- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Hosgeldin aramiza oyleyse :)Merhaba yeniden. Yaş 33 boy 1.55 kilo 51. Ben kalcami sikilastirmak ve diklestirme istiyorum. bugun 50 squat yaptım. Programa göre gitmeyi planlıyorum.
Hosbulduk:) birlikte bişeyler yapmak ve paylaşımda bulunmak motivasyonu arttırıyor ve kişiyi disipline sokuyor. umarım herkes istediği fizige ulaşır.Hosgeldin aramiza oyleyse :)
Program dahilinde yaparsan daha duzenli olur :)
Her gun bildirim yapabilirsin buraya
Toplu sekilde yapmak insani daha cok motive ediyor
Hedefe ulasmak bizim elimizdeHosbulduk:) birlikte bişeyler yapmak ve paylaşımda bulunmak motivasyonu arttırıyor ve kişiyi disipline sokuyor. umarım herkes istediği fizige ulaşır.
kafamda olan bişiler varda ama konsept olarak bakalım ne olcak ona gore bahar kombiniyse sadece tamam ama ekstra bişi eklerse degişiklik yapcamLan ne giydin catlatma adami
İstanbylda narga simdi
Oraya gitti aramiyo bile beni unuttu
Benmde var aklimda bişiler ama Bilemedim ki yaakafamda olan bişiler varda ama konsept olarak bakalım ne olcak ona gore bahar kombiniyse sadece tamam ama ekstra bişi eklerse degişiklik yapcam
Yoo hiçbir sorun olmaz.Olur bunu yapayım LEslie ile 3 mile Fast ı da yapıyorum bırlıkte yapsam sorun olur mu ?
Aynen baharlık kıyafetlerin içinde fazlalığı gören spor salonuna koşacak.İyi geceler kuzum
Nisan sonu gibi daha yoğun olacak gör...
Benmde var aklimda bişiler ama Bilemedim ki yaa
İstediğim ceket satılmış, kafamda da bir şeyler yok.kafamda olan bişiler varda ama konsept olarak bakalım ne olcak ona gore bahar kombiniyse sadece tamam ama ekstra bişi eklerse degişiklik yapcam
Umarım, programın güzel ısınma ve soğuma hareketleri yapıyorsan sorun yok.Hosbulduk:) birlikte bişeyler yapmak ve paylaşımda bulunmak motivasyonu arttırıyor ve kişiyi disipline sokuyor. umarım herkes istediği fizige ulaşır.
Daha var kuzum hava duzelir belkii:)İstediğim ceket satılmış, kafamda da bir şeyler yok.Hava da kış, baharlık kıyafet çekimi de evde olmaz. Uff yani.
ay burda çok güzel çok şükür :))Gunaydin fistiklarimm
Hava niye bu kadar kotu ya niye yani
bebeğim bu arada nasıl oldun dün ben saat 9a doğru sızdığım için soramadım, tahlil sonuçların bugün mü çıkıcaktı ?Gunaydin fistiklarimm
Sorma ya çok kötü ve buz gibi..Gunaydin fistiklarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?