fitim fitsin fit (squat)

kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/

Anlamadığım siz her gün aynı bölgeyi çalıştıracak biçimde mi spor yapıyorsunuz? Böyle olmaz ki, tabii sakatlanırsınız. Kasların kendini tamir etmesi için 24 saat süre geçmesi lazım.

Spor biter bitmez bir bardak yarım yağlı süt için bari.

Her gün spor yapayım diyorsanız da bir gün vucudun üstünü bir gün altını çalıştırın.

Harikasınız kızlar.
Burda uygun bölüm yok ki nasıl gideyim Benim elime inmiyor, sadece dediğim bölgede var ama aşırı rahatsız ediyor beni, bazen çok fena tutuyor. Bazen de seninki gibi geçiyor.
Canım o zaman ile sevk etsinler. Mutlaka göster. Uzun süredir varsa bir rahatsızlık olabilir.

yok asla kuzum ben 1 gün rest yapıyorum yani gün aşırı. dinlenmeden olmaz zaten
sütüde hiç ihmal etmem zaten sevdiğim bir şey
ama diğer arkadaşları bilmiyorum her gün yapmıyorlardır bence

kuzum ben bugn yaptığıma pişman oldum :S
az ara vermem lazım omzum çıkcak sandım :S
gecmiş olsun kuzum anlarım seni işte büyük sehir değil imkan az :/
Strech yapıyor musunuz peki kızlar kollarla alakalı. Ben dün 40 dk videosunu yaptım, yaparken kollarım ve omzum çok yoruldu ama strech kısmı o kadar iyiydi ki ne bir ağrım ne de sıkıntım oldu. Acaba o konuda mı sıkıntı var?

evet bu daha mantıklı :) ama az olmaz mı dedim 1 dakika
Herkesin vucudunun kuvvetli ve zayıf olduğu kısımlar vardır. Anatomik sebeplerden ötürü mümkün mertebe güçlendirebiliriz ama fazlası olmaz. Benim bacaklarım çok güçlüdür fakat yüzmüş olmama rağmen omuzlarım zayıftır mesela. O yüzden sen kendi kafana göre takıl derim. Kendini başkalarına göre programlama...

kendi gücüme göre planlıyorum böyle az oluyor :/ bende bacaklar güçlü ama nefes problemi yaşıyorum
koşarken de yani kaç zaman oldu hala istediğim kadar koşamıyorum

ip atlayabılırım severım ama 2. katdayız o yıuzden alt komsu hemen rahatsız olur ama vııdeolarla devam edebılırım yada program ne olursa uyarım

lunecim benim bir gün spor çıkışı aşırı rüzgarlı havada 30 dk otobüs beklediğim gün oluştu o agrı :S

Canım ben zaten sporda kollarımı çok kullanmıyorum ki ama yine de streching i tam yapıyorum. Isınmayı da yapıyorum. Marketten eve ağır poşet taşımıştım, ondan olabilir mi diye düşünüyorum şimdi de..

ip atlayabılırım severım ama 2. katdayız o yıuzden alt komsu hemen rahatsız olur ama vııdeolarla devam edebılırım yada program ne olursa uyarım
Ok canım o zaman sana benim yaptığım videoyu önereyim.
Bununla başlayalım şimdilik daha sonra kondisyon durumuna göre ekleme vs yaparız.

Koşmak mı? Koşu bandında mı yoksa ormanda falan mı?

koşmak dediğim hızlı tempo yürüyüş gibi aşırı hızlı değil
açık havada çok koşmadım ama sokakta koştuğum gibi asla bant üstünde koşamam
koşanlara da hayret ederim oksijen yok ki bir gram

koşmak istiyorum daha hızlı daha da hızlı

Kasların çok yorulduysa olabilir kuzum neden olmasın?

iyi akşamlar canım,kızlar acaba ısınma hareketi yapmadanmı spor yaptılar ben 6 ay spora gittim olmadı böyle ağrı falan,ilk günlerse hafif ağrı olur tabiide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…