fitim fitsin fit (squat)

oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorum
koşu bandında bir saatte 2000 kalori yakıyordum ben ama egzersizden sonra ama tempolu bir şakilde hızlı yürüyerek ,o kadar nefes yok bende koşamam:)

geçmiş olsun canım,birde şekerli şeyler selülit yapıyormuş tabi margarinler vs değilmi,Allahtan ben şeker kullanmam pek..

margarin zaten berbat bir şey orjinal tere yağını kullanmak ondan sağlıklı ben genelde zeytinyağı kullanıyorum
şeker de az kullanıyorum tatlıda pek yemiyorum zaten aram yok hepsi ile

iyi akşamlar canım,kızlar acaba ısınma hareketi yapmadanmı spor yaptılar ben 6 ay spora gittim olmadı böyle ağrı falan,ilk günlerse hafif ağrı olur tabiide..

3 seçenek var

1- Streching olayı es geçildi
2- Hareketler yanlış yapıldı
3- Rüzgar aldılar

Kızlar uzun süredir spor yaptıklaı için ilk iki seçeneği es geçiyorum.

Bu arada iyi akşamlar kuzum, burada da karşılaşmamız ne güzel

oh sende koşamıyorsan iyi sevindim bende sorun yok demek zaten dizlere zarar diye biliyorum

Doğru biliyorsun, zararlı ama insanların koşacak yerleri yok ne yapsınlar.

Bende sevmiyorum koşu bandını, babamla koşardık eskiden şakalaşa yarışa. Özledim şimdi o günleri, burnumda tüttü.

En güzeli bu zaten, bol oksijen ohhh

avm de koşacak değiller ya demi
her yer avm dolu yürüyen merdivenlerde var toto büyütme son safhada

bende sevindim canımrüzgar aldıkları aklımdan geçmedi değil canım..

Kosu muhabbetine ben de yorum yapmak istedim. Bantta kosunca hamster gibi hissediyorum kendimi dakikalari say say bitmiyor zaten... Acik havada kosunca gercekten anlamiyorum zamanin nasil gectigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…