- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
senin kadar hoş değildir
saat 6 olsa da eve gitsem diye bilgisayarın başında ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette oturuyorum
çok uzun bi cümle oldu bu da
ben geldim bildirim yapıp gidiyorum şimdilik
bugün ne yaptım
*** 1 mil leslie
*** 37 dk zumba
*** 100 yarım mekik
*** 30 heel touch crunch
*** 50 pulse crunch
*** 50 bisiklet mekik
***20 köpek işeme hareketi
***little black dress programı 10. gün
30 jumping jack
20 burpees
10 mountain climbers
90 high knees
***soğuma
Nedersiniz fıstıklarr
Annemler geldi ya ara ara girebiliyorum. Bugün rest yarın spor zamanı.Buranin hizina yetisilmiyor vallahi napiyorsunuz bakalim
100 ip atlama
50 butt kicks
30 pulse crunch
30 bcycle crunch
50 kneeling heel press
50 jumping jack
60 squat
60 lunges
40 köprü
20 tek bacak köprü
15 superman
15 kick series
Olur tabii kuzum.Kizlar ben ayriyetten her hafta pazartesi kilomuda yazmak istiyoorumm kilo vermek istiyorumm daaburaya yazacagimi bilmem beni frenler bu aralar midemde dipsiz bi kuyu var sanki
şeker pancarı sende harikasın tatlım tekrar spora dönmüşsünKizlar ben ayriyetten her hafta pazartesi kilomuda yazmak istiyoorumm kilo vermek istiyorumm daaburaya yazacagimi bilmem beni frenler bu aralar midemde dipsiz bi kuyu var sanki
şeker pancarı sende harikasın tatlım tekrar spora dönmüşsünyaz ya iyi olur benimde öyle durmaksızın bişeyler yeme isteğim mevcut o dipsiz kuyu bende de var bu aralar hatta geçen hafta arkadaşım burdayken birazda kaçırıdım kalabalıkta bu kendini durdurma olayı çok zor oluyor ama tekrar kendimi topladım yinede etkileri var kilo vermemi engellemesi ve hatta biraz artıda çıkmam gibi bu hafta kendi benliğimle başa çıkma aşmasındayım biraz zorlanıyorum ama durdurmaya çalışıyorum tabiki sende yazarsan buraya daha kontrollu olabilirisn nben seni takip ediyorum
Hayir diye ilk ona cevap vermistm lunecim :) ilk gunlerim ya daha kacamak yapmam iradeliyim o konuda merak etme lunecim :) kacamak yapmiyim diye eve nescafe almiyorum dusun artik olursa dayanamam icerim cnku biliyorum :) ama bgn 7de yemek yedm o ayri tabi 6da disardydm cnku daha erken yiyemedm:) ya benim zayiflamamam lazim zaten zayflamak istemiyorum sadece belim incelsn selulitm gtsin istyrm onlar olsa yeter :))Bende çok seviyorum.Kaçamak sorum neden cevapsız kalmış?
evet ya tam olarak aynen öyle oluyor sadece bir gün yedim onlarla sonra hiç uymadım ama onu yeme bunu yeme durdum şimdi doymuyorum sanki tekrar adaptasyon sorunu oluyor daha iyiyim ama bugün spor yapmayıncada iştahım açılıyor doğru yoldayız biz bu yoldan şaşmayalımZaten bi kabalalik ortamda bi günden fazla kalinca kacamaklar çogaliyor tam az yemeye alistin derken bu sefer de yeme istedigini bastirmasi zor oluyor spor bu yeme isteginin önüne kesinlikkle geciyor deadii bize sporda baska yoldass yookkk
evet ya tam olarak aynen öyle oluyor sadece bir gün yedim onlarla sonra hiç uymadım ama onu yeme bunu yeme durdum şimdi doymuyorum sanki tekrar adaptasyon sorunu oluyor daha iyiyim ama bugün spor yapmayıncada iştahım açılıyor doğru yoldayız biz bu yoldan şaşmayalım
Askm nornalde dun cikacakti cikmamisbebeğim bu arada nasıl oldun dün ben saat 9a doğru sızdığım için soramadım, tahlil sonuçların bugün mü çıkıcaktı ?
Niye bir saat sonra gelecekmişsin ki? Bu ne saçma iş bebeğim ya?!Askm nornalde dun cikacakti cikmamis
Bugub dersi ekip gittim 1saatt sonra gel dedi
Ben de sinirlendm ciktm gittm almadm sonuclari
Zaten dun bormalde cikmasi gerekiyordu cikmamistiNiye bir saat sonra gelecekmişsin ki? Bu ne saçma iş bebeğim ya?!
Kötü olmuş kuzum çiğneme tabletiyle mi idare edeceksin bugünde?Zaten dun bormalde cikmasi gerekiyordu cikmamisti
Bugun de 1saat sonra diyo
Benimde isim gucum yok zaten babasnin esegi var karsisinda
Ay cok sinirlendim ya
Oyle sacma ismi olurmus alti ustu tahlil isteseler 1 saatte hallediliyo en detaylisi bile hey Allahim ya e nolcak kuzum byle gtmezsnde sen bidaha.. Netten baksana tahlil numarasi falan varsa annem bakiyo ama.nasil bakiyo soriymmi bide devletemi gittn ozelemi arastrma hastanesnemi?Zaten dun bormalde cikmasi gerekiyordu cikmamisti
Bugun de 1saat sonra diyo
Benimde isim gucum yok zaten babasnin esegi var karsisinda
Ay cok sinirlendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?