İmkanım olsa ormanda koşmayı çok isterim. Orman var ama bol bol da inşaat var.
O yüzden şaşırdım, koşu bandında koşamam benkoşmak dediğim hızlı tempo yürüyüş gibi aşırı hızlı değil
açık havada çok koşmadım ama sokakta koştuğum gibi asla bant üstünde koşamam
koşanlara da hayret ederim oksijen yok ki bir gram
yok canım ben kaç senedir yapıyorum böylesi olmadı :Siyi akşamlar canım,kızlar acaba ısınma hareketi yapmadanmı spor yaptılar ben 6 ay spora gittim olmadı böyle ağrı falan,ilk günlerse hafif ağrı olur tabiide..
oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorumO yüzden şaşırdım, koşu bandında koşamam ben
belki farklı bir nedendendir,geçene dek ağrıyan yerlerini zorlama canım..yok canım ben kaç senedir yapıyorum böylesi olmadı :S
Bende sevmiyorum koşu bandını, babamla koşardık eskiden şakalaşa yarışa. Özledim şimdi o günleri, burnumda tüttü.oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorum
sağol canım öyle yapcam mecburi :/belki farklı bir nedendendir,geçene dek ağrıyan yerlerini zorlama canım..
koşu bandında bir saatte 2000 kalori yakıyordum ben ama egzersizden sonra ama tempolu bir şakilde hızlı yürüyerek ,o kadar nefes yok bende koşamam:)oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorum
geçmiş olsun canım,birde şekerli şeyler selülit yapıyormuş tabi margarinler vs değilmi,Allahtan ben şeker kullanmam pek..sağol canım öyle yapcam mecburi :/
geçmiş olsun canım,birde şekerli şeyler selülit yapıyormuş tabi margarinler vs değilmi,Allahtan ben şeker kullanmam pek..
iyi akşamlar canım,kızlar acaba ısınma hareketi yapmadanmı spor yaptılar ben 6 ay spora gittim olmadı böyle ağrı falan,ilk günlerse hafif ağrı olur tabiide..
oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorum
Bende sevmiyorum koşu bandını, babamla koşardık eskiden şakalaşa yarışa. Özledim şimdi o günleri, burnumda tüttü.
avm de koşacak değiller ya demi3 seçenek var
1- Streching olayı es geçildi
2- Hareketler yanlış yapıldı
3- Rüzgar aldılar
Kızlar uzun süredir spor yaptıklaı için ilk iki seçeneği es geçiyorum.
Bu arada iyi akşamlar kuzum, burada da karşılaşmamız ne güzel
Doğru biliyorsun, zararlı ama insanların koşacak yerleri yok ne yapsınlar.
En güzeli bu zaten, bol oksijen ohhh
bende sevindim canım3 seçenek var
1- Streching olayı es geçildi
2- Hareketler yanlış yapıldı
3- Rüzgar aldılar
Kızlar uzun süredir spor yaptıklaı için ilk iki seçeneği es geçiyorum.
Bu arada iyi akşamlar kuzum, burada da karşılaşmamız ne güzel
Doğru biliyorsun, zararlı ama insanların koşacak yerleri yok ne yapsınlar.
En güzeli bu zaten, bol oksijen ohhh
avm de koşacak değiller ya demi
her yer avm dolu yürüyen merdivenlerde var toto büyütme son safhada
bende sevindim canımrüzgar aldıkları aklımdan geçmedi değil canım..
evet şimdi salon dolmaya basladı karlı günlerde in cin top oynuyorduOnlara sorarsan ideal kilolarındalar ama... Bizim milletin spor anlayışı deniz mevsimi ile doğru orantılı...
Olur bunu yapayım LEslie ile 3 mile Fast ı da yapıyorum bırlıkte yapsam sorun olur mu ?Ok canım o zaman sana benim yaptığım videoyu önereyim.
Bununla başlayalım şimdilik daha sonra kondisyon durumuna göre ekleme vs yaparız.
yine gel aradaben kaçtım kızlar görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?