fitim fitsin fit (squat)

Kızlar ya bir yandan omuz ağrısı bir yandan da regl oldum çok sancım var bir yandan da sınav hazırlıyorum. Yarın 2 sınav var birini unutmuşum. Öğrenciler son güne bırakır ya sınava çalışmayı, ben de hazırlama olayını son ana bırakmışım.

Hazır sınavların falan yok mu kuzum? Netten falan baksan? Kıyamam sana. Çok zordur eminim.

Kötü olmuş kuzum çiğneme tabletiyle mi idare edeceksin bugünde?
Cigneme tabletim d bittiii
Dun geceden beri rahatim cook sukur
Tip fakultesine gittim bebegm devletin
Bu kadar ilgileniyolar iste..
Tahlil numarasi yok elimde canm

Cigneme tabletim d bittiii
Dun geceden beri rahatim cook sukur

Tip fakultesine gittim bebegm devletin
Bu kadar ilgileniyolar iste..
Tahlil numarasi yok elimde canm
Hayatim gir sitesine hastanenin annem esk.deki tip fakultesine giriyo tc ylede bakilabiliyo bi dene istersen

Hazır sınavların falan yok mu kuzum? Netten falan baksan? Kıyamam sana. Çok zordur eminim.
Var canım geçen seneden ama sınıfların seviyeleri çok farklı, netten 4-5 tane indirdim harmanladım bitti çok şükür.. Şimdi biraz dinleneyim ağrım çok.. Geçince gelirim yine öpüyorum

Var canım geçen seneden ama sınıfların seviyeleri çok farklı, netten 4-5 tane indirdim harmanladım bitti çok şükür.. Şimdi biraz dinleneyim ağrım çok.. Geçince gelirim yine öpüyorum
Canim gecmis olaun guzelce dinlen :))

Eğer benim için yazdı iseniz,söylediğim seyde motivasyon bozucak kadar büyük bi şey olduğunu sanmıyorum..Fotoğrafın ne kadar süper olduğunu anlatmak adına yazdım, "of bu ne moralim yerlerde" dedikten sonrada devirip yatmadım aksine herzamankinden çok fazla egzersiz yaptım ogün.. bukadarcık seyde motivasyonunuz bozuluyosa da,kusura bakmayın hanımefendi..Daha fazla motivasyonunuzu bozmayım ben topikten çıkıyorum çünkü bu şekilde de benim motivasyonum bozuluyo,ki sizi destekleyenlerde olmuş...Herkese sağlıklı sporlar...

Genel konusmustur diye dusunuyorum ben.. Lutfen alinganlik yapmayin cok guzel bi topigimz var byle seyler yasanmasn lutfen..

Size de saglikli sporlarr

arkadaşımız orda eğer fotoğraflar motivasyonunuzu bozuyorsa, böyle şey düşünmeyin demek istemiş o fotoğraflar bizi spora teşvik eden fotoğraflar ki size bunu özellikle söylememiştir eminim .. bence siz çok alınganlık yapıyorsunuz daha öncede bu paylaşılan fotolar için böyle morel bozuyo diyen arkadaşlar vardı ama onlarada bu şekilde anlatıp motive olmasını istemiştik. size özel bir şey değil yani.

Aynen ben de atarlandim ciktim

Canm basvuru no istiyo ya onu bilmiyorumki
iyi yapmışsın canım, sinir oluyorum bende böyle ilgisiz doktorlara o yüzden artık hiç devlete gitmiyorum..
haha bi kere doktora gittim idrar yolu iltihaplanmasından adam bana bakmadı bile geceden 3 litre su iç ertesi gün öğlene kadar tuvaletini tut gel dedi manyak mıdır nedir altıma yaparım be ben o kadar suyu içtikten sonra sabahı bile bekliyemem

Hahaha
Kiz ben de tahlil veremedim bi turlu ne hallere dustum
Daha fazla konusmiym

O. Ali bilemicm cnm annem tc yle yada dosya no olunca bakiyrm ben dedi ondan demistm.. O zaman kizipta gtmemezlik yapma git baksinlar bi caresine!
Yarin hic gidemem stajim var tum gun gecen gun izin alip gittim doktorumdan bitince gelirm dedim ama ogleye jadar bitmedi gidemedim
Persembe gunu ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…