- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Doktor tahlillerden sonra bana parazit yok demişti ama kaşıntı da vardı bende.. Bağırsakta herhangi bir mikrop falan da yok dedi. Bir teşhis koyamadı. Yine de parazit düşürücü ilaçlar ve bağırsağın dokusunu yenileyici ilaçlar verdi. Tabi ben 3 kere gittikten sonra oldu bunlar, birkaç defasında test istemişti. Sonra bir akşam karnım buruldu buruldu tuvalete attım kendimi, cidden parazitmiş, Şu çok uzun olanlardan, bayılacaktım valla korkudan.. İşte ondan sonra geçti canım, daha da olmadım çok şükür..Acillik olmadm cok sukur canm
Sende de ayni sorun vardi dimi
Daha mi buyugu yoksa?
İzledim onu biliyorumDoktor tahlillerden sonra bana parazit yok demişti ama kaşıntı da vardı bende.. Bağırsakta herhangi bir mikrop falan da yok dedi. Bir teşhis koyamadı. Yine de parazit düşürücü ilaçlar ve bağırsağın dokusunu yenileyici ilaçlar verdi. Tabi ben 3 kere gittikten sonra oldu bunlar, birkaç defasında test istemişti. Sonra bir akşam karnım buruldu buruldu tuvalete attım kendimi, cidden parazitmiş, Şu çok uzun olanlardan, bayılacaktım valla korkudan.. İşte ondan sonra geçti canım, daha da olmadım çok şükür..
Sağol canım, sen de atlatacaksın inşallah..İzledim onu biliyorum
Ay allahimm cok gecmis olsun kuzum yaa
Atlatmissin.
Ne beeter biseymis bu bagirsaj
kuzum bu kadar tesadüf olamaz ölüuorum elime kadar iniyor ağrı :SKızlar sanırım benim omzumdaki sinirler hasar gördü, haftalarca devam eden bir ağrı mümkün değil aksi takdirde.. Sinirim bozuluyor. Gün içinde tutuveriyor ağrı dayanamıyorum.
kuzum bu süre artıtmayı ben neden yapamıyorum mesela 15 dk da kalıyorum ertesi zaman 20 yapamıyorum yaİyi akşamlar kızlar,
20 dakika eliptik bisiklet
20 dakika power plate
50*3 set iç bacak çalıştırma görevim eksiksiz yerine getirilmiştir
Her seansta elipitiğin süresini 5 dakika arttırıp 40 dakikada sabitleyeceğim.Planım haftada 3 gün.
kuzum ısınmak lazım baya bendede oluyordu zamanla geçiyor o eklem kemikleri sürtüyor ağırlık üstüne biniyorben squat yaparken dizimden ses geliyor ben ortopediye goruncem ya bişiler yanlıs gidiyo bacaklarda agrı yapmaya basladı
Burda uygun bölüm yok ki nasıl gideyimkuzum bu kadar tesadüf olamaz ölüuorum elime kadar iniyor ağrı :S
doktora mı gitsen bende mi gitsem diyorum
süslü seniiiitırnaklarım cok onemli iki gunde bir ojemi yeniler mutlaka kalyon surerim kırılmayı nluyor cunku uzun tırnak bagımlısıyımmakyajımı yapmadan once cildim cok kuruysa kantaron yagı surerim cildim daha puruzsuz olur..
tatlım ve bu olayı o kadar çok kişiden duydum ki bu aralar anlamıyorum :S ağrısı olınca allahım diyorum bunu çekemezdim durmadan olsa :SBurda uygun bölüm yok ki nasıl gideyimBenim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.
:S acile mi gitsen kiBurda uygun bölüm yok ki nasıl gideyimBenim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.
tatlım ve bu olayı o kadar çok kişiden duydum ki bu aralar anlamıyorum :S ağrısı olınca allahım diyorum bunu çekemezdim durmadan olsa :S
:S acile mi gitsen ki
kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :SAğrıyınca gidicem diyorum, geçince boşver diyorum. Acile de gitsem ne değişecek, göz doktorunun nöbet tuttuğu bir acil servisimiz var burda.. Geçmezse bir hal çaresine bakacağım, bu hafta sabredeyim bakalım.. Spora da biraz ara vereceğim sanırım.
Zorlama kuzum, daha kötü oluyor, iyileşemeden tekrar başa dönüyoruz.kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/
kuzum bu süre artıtmayı ben neden yapamıyorum mesela 15 dk da kalıyorum ertesi zaman 20 yapamıyorum ya
yorgun gibi hissediyorum uyuşukmuyum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?