fitim fitsin fit (squat)

Kosu muhabbetine ben de yorum yapmak istedim. Bantta kosunca hamster gibi hissediyorum kendimi dakikalari say say bitmiyor zaten... Acik havada kosunca gercekten anlamiyorum zamanin nasil gectigini.

Hahahahahahaha aynı fikirdeyim, ben zaten bisiklete de binemem aynı sebepten. Normal bisiklet ver dağ tepe süreyim ama salonda hayır

Ağırlıklı squat nasıl yapılır

dötünü yediğim
İyi geceler kuzum

Nisan sonu gibi daha yoğun olacak gör...

toto ne zaman meydana çıkıyorsa o zaman spor yapılmalı diye düşünce
ya ben kendi vücuduma hiç öyle bakmam kışmış da kapalı giyermişim de ben kendimi hergün çıplak görüyorum değil mi
bu banada saygısızlık değil mi kilicim :)
elalem için spor neden yapayım kendim için yaparım her daim dinç kalırım :)

Misal ben; yaz kış kapalıyım ama amaç kendimi güzel görmek, başkası bana güzelsin dese bile ben kendimi güzel bulmadıkça aynen devam :)

Herzaman söylüyorum, kendine saygısı olan insan vucuduna iyi bakar...

Hahahahahahaha aynı fikirdeyim, ben zaten bisiklete de binemem aynı sebepten. Normal bisiklet ver dağ tepe süreyim ama salonda hayır

Spor salonundaki cardio aletleri ciglik atma istegi uyandiriyo heralde ikimizde de. Aaa ben aslinda gunde 20 dk bisiklete de biniyorum, okula bisikletle gidip gelmekten. Spor oldugunu unutmusum onun, o kadar kaniksamisim=)

Spor salonundaki cardio aletleri ciglik atma istegi uyandiriyo heralde ikimizde de. Aaa ben aslinda gunde 20 dk bisiklete de biniyorum, okula bisikletle gidip gelmekten. Spor oldugunu unutmusum onun, o kadar kaniksamisim=)

Eliptik hariç evet... Zaten bu yüzden evime de eliptik aldım

ben yatayım ufaktan yarın malum iş
kocaman öpücükler

İyi geceler kuzum

Arkadaslar Merhaba ben de bugun squat programına başladım. Geçen hafta alıştırma yaptım. Önce ısınma arkasından squat daha sonra da pilates çalıştım biraz desteklerinizi bekliyorum. İyi geceler

Arkadaslar Merhaba ben de bugun squat programına başladım. Geçen hafta alıştırma yaptım. Önce ısınma arkasından squat daha sonra da pilates çalıştım biraz desteklerinizi bekliyorum. İyi geceler
Merhabalar
Boy yaş kilo ve problemli bolge neresi acaba?:)
Kac squat yapiyorsunuz gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…