- 13 Mart 2015
- 33
- 19
- 13
- 34
günaydınnnnn :))
Lune dün biraz ağrım vardı erkenden yattım ve 6.30 kalktım sporumun bir kısmını yaptım :)
bildirim :
şimdilik bu kadar akşam trambolin, victoria's angels'in videosunu yapıcam :)
- 100 twist
- 45 deadlift
- 50 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 50 popo hareketi
- 50 üçgen
- 100 merdiven inip çıkma
- 105 squat (ağırlıkla)
- 100 arkaya tekme (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 50 makas (ağırlıkla)
- 50 selülit savar (ağırlıkla)
- 30 köpek işeme (ağırlıkla)
- 90 sn plank
bide bana Lune abs videosu önerebilir misin bende yapıyım diyorum
Olur elbette, nasıl rahat edeceksen. Var mı akşam kaçamağı?Ya ben bu balli limonlu suyu balsiz icsem olmasmi ki iemedm zorlasamda kendmi
merhaba canııımMerhabalar fit kızlar. Nasıl geçiyor gününüz?
Burada da hava çok soğuk
Saatlerin alınması da harika olacak, hava erken kararınca sinir oluyorum.
Bugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..Merhabalar fit kızlar. Nasıl geçiyor gününüz?
Burada da hava çok soğuk
Saatlerin alınması da harika olacak, hava erken kararınca sinir oluyorum.
Tikkaaa gülsem mi ağlasam mı buna şaka gibiBugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..
Bakın size bir öğrencimin quiz kağıdını göstereyim. Tahtadakileri bile yanlış yazmış.
Eki Görüntüle 1466971
teşekkür ederim akşam yapıcam canım :))Harikasın canım. Önerebilirim tabii kendi yaptığım video.
Bu yine bu kadar yapabilmiş, sınıfın geri kalanında hiçten iş yok. Bu sayıları Türkçe bile söyleyemiyorlar ki.. Mesela saatleri 4 hafta anlattım, İngilizceyi bırak Türkçesini öğretemedim, bıraktım artık ben de.. 6. sınıf bu arada..Tikkaaa gülsem mi ağlasam mı buna şaka gibi
allah'ım bi gülümsetti sonrada üzüldüm ama .. işin gerçekten çok zor Allah sabır versin sana canım :)Bugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..
Bakın size bir öğrencimin quiz kağıdını göstereyim. Tahtadakileri bile yanlış yazmış.
Eki Görüntüle 1466971
Allah yardımcın olsun valla işiniz çok zor. Bir de sen farklı bir dil öğretiyorsun çocuklara Allah sabır versin ne denir başka.Bu yine bu kadar yapabilmiş, sınıfın geri kalanında hiçten iş yok. Bu sayıları Türkçe bile söyleyemiyorlar ki.. Mesela saatleri 4 hafta anlattım, İngilizceyi bırak Türkçesini öğretemedim, bıraktım artık ben de.. 6. sınıf bu arada..
allah'ım bi gülümsetti sonrada üzüldüm ama .. işin gerçekten çok zor Allah sabır versin sana canım :)
Sağolun güzeller, valla ben de gülüyorum ne yalan söyleyeyim ama işte trajikomik bir olay :)Allah yardımcın olsun valla işiniz çok zor. Bir de sen farklı bir dil öğretiyorsun çocuklara Allah sabır versin ne denir başka.
Hayir yok lunecimm yedil cayimida aldim ve direk sekersiz basladim ona sekerle alissaydm yapamazdm.sekeri birden kesmeyi basardim ayrica yaseminli caya bayildm yasemin kokusu bogazimda kaliyo cok guzel :)Olur elbette, nasıl rahat edeceksen. Var mı akşam kaçamağı?
sıfır mı aldıBugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..
Eki Görüntüle 1466971
Okunuşunu doğru yazdığı sayılara puan verdim canım, 53 aldı benim zorumla.. Yoksa sıfır alacaktı.sıfır mı aldı
ben hiç izlemedim şimdiye dek,hayat zaten stresli extra strese gerek yok..merhaba canııım
günüm o kadar sıkıcı geçiyor ki müge anlı izliyorum sıkıntıdan
hakkaniyetli hocaOkunuşunu doğru yazdığı sayılara puan verdim canım, 53 aldı benim zorumla.. Yoksa sıfır alacaktı.
ayyy çok fena biz bundan iyiyidik orta okulda çok fena çokBugün yine full dersim, akşamları pert oluyorum. Saatlerin alınması çok iyi olacak cidden yaa..
Eki Görüntüle 1466971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?