Belden bıraz yukarda olcak kuzum V ıncekSirti nereye kadar acik kuzum
Benmde duzensizligim varBenim adet düzensizliği nedeniyle çok kadın doğuma gitmişliğim ve çok anılarım vardır.
Regl oldum canımcım, ondan ağrıyor.
Hoşbuldum canım.. İlaçla ve sıcak su torbası ile yendim. :)
Doktora yınede danıs ama.. Ben o deli sancılara dikloron diye bi iğneyle cagre buluyorum bebegım.. Bide adını hatrlamıyorum ama bı kere 20 gun adet olmustum doktora gıttım bna adet gunlerımı sordu sadece bende yazmıyom etmıyom o zaman takıp etmezdm yanı salladm adamaBenim adet düzensizliği nedeniyle çok kadın doğuma gitmişliğim ve çok anılarım vardır.
Regl oldum canımcım, ondan ağrıyor.
Hoşbuldum canım.. İlaçla ve sıcak su torbası ile yendim. :)
Ona uygun vardir bence yaaBelden bıraz yukarda olcak kuzum V ıncek
Aynen bebegım bende cok ıstedım hep gıymek ama dur bakıyım bı arastırıymOna uygun vardir bence yaa
Gelinlikte ic camasiri ozellikle bistuyer li jartiyer giyilmesi taraftariyimm
O da olur bence eve girince hemen cikartilmiyodur herhaldeAynen bebegım bende cok ıstedım hep gıymek ama dur bakıyım bı arastırıymOlmazsa alıp sonramı gysem kız
Benmde duzensizligim var
Hic gitmedm ama doktora
Telaslanicak bi durum olurmuki
2ay suresinde 10gun geriye attim toplamda mesela
Doktora yınede danıs ama.. Ben o deli sancılara dikloron diye bi iğneyle cagre buluyorum bebegım.. Bide adını hatrlamıyorum ama bı kere 20 gun adet olmustum doktora gıttım bna adet gunlerımı sordu sadece bende yazmıyom etmıyom o zaman takıp etmezdm yanı salladm adamaMuayne etmedı tahlıl yapmadı hc bısey yapmadı bana bı ılac verdı kullandm ben onu ve belkı 5 sene olmştr smdı cok duzenlı masallah...
O da olur bence eve girince hemen cikartilmiyodur herhalde
Bilemedimki
O kadar oynaniyo terleniyo falan.. Bi fikrim yok
Bu konu haftalar once burda konusulmustu
Aynen evlilere sormuştuk hattaO da olur bence eve girince hemen cikartilmiyodur herhalde
Bilemedimki
O kadar oynaniyo terleniyo falan.. Bi fikrim yok
Bu konu haftalar once burda konusulmustu
Sende aksatma basına iş alma hiç tikka kist onemlı bişey cunku ustune dus onunKızlar valla benim en başından beri düzensiz yani ilaçsız olamıyorum ve sürekli kist oluşuyor ilaç kullanmadığım zamanlarda.. Olunca da kan kaybım çok oluyor ve 10 gün sürüyor. O yüzden ilaç kullanmam lazım ama kontrollerimi aksatıyorum. 5-6 cm kist vardı en son mesela ama gitmedim 1.5 yıl oldu. Düzensizlik varsa doktora görünmek gerek. Ben aksatıyorum siz aksatmayın.
Kız al tabi, sırf gelinlik için mi bu sankim, benim 2 tane var ama alcam dahakafam karıstı Sabaha karsı yola cıkcaz zaten bız uyurum muhtemelen gıymeye ugrasmam bıde ama alıyım ben alıyım dursun
Evet camasırcı guzelı sırtı acık gelınlıge bustıyer bul bakalm bana bende gıymek ıstıyorum bananeeeeAynen evlilere sormuştuk hatta
Kist oldugunun belirtisi duzensizlik miKızlar valla benim en başından beri düzensiz yani ilaçsız olamıyorum ve sürekli kist oluşuyor ilaç kullanmadığım zamanlarda.. Olunca da kan kaybım çok oluyor ve 10 gün sürüyor. O yüzden ilaç kullanmam lazım ama kontrollerimi aksatıyorum. 5-6 cm kist vardı en son mesela ama gitmedim 1.5 yıl oldu. Düzensizlik varsa doktora görünmek gerek. Ben aksatıyorum siz aksatmayın.
Artık nerelere sıgdırcam bunca seyı derdıne dustum kız almanın sonu yok ama bende gorunce hakım olamıyorum kendımeKız al tabi, sırf gelinlik için mi bu sankim, benim 2 tane var ama alcam daha
Herkesın farklıdır kuzum illaki kist olck diye bısey yok.. İltihapta olabilir belkıde adet dongun oyledır sende gıt bı doktora..Kist oldugunun belirtisi duzensizlik mi
Balayi nerde kizzSende aksatma basına iş alma hiç tikka kist onemlı bişey cunku ustune dus onun
Marmariste hayatım.. onun tarıhını değiştirebılırsek bı gun sonrasına alcaz bakalım..Balayi nerde kizz
Kist oldugunun belirtisi duzensizlik mi
Artık nerelere sıgdırcam bunca seyı derdıne dustum kız almanın sonu yok ama bende gorunce hakım olamıyorum kendıme
Musmutlu gecsin insallah canm yaaaMarmariste hayatım.. onun tarıhını değiştirebılırsek bı gun sonrasına alcaz bakalım..
Alıyoz alıyozda inşallah üşenmeyip giyeriz kullanırız hurclara koyup kaldırmayalımdaCanım senin döngün öyledir belki bilemiyorum ama nilersnin de dediği gibi herkeste farklıdır ve her düzensizlik kist değildir.
Ben de yaaa ben deee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?