O zaman sende birer dakika arttır kuzum. Acelen mi var?
aynen dinlensin koldan da olmayak :/Zorlama kuzum, daha kötü oluyor, iyileşemeden tekrar başa dönüyoruz.
kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/
bende bildirim vereyim
omzum aşırı aşırı ağrıyor olduğu halde salona gittim ağrı geçmişti
sporda yine basladı tabi
su anda da ağrıyor
15 dk koşu bandında hızlı tempolu yürüyüş
15 dakika orta ve ağır levellerde eliptik (tam eliptik değil ama daha ağır bi alet)
270 ip atlama
75 iç bacak
75 dış bacak
25 omuz da kaldım :S
75 mekik
200 gym stick twist
80 squat
ve finito
Harikasınız kızlar.İyi akşamlar kızlar,
20 dakika eliptik bisiklet
20 dakika power plate
50*3 set iç bacak çalıştırma görevim eksiksiz yerine getirilmiştir
Her seansta elipitiğin süresini 5 dakika arttırıp 40 dakikada sabitleyeceğim.Planım haftada 3 gün.
Canım o zaman ile sevk etsinler. Mutlaka göster. Uzun süredir varsa bir rahatsızlık olabilir.Burda uygun bölüm yok ki nasıl gideyimBenim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.
gecmiş olsun fıstığıma nazar değdiKizlar ben spor yapamiycam cok kotuyum
yok asla kuzum ben 1 gün rest yapıyorum yani gün aşırı. dinlenmeden olmaz zatenAnlamadığım siz her gün aynı bölgeyi çalıştıracak biçimde mi spor yapıyorsunuz? Böyle olmaz ki, tabii sakatlanırsınız. Kasların kendini tamir etmesi için 24 saat süre geçmesi lazım.
Spor biter bitmez bir bardak yarım yağlı süt için bari.
Her gün spor yapayım diyorsanız da bir gün vucudun üstünü bir gün altını çalıştırın.
kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/
Strech yapıyor musunuz peki kızlar kollarla alakalı. Ben dün 40 dk videosunu yaptım, yaparken kollarım ve omzum çok yoruldu ama strech kısmı o kadar iyiydi ki ne bir ağrım ne de sıkıntım oldu. Acaba o konuda mı sıkıntı var?Ağrıyınca gidicem diyorum, geçince boşver diyorum. Acile de gitsem ne değişecek, göz doktorunun nöbet tuttuğu bir acil servisimiz var burda.. Geçmezse bir hal çaresine bakacağım, bu hafta sabredeyim bakalım.. Spora da biraz ara vereceğim sanırım.
Herkesin vucudunun kuvvetli ve zayıf olduğu kısımlar vardır. Anatomik sebeplerden ötürü mümkün mertebe güçlendirebiliriz ama fazlası olmaz. Benim bacaklarım çok güçlüdür fakat yüzmüş olmama rağmen omuzlarım zayıftır mesela. O yüzden sen kendi kafana göre takıl derim. Kendini başkalarına göre programlama...evet bu daha mantıklı :) ama az olmaz mı dedim 1 dakika
kendi gücüme göre planlıyorum böyle az oluyor :/ bende bacaklar güçlü ama nefes problemi yaşıyorumHerkesin vucudunun kuvvetli ve zayıf olduğu kısımlar vardır. Anatomik sebeplerden ötürü mümkün mertebe güçlendirebiliriz ama fazlası olmaz. Benim bacaklarım çok güçlüdür fakat yüzmüş olmama rağmen omuzlarım zayıftır mesela. O yüzden sen kendi kafana göre takıl derim. Kendini başkalarına göre programlama...
ip atlayabılırım severım ama 2. katdayız o yıuzden alt komsu hemen rahatsız olur ama vııdeolarla devam edebılırım yada program ne olursa uyarımDemek ki kemik yapın çok zayıf. Çünkü boya göre kilonda pek fazlalık olmaması lazım. Bir kere akşam belli bir saatten sonra bir şey yemeyeceksin. Bol bol su tüketeceksin. Selülitlerinden kurtulmak için gazlı ve hazır içeceklerin çoğuyla vedalaşman şart.
Öncelikle cardio egzersizlerine ağırlık vermek gerek. İp atlayabilir misin? Aran nasıl iple?
Nasılsın peki bebeğim? Umarım iyi çıkar sonuçların.
Olur elbette. Hulahopla ısınırsın.
Merhaba, insan gerçekten onu takip eden arkadaşları olunca daha çok motive oluyor. İstediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım.
lunecim benim bir gün spor çıkışı aşırı rüzgarlı havada 30 dk otobüs beklediğim gün oluştu o agrı :SStrech yapıyor musunuz peki kızlar kollarla alakalı. Ben dün 40 dk videosunu yaptım, yaparken kollarım ve omzum çok yoruldu ama strech kısmı o kadar iyiydi ki ne bir ağrım ne de sıkıntım oldu. Acaba o konuda mı sıkıntı var?
O zaman yel girmiş canım. Ama ne yapılır bilmiyorum. Doktora gördündün mü?lunecim benim bir gün spor çıkışı aşırı rüzgarlı havada 30 dk otobüs beklediğim gün oluştu o agrı :S
kendi gücüme göre planlıyorum böyle az oluyor :/ bende bacaklar güçlü ama nefes problemi yaşıyorum
koşarken de yani kaç zaman oldu hala istediğim kadar koşamıyorum
Canım ben zaten sporda kollarımı çok kullanmıyorum ki ama yine de streching i tam yapıyorum. Isınmayı da yapıyorum. Marketten eve ağır poşet taşımıştım, ondan olabilir mi diye düşünüyorum şimdi de..Strech yapıyor musunuz peki kızlar kollarla alakalı. Ben dün 40 dk videosunu yaptım, yaparken kollarım ve omzum çok yoruldu ama strech kısmı o kadar iyiydi ki ne bir ağrım ne de sıkıntım oldu. Acaba o konuda mı sıkıntı var?
Ok canım o zaman sana benim yaptığım videoyu önereyim.ip atlayabılırım severım ama 2. katdayız o yıuzden alt komsu hemen rahatsız olur ama vııdeolarla devam edebılırım yada program ne olursa uyarım
Koşmak mı? Koşu bandında mı yoksa ormanda falan mı?
İmkanım olsa ormanda koşmayı çok isterim. Orman var ama bol bol da inşaat var.Koşmak mı? Koşu bandında mı yoksa ormanda falan mı?
Kasların çok yorulduysa olabilir kuzum neden olmasın?Canım ben zaten sporda kollarımı çok kullanmıyorum ki ama yine de streching i tam yapıyorum. Isınmayı da yapıyorum. Marketten eve ağır poşet taşımıştım, ondan olabilir mi diye düşünüyorum şimdi de..
iyi akşamlar canım,kızlar acaba ısınma hareketi yapmadanmı spor yaptılar ben 6 ay spora gittim olmadı böyle ağrı falan,ilk günlerse hafif ağrı olur tabiide..Anlamadığım siz her gün aynı bölgeyi çalıştıracak biçimde mi spor yapıyorsunuz? Böyle olmaz ki, tabii sakatlanırsınız. Kasların kendini tamir etmesi için 24 saat süre geçmesi lazım.
Spor biter bitmez bir bardak yarım yağlı süt için bari.
Her gün spor yapayım diyorsanız da bir gün vucudun üstünü bir gün altını çalıştırın.
O zaman yel girmiş canım. Ama ne yapılır bilmiyorum. Doktora gördündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?