- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
ben kaçtım kızlar görüşmek üzere..
evet şimdi salon dolmaya basladı karlı günlerde in cin top oynuyordu
Kosu muhabbetine ben de yorum yapmak istedim. Bantta kosunca hamster gibi hissediyorum kendimi dakikalari say say bitmiyor zaten... Acik havada kosunca gercekten anlamiyorum zamanin nasil gectigini.
dötünü yediğimAğırlıklı squat nasıl yapılır
İyi geceler kuzum
Nisan sonu gibi daha yoğun olacak gör...
Misal ben; yaz kış kapalıyım ama amaç kendimi güzel görmek, başkası bana güzelsin dese bile ben kendimi güzel bulmadıkça aynen devam :)dötünü yediğim
toto ne zaman meydana çıkıyorsa o zaman spor yapılmalı diye düşünce
ya ben kendi vücuduma hiç öyle bakmam kışmış da kapalı giyermişim de ben kendimi hergün çıplak görüyorum değil mi
bu banada saygısızlık değil mi kilicim :)
elalem için spor neden yapayım kendim için yaparım her daim dinç kalırım :)
dötünü yediğim
toto ne zaman meydana çıkıyorsa o zaman spor yapılmalı diye düşünce
ya ben kendi vücuduma hiç öyle bakmam kışmış da kapalı giyermişim de ben kendimi hergün çıplak görüyorum değil mi
bu banada saygısızlık değil mi kilicim :)
elalem için spor neden yapayım kendim için yaparım her daim dinç kalırım :)
Hahahahahahaha aynı fikirdeyim, ben zaten bisiklete de binemem aynı sebepten. Normal bisiklet ver dağ tepe süreyim ama salonda hayır
bana sen zayıfsın ne sporu diyorlarMisal ben; yaz kış kapalıyım ama amaç kendimi güzel görmek, başkası bana güzelsin dese bile ben kendimi güzel bulmadıkça aynen devam :)
Aaa 150 kilo olunca spora başlanır kuzum, bilmiyor musun? Cahil senibana sen zayıfsın ne sporu diyorlar
resmen delleniyorum
İyi geceler Norwemben yatayım ufaktan yarın malum iş
kocaman öpücükler
Spor salonundaki cardio aletleri ciglik atma istegi uyandiriyo heralde ikimizde de. Aaa ben aslinda gunde 20 dk bisiklete de biniyorum, okula bisikletle gidip gelmekten. Spor oldugunu unutmusum onun, o kadar kaniksamisim=)
ben yatayım ufaktan yarın malum iş
kocaman öpücükler
Saol bitanengecmiş olsun fıstığıma nazar değdi
Hosgeldinnnnnnkoşu bandında bir saatte 2000 kalori yakıyordum ben ama egzersizden sonra ama tempolu bir şakilde hızlı yürüyerek ,o kadar nefes yok bende koşamam:)
Oleyy alinsin alinsn hic sevmiyorum bu duzeni..hafta sonu saatler ileri alınıyomussssss oh bee
MerhabalarArkadaslar Merhaba ben de bugun squat programına başladım. Geçen hafta alıştırma yaptım. Önce ısınma arkasından squat daha sonra da pilates çalıştım biraz desteklerinizi bekliyorum. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?