Hayırdır güzelim?Bebegm iyi degilim ya off...
Cok rahatsiz ediyorHayırdır güzelim?
Cok rahatsiz ediyor
Aynen ya offKeşke bugün çıksaymış sonuçların ya, ilaca başlar rahatlardın.
Olmazsa öyle yap kuzum ya. Daha önceden kullandığın ilacın falan yok mu?Aynen ya off
Ben bi ilaca bakiyim o cigneme tabletnden varsa gecici olarak kullaniyim
Canım bu tutulma değil, haftalardır var ama bazen hafif bazen de ağır seyrediyor.Nasıl oldun canım? Geçti mi sancıların?
Ooooh gözümüz bildirim gördü, taş hatun o beyaz pantolonun hakkını veriyosun.
Canım baksana ağrımayan dizinde nasıl oluyor? Benim mesela dizlerimden birinden hem ses geliyor hem ağrı yapıyordı, dizim dışa dönüyormuş meğer, dikkat edince bitti şikayetlerim.
Canım bir görün istersen ama sinirlerin neden hasar görsün ki? Yel-soğuk falan da çok ağrı yapar. Öyle olması daha muhtemel.
tam omuzla ensenin birleştigi bölge, omuz da dahil.. Bunun için hangi bölüme gidilir ki? Bulunduğum yerde 3-4 tanecik bölüm var.kız bir doktora görün artık kas zedelenmesi mi oldu omzuna ne oldu acaba kol falan olsa ağır kaldırdın falan derdik nasıl bir ağrı bilemiyorum gerçi bir görün bence
Vardi kuzum hep gecmesi icin kullandimOlmazsa öyle yap kuzum ya. Daha önceden kullandığın ilacın falan yok mu?
Ne için canım? Ben konuyu kaçırdım sanırım.Aynen ya off
Ben bi ilaca bakiyim o cigneme tabletnden varsa gecici olarak kullaniyim
Bagirsak parazitiNe için canım? Ben konuyu kaçırdım sanırım.
Hellop kiz hellop ben hellop diyodm adi hulahopmus megerseHulahop ney giz
Bende oyle dusundm hem belide inceltiyo ya..Demek ki kemik yapın çok zayıf. Çünkü boya göre kilonda pek fazlalık olmaması lazım. Bir kere akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyeceksin. Bol bol su tüketeceksin. Selülitlerinden kurtulmak için gazlı ve hazır içeceklerin çoğuyla vedalaşman şart.
Öncelikle cardio egzersizlerine ağırlık vermek gerek. İp atlayabilir misin? Aran nasıl iple?
Nasılsın peki bebeğim? Umarım iyi çıkar sonuçların.
Olur elbette. Hulahopla ısınırsın.
Merhaba, insan gerçekten onu takip eden arkadaşları olunca daha çok motive oluyor. İstediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım.
Iki turlude denerm yarn sabah baslarm bebegim..Sadece balla su olsa belki ama limon tadı çok baskın olduğundan mide bulandırmıyor. İki türlü de dene hangisini seversen.
HahahaHellop kiz hellop ben hellop diyodm adi hulahopmus megerse
Bende oyle dusundm hem belide inceltiyo ya..
Iki turlude denerm yarn sabah baslarm bebegim..
Açık olacak belki ama sende ishal yapıyor mu canım?Bagirsak paraziti
Evet tatlim maalesefAçık olacak belki ama sende ishal yapıyor mu canım?
Ortopedi olabilir kuzum. O seni doğru bölüme yönlendirir.Canım bu tutulma değil, haftalardır var ama bazen hafif bazen de ağır seyrediyor.
tam omuzla ensenin birleştigi bölge, omuz da dahil.. Bunun için hangi bölüme gidilir ki? Bulunduğum yerde 3-4 tanecik bölüm var.
Evet yapiyorum ben onu hemen bitiveriyo anlamiyorum:)Bu arada eminim bircogunuz zaten biliyordur fakat youtube'da klasik squat challenge'a ek olarak 100 squat challenge diye bir videosu var fitnessblender'in. Klasik squat monoton geldigininde deneyebilirsiniz, ben hic anlamiyorum 100 taneyi ne ara yaptigimi. Hos daha 3 kere yaptim zaten ama neyse=)
İşte benim de öyleydi canım ya, serum yiye yiye bir hal olmuştum. İnşallah bir an önce kurtulursun.Evet tatlim maalesef
Şimdi hatırladım, benim yıllar önce yine aynı böyle olmuştu. Fiziğe gitmiştim o zaman, doktor sinirler zedelenmiş demişti, merhem vermişti, çok iyi gelmişti. Gel gör ki burda fizik ne arar, dahiliye, çocuk, diş ve göz var.Ortopedi olabilir kuzum. O seni doğru bölüme yönlendirir.
Birer güzellik sırrımızı paylaşalım mı? Ne dersiniz? Bir maske olur, yaptığınız bir uygulama da olur.
Ben başlayayım.
Göğüslerim daha sıkı ve dik olsun diye, duştan sonra soğuk su tutuyorum.
Acillik olmadm cok sukur canmİşte benim de öyleydi canım ya, serum yiye yiye bir hal olmuştum. İnşallah bir an önce kurtulursun.
Şimdi hatırladım, benim yıllar önce yine aynı böyle olmuştu. Fiziğe gitmiştim o zaman, doktor sinirler zedelenmiş demişti, merhem vermişti, çok iyi gelmişti. Gel gör ki burda fizik ne arar, dahiliye, çocuk, diş ve göz var.
Güzellik sırrım makyaj yapmıyor oluşum, ne kadar makyaj yaparsanız o kadar bozuluyor ve yaşlanıyor cilt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?