fitim fitsin fit (squat)

Ben de dudaklarimi macun ve fircayla fircalarim:) ölü deriyi atiyor..

El bakimina cok onem veririm uzun ve bakimli tirnaklar tercihimdir ama bu hastaliktan dolayi kestim cunku ilk bulasma nedeni tirnak icleri de olabiliyormus ne kadar temiz tutsam da tirnaklarimi maalesef..

Acillik olmadm cok sukur canm
Sende de ayni sorun vardi dimi
Daha mi buyugu yoksa?
Doktor tahlillerden sonra bana parazit yok demişti ama kaşıntı da vardı bende.. Bağırsakta herhangi bir mikrop falan da yok dedi. Bir teşhis koyamadı. Yine de parazit düşürücü ilaçlar ve bağırsağın dokusunu yenileyici ilaçlar verdi. Tabi ben 3 kere gittikten sonra oldu bunlar, birkaç defasında test istemişti. Sonra bir akşam karnım buruldu buruldu tuvalete attım kendimi, cidden parazitmiş, Şu çok uzun olanlardan, bayılacaktım valla korkudan.. İşte ondan sonra geçti canım, daha da olmadım çok şükür..

İzledim onu biliyorum
Ay allahimm cok gecmis olsun kuzum yaa
Atlatmissin.
Ne beeter biseymis bu bagirsaj

tırnaklarım cok onemli iki gunde bir ojemi yeniler mutlaka kalyon surerim kırılmayı nluyor cunku uzun tırnak bagımlısıyım makyajımı yapmadan once cildim cok kuruysa kantaron yagı surerim cildim daha puruzsuz olur..

İyi akşamlar kızlar,

20 dakika eliptik bisiklet
20 dakika power plate
50*3 set iç bacak çalıştırma görevim eksiksiz yerine getirilmiştir

Her seansta elipitiğin süresini 5 dakika arttırıp 40 dakikada sabitleyeceğim.Planım haftada 3 gün.

Kızlar sanırım benim omzumdaki sinirler hasar gördü, haftalarca devam eden bir ağrı mümkün değil aksi takdirde.. Sinirim bozuluyor. Gün içinde tutuveriyor ağrı dayanamıyorum.
kuzum bu kadar tesadüf olamaz ölüuorum elime kadar iniyor ağrı :S
doktora mı gitsen bende mi gitsem diyorum

bende bildirim vereyim
omzum aşırı aşırı ağrıyor olduğu halde salona gittim ağrı geçmişti
sporda yine basladı tabi
su anda da ağrıyor

15 dk koşu bandında hızlı tempolu yürüyüş
15 dakika orta ve ağır levellerde eliptik (tam eliptik değil ama daha ağır bi alet)
270 ip atlama
75 iç bacak
75 dış bacak
25 omuz da kaldım :S
75 mekik
200 gym stick twist
80 squat
ve finito

kuzum bu süre artıtmayı ben neden yapamıyorum mesela 15 dk da kalıyorum ertesi zaman 20 yapamıyorum ya
yorgun gibi hissediyorum uyuşukmuyum ne

kuzum bu kadar tesadüf olamaz ölüuorum elime kadar iniyor ağrı :S
doktora mı gitsen bende mi gitsem diyorum
Burda uygun bölüm yok ki nasıl gideyim Benim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.

Burda uygun bölüm yok ki nasıl gideyim Benim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.
tatlım ve bu olayı o kadar çok kişiden duydum ki bu aralar anlamıyorum :S ağrısı olınca allahım diyorum bunu çekemezdim durmadan olsa :S

tatlım ve bu olayı o kadar çok kişiden duydum ki bu aralar anlamıyorum :S ağrısı olınca allahım diyorum bunu çekemezdim durmadan olsa :S

:S acile mi gitsen ki

Ağrıyınca gidicem diyorum, geçince boşver diyorum. Acile de gitsem ne değişecek, göz doktorunun nöbet tuttuğu bir acil servisimiz var burda.. Geçmezse bir hal çaresine bakacağım, bu hafta sabredeyim bakalım.. Spora da biraz ara vereceğim sanırım.

kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…