fitim fitsin fit (squat)

Harikasın canım. Önerebilirim tabii kendi yaptığım video.

Merhabalar fit kızlar. Nasıl geçiyor gününüz?
Burada da hava çok soğuk
Saatlerin alınması da harika olacak, hava erken kararınca sinir oluyorum.

Burada da hava çok soğuk
merhaba canııım
günüm o kadar sıkıcı geçiyor ki müge anlı izliyorum sıkıntıdan

Burada da hava çok soğuk
Bugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..
Bakın size bir öğrencimin quiz kağıdını göstereyim. Tahtadakileri bile yanlış yazmış.

Tikkaaa gülsem mi ağlasam mı buna şaka gibi
Bu yine bu kadar yapabilmiş, sınıfın geri kalanında hiçten iş yok. Bu sayıları Türkçe bile söyleyemiyorlar ki.. Mesela saatleri 4 hafta anlattım, İngilizceyi bırak Türkçesini öğretemedim, bıraktım artık ben de.. 6. sınıf bu arada..

allah'ım bi gülümsetti sonrada üzüldüm ama .. işin gerçekten çok zor Allah sabır versin sana canım :)

Allah yardımcın olsun valla işiniz çok zor. Bir de sen farklı bir dil öğretiyorsun çocuklara Allah sabır versin ne denir başka.

Olur elbette, nasıl rahat edeceksen. Var mı akşam kaçamağı?
Hayir yok lunecimm yedil cayimida aldim ve direk sekersiz basladim ona sekerle alissaydm yapamazdm.sekeri birden kesmeyi basardim ayrica yaseminli caya bayildm yasemin kokusu bogazimda kaliyo cok guzel :)

bende kendim için yapıyorum kızlar,tabii kılıçbalığı gibi olmam mümkün dahi değil o bedden olbilir o ah ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…