fitim fitsin fit (squat)

Canım bu tutulma değil, haftalardır var ama bazen hafif bazen de ağır seyrediyor.
kız bir doktora görün artık kas zedelenmesi mi oldu omzuna ne oldu acaba kol falan olsa ağır kaldırdın falan derdik nasıl bir ağrı bilemiyorum gerçi bir görün bence
tam omuzla ensenin birleştigi bölge, omuz da dahil.. Bunun için hangi bölüme gidilir ki? Bulunduğum yerde 3-4 tanecik bölüm var.

Hellop kiz hellop ben hellop diyodm adi hulahopmus megerse
Bende oyle dusundm hem belide inceltiyo ya..
Sadece balla su olsa belki ama limon tadı çok baskın olduğundan mide bulandırmıyor. İki türlü de dene hangisini seversen.
Iki turlude denerm yarn sabah baslarm bebegim..

Canım bu tutulma değil, haftalardır var ama bazen hafif bazen de ağır seyrediyor.

tam omuzla ensenin birleştigi bölge, omuz da dahil.. Bunun için hangi bölüme gidilir ki? Bulunduğum yerde 3-4 tanecik bölüm var.
Ortopedi olabilir kuzum. O seni doğru bölüme yönlendirir.

Bu arada eminim bircogunuz zaten biliyordur fakat youtube'da klasik squat challenge'a ek olarak 100 squat challenge diye bir videosu var fitnessblender'in. Klasik squat monoton geldigininde deneyebilirsiniz, ben hic anlamiyorum 100 taneyi ne ara yaptigimi. Hos daha 3 kere yaptim zaten ama neyse=)

Birer güzellik sırrımızı paylaşalım mı? Ne dersiniz? Bir maske olur, yaptığınız bir uygulama da olur.
Ben başlayayım.
Göğüslerim daha sıkı ve dik olsun diye, duştan sonra soğuk su tutuyorum.

Evet yapiyorum ben onu hemen bitiveriyo anlamiyorum:)

Evet tatlim maalesef
İşte benim de öyleydi canım ya, serum yiye yiye bir hal olmuştum. İnşallah bir an önce kurtulursun.

Ortopedi olabilir kuzum. O seni doğru bölüme yönlendirir.
Şimdi hatırladım, benim yıllar önce yine aynı böyle olmuştu. Fiziğe gitmiştim o zaman, doktor sinirler zedelenmiş demişti, merhem vermişti, çok iyi gelmişti. Gel gör ki burda fizik ne arar, dahiliye, çocuk, diş ve göz var.

Güzellik sırrım makyaj yapmıyor oluşum, ne kadar makyaj yaparsanız o kadar bozuluyor ve yaşlanıyor cilt..

Acillik olmadm cok sukur canm
Sende de ayni sorun vardi dimi
Daha mi buyugu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…