fitim fitsin fit (squat)

peki ideal kilom ne kadar olmalı lune hanımcım ,yaparım seve seve zaten yediklerime çok dikkat ediyorum

Boy kilo problemli bölge alayım o zaman? Bir de spora ne kadar zaman ayırabilirsin?
Boyum 1,68 Kilom bi ay once spora basladıgımda 62,7 idi temmuz a kadar hedefım 55 - 56 görünmek. yanı kilo vermesem de olur ama sıkılaşmak istiyorum ..
belden aşagı her yer de problem var bence :)) Bunlar ölçülerim ve maleseffff Çok selülitim var hepsinndennn kurtulmak istiyorumm hem maaş ve ssk da istemem :))
KİLO 62,7
Bacak sağ sol 60
Poponun en geniş yeri 101
göbeğin en kalın yeri 89
Göbek üstü 85
Belin en ince yeri 75
Gögüs 95
Gün boyu evdeyım genelde gece yapıyorum sporu ev ancak müsait oluyor . 1 aydır hemen her gün en az bir saat yapmaya çalıştım ama genelde 1saat 15 dk . Zaman problemim yok ama sonuç almak istiyorummmm . yardımmmm

peki ideal kilom ne kadar olmalı lune hanımcım ,yaparım seve seve zaten yediklerime çok dikkat ediyorum
ideal kilon en az 49 en fazla 56 arası olamlı direk ideali soruyorsan 52 olmalı sanırım ama o kadara gerek yok bence sporla 57 kiloya kadar inipte 55 ten az ve daha fit görünmen mümkün bende nerdeyse senle aynı boydayım 70 kiloyla başlamıştım şuan 60 ın altına inmeye çalışıyorum ama daha fazla kilo vermiş gibi göründüğümü söylemeliyim birde selülit yağ falan bunlardan kurtulmak istiyorsan bol su içmeli ve yediklerine dikkat etmelisin beslenme düzenide önemli

sizi bulmam güzel oldu bende 72den 66 ya indim fakat selülit ve sarkmalardan rahatsızım. önce lune hanımın verdiği videoya başlayacağım artık . hedefim benim önce 60 sora 57 ama düşmek istemiyorum daha fazla çünkü çok zayıf hoşuma gitmiyo. bende temmuza kadar toparlanmak istiyorum geç bile kaldım belki de,nerden dönsem kar

Canm asi l Bakmasi gereken tahlil sonucu cikmamisti
Yarin gel sonuc icin dedi

Tamamdir lunecim. Her sabah ac karnina su icerm zaten oda sicaklignda olur genelde soguk yaz kis icemiyorum cnku. Bunun icine balla limonuda ilave ediyim ben. Internettende hulahop almayi dusunuyorm onunda faydasi olur dmi

Tamamdir lunecim. Her sabah ac karnina su icerm zaten oda sicaklignda olur genelde soguk yaz kis icemiyorum cnku. Bunun icine balla limonuda ilave ediyim ben. Internettende hulahop almayi dusunuyorm onunda faydasi olur dmi
Balı cok atma suya bebegm
Mide bulandiriyo

Merhabalar! Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Cuma yarismasi takimlarindan birine de girdim kendimi motive etmek icin. Su an haftada 3-4 gun kosma ya da yuzme gibi bir cardio egzersizi ve her gun squat ve sinav gibi guc egzersizleri yapiyorum. Ilk sayfayi da okudum egzersizlerin coguna asinayim. Problemli bolgem kalcam, elimde olsa kalca cevresinden 10-15 santim kesip atarim=) Bir haftadir konuyu takip ediyordum, daha iyi motive olmak icin yazmaya karar verdim. Herkese mutlu gunler=)

Vovv 177boy:)
Ne guzel aşinasiniz sporlara işimiz daha kolat o zaman
Ve cuma zayflama yarismasina katilarak cok iyi yapmissiniz ben de 7,takimdan mezun oldum:)
Kilo vermeden birakmiyorlar ordan:)
Peki simdi bi spor yapiyor musunz?

Vovv 177boy:)
Ne guzel aşinasiniz sporlara işimiz daha kolat o zaman
Ve cuma zayflama yarismasina katilarak cok iyi yapmissiniz ben de 7,takimdan mezun oldum:)
Kilo vermeden birakmiyorlar ordan:)
Peki simdi bi spor yapiyor musunz?
Harika! Ben de su an 7. takimdayim=) Evet 5 gundur basladim dedigim gibi, hem cardio hem guc egzersizleri yapmaya calisiyorum. Bu aksam kosma planim var mesela usenmezsem=)
Uzun boylu olmak bende soyle bir soruna yol aciyor ama "yeaa nasi olsa 3-5 kilo alinca cok belli olmuyo" diyorum, ama gayet belli oluyor aslinda selulit ve simit olarak=D

7.takimin kiymetini bil vallahi:) cok iyi yere denk gelmissin:)
Evet uzun boy avantaj ama bazen boyle dezavantaji da oluyor
55kilo olursan manken olursun heaa :))
Ama biz burda tartidan cok aynaya onem veriyoruz :)

Canım benim boyum 1.62 49 kiloyum. 52-53 ideal kilon olabilir. Vücudunun yapısını sen daha iyi bilirsin elbette. Bu kadar yeter dediğin yerde sıkılaşmaya geçeriz.

7.takimin kiymetini bil vallahi:) cok iyi yere denk gelmissin:)
Evet uzun boy avantaj ama bazen boyle dezavantaji da oluyor
55kilo olursan manken olursun heaa :))
Ama biz burda tartidan cok aynaya onem veriyoruz :)
Kesinlikle katiliyorum, su an kilo vermeye calismamin tek sebebi vucudumda fazladan yag olmasi. Onlari eriteyim sonradan kaslanarak kilo alsam da hic problem degil.

Demek ki kemik yapın çok zayıf. Çünkü boya göre kilonda pek fazlalık olmaması lazım. Bir kere akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyeceksin. Bol bol su tüketeceksin. Selülitlerinden kurtulmak için gazlı ve hazır içeceklerin çoğuyla vedalaşman şart.

Öncelikle cardio egzersizlerine ağırlık vermek gerek. İp atlayabilir misin? Aran nasıl iple?

Canm asi l Bakmasi gereken tahlil sonucu cikmamisti
Yarin gel sonuc icin dedi
Nasılsın peki bebeğim? Umarım iyi çıkar sonuçların.
Olur elbette. Hulahopla ısınırsın.
Merhaba, insan gerçekten onu takip eden arkadaşları olunca daha çok motive oluyor. İstediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım.

Bebegm iyi degilim ya off...

Atmam hayatim ac karnina bulandirir gercekten.. Yaseminli yesil cayimida aldim bugun smdi hulahop derdindeyim
Sadece balla su olsa belki ama limon tadı çok baskın olduğundan mide bulandırmıyor. İki türlü de dene hangisini seversen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…