlığın var canım?Kizlar bagirsak kurtlarindan bahaetmissiniz sanirim
Ben de bu konuda rahatsizim
Bilgisi olan var mi
Bagirsak kurduNe rahatsızlığın var canım?
Biliyor musun kesin olup olmadığını? Ben aylarca bağırsak sorunu çekmiştim, çeşit çeşit ilaç içtim. Hangisi yaradı bilmiyorum ama dediğim parazit ölmüş sonunda düşürdüm. Sonra rahatladım epeyce.. Doktora gittin mi?Bagirsak kurdu
Cok rahatsiz ediyor artik
Ac aldim aksam ama..
Doktora gitmedim canim ama eminim bagirsak kurduB
Biliyor musun kesin olup olmadığını? Ben aylarca bağırsak sorunu çekmiştim, çeşit çeşit ilaç içtim. Hangisi yaradı bilmiyorum ama dediğim parazit ölmüş sonunda düşürdüm. Sonra rahatladım epeyce.. Doktora gittin mi?
Evet canım doktorun dediklerini kullandım ama inan hiç ilaç ismi hatırlamıyorum, zaten çok kullandım o ara, acillik oluyordum hem o doktor veriyordu hem de dahiliyeye gidiyordum o veriyordu ilaç..Doktora gitmedim canim ama eminim bagirsak kurdu
Sen diktor dahilindemi ilac aldin
Gangi ilaci aldin'(
Evet canım doktorun dediklerini kullandım ama inan hiç ilaç ismi hatırlamıyorum, zaten çok kullandım o ara, acillik oluyordum hem o doktor veriyordu hem de dahiliyeye gidiyordum o veriyordu ilaç..
Bebegm vallahi bende hic hoslanmiyorum ama yasiyorum maalesefıyy bağırsak kurtlarından bahsetmesek kendilerinden pek haz etmiyorum bizede okulda mikrobiyoloji dersinde 1 dönem her haltlarını öğrettiler sağolsunlar o diönem okuldan nefret etmiştim ben resimleriyle falan slaytlarla anlatıyordu hoca onlar geldi aklıma şimdi her tarafımı kaşıntı sardı benim aklıma geldi
Bunlar cok illet seyleray bide tenyamıydı neydi o var ya hani onu kusanlar var
ayy okulda bize öyle bir resim göstermişlerdi ağızdan burundan gelebiliyor öyle bir resim hayatım karardıay bide tenyamıydı neydi o var ya hani onu kusanlar var
geçmiş olsun canım bence doktora görün büyümeden çoğalmadan ne kadar erken müdahale o kadar rahat edersinBunlar cok illet seyler
O kadar ilerlemedim şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?