fitim fitsin fit (squat)

kızlar bu videoya büyültmek için mi küçültmek için mi
ona göre başlayacağım da

Normalde harf yanlışından puan kırılır ya ben de artık 1 harfi tuttursa direkt puan veriyorum, içler acısı..
ayy canım sebeb ne sence bizlerinde çocuğu var,internet ,tv vs çok bakmaları falanmı?

ayy canım sebeb ne sence bizlerinde çocuğu var,internet ,tv vs çok bakmaları falanmı?
Canım bunlar bir de köy çocuğu yani teknoloji ile çok içli dışlı değiller ama ilkokulu birleştirilmiş okumuşlar ve 4 sınıfta toplam 8-10 sınıf öğretmeni değiştirmişler. Bir kere altyapı yok. Şimdi de temel atamıyoruz. Bunun dışında en önemli faktör aile.. Defalarca çağırıyoruz gelen yok, çocukları değersiz onlar için.. Çocuk evde görünmez gibi yani, aile ilgisi sıfır..

anladım canım saol

ben geldim bildirim yapıp gidiyorum şimdilik
bugün ne yaptım

*** 1 mil leslie
*** 37 dk zumba
*** 100 yarım mekik
*** 30 heel touch crunch
*** 50 pulse crunch
*** 50 bisiklet mekik
***20 köpek işeme hareketi
***little black dress programı 10. gün
30 jumping jack
20 burpees
10 mountain climbers
90 high knees
***soğuma

Bildirim zamanı fıstıklaaarrr (bunu demeyi özlemişim) eve yeni geldim gelir gelmez sporumu yaptim bugünlük az oldu amaaa

♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye
♥ 50 köpek iseme
♥ 50 makas
♥ 50 selulit savar hareketi
♥ 50 mekik
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 50 twist hareketi
Soguma

Tikkam ya aynı kağıtlar bende de var sidi yazıyor öğrenci. 100 kere yazma ödevi verdim CD yazamıyor.
Allah yardımcın olsun, ben mesleki ingilizce dersi veriyorum. Ders uzuyor, öyle komik şeyler soruyorlar ki bazen.

Hayir yok lunecimm yedil cayimida aldim ve direk sekersiz basladim ona sekerle alissaydm yapamazdm.sekeri birden kesmeyi basardim ayrica yaseminli caya bayildm yasemin kokusu bogazimda kaliyo cok guzel :)
Bende çok seviyorum.Kaçamak sorum neden cevapsız kalmış?

Lunecim bu videoda sayilari arttiriyomusun yoksa hep sabirmi devam ediyosn?
Hep aynısını yapıyorum şimdilik. Daha 2 haftadır yapıyorum.

100 ip atlama
50 butt kicks
30 pulse crunch
30 bcycle crunch
50 kneeling heel press
50 jumping jack
60 squat
60 lunges
40 köprü
20 tek bacak köprü
15 superman
15 kick series

Yaptiklarinin çoğunu anlamadim benn ama güzeeell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…