fitim fitsin fit (squat)

Keske canim benim yaa
Lananin nişani senin dugun
Lunenin erkek kardesinin dugunuuu
Saplar olarak da melekes deadla gelir oynariz
Lanarey nerde kız hangı sehırde o gecen sordm ama yazmısmı gormedım cıkmıstı sanırm..

Nasip o işler gel seni eskişehire gelin alalım

Lanarey nerde kız hangı sehırde o gecen sordm ama yazmısmı gormedım cıkmıstı sanırm..

Nasip o işler gel seni eskişehire gelin alalım
Aday var mi bana aday
Tam emin degilim lanadan kuzum o yuzden bisey demiyim unuttum

Aday var mi bana aday
Tam emin degilim lanadan kuzum o yuzden bisey demiyim unuttum
Dusunuruz buluruz aday meraj etme fıstık gıbı kızsın sen ne guzel olur valla burda olsan Sen agustosta atla gel buraya Gelsınde sorarrız lanaya nerde kı onlar lunede yok lanada

Ezgii içim kıyıldı kız ben bı elma yıyım barı yada sıgara ıcıyımde tıkanıyım ıcımı bastrsn

Lune film izliyodur belkidee
Ya da uyuyodurr

Lana hanim da neler alcagibi eksiklerini dusunuyodurr

İc sigara ama elmani da ye bebegm:))
Ben en sonn 7.30 gibi ictim sigarami

kızlar selamlar,

ben bu aralar hep mesaiye kalıyorum o yüzden spor yapamadım hiç, ama ara ara girip sizin yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum önümüzdeki hafta işler biraz düzene girecek gibi o zaman tekrar sporumu yapıp yazıcam size bu haftada kalmadığım gün olursa hemen spor yapıcam kendime yeni dambıllar aldım, spor giysileri aldım gaza gelmek için :)

bu arada tatlibikiz ın paylaştığı sayfayı gördüm, onu almadım ama geleceğe yatırım amaçlı başka bişiler aldım
spor yapamıyorum ama alışveriş yapıyorum maşallah ben de

[QUOTE="gewezebidik, post: 40133934, member: 4769sanaa
ızlar selamlar
ben bu aralar hep mesaiye kalıyorum o yüzden spor yapamadım hiç, ama ara ara girip sizin yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum önümüzdeki hafta işler biraz düzene girecek gibi o zaman tekrar sporumu yapıp yazıcam size bu haftada kalmadığım gün olursa hemen spor yapıcam kendime yeni dambıllar aldım, spor giysileri aldım gaza gelmek için :)

bu arada tatlibikiz ın paylaştığı sayfayı gördüm, onu almadım ama geleceğe yatırım amaçlı başka bişiler aldım
spor yapamıyorum ama alışveriş yapıyorum maşallah ben de [/QUOTE]
Yararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa
Bu arada alinmazsan eger gercekten nickinin hakkini veriyosun yaa nr

Bende spor gıysılerı baktım annem magazadn nasl kaccagnı bılemedı ıstedgm spor ayakkabıyı gorunce
Gule gule kullan canım bende bı ara spor alıserısıne cıkcam..

Bu arada alinmazsan eger gercekten nickinin hakkini veriyosun yaa nr[/QUOTE]
Bende erenın dambllarını aldm smdı onlara para veremem dedm aldm azckta ben kullanıyım
Ama ezgı dambıllarla boyle yana esnıyoruz ya ayak bıleklerıne dgru benım belım et kesmıs gıbı oldu yanlısmı yapıyom yoksa yarıyomu ben anlamadm.. abı bıde adını bılmedgm cok sey yaptm bnun yanında belle ılgılı ılk sayfadn netten falan bgn..

Bu arada alinmazsan eger gercekten nickinin hakkini veriyosun yaa nr[/QUOTE]
ahahah alınır mıyım hiç orta okuldan beridir her yerde kullanırım bu nicki :) benim ki artık kendini bilmek
yaa ben uzun bir süre karşımdaki insana konuşma fırsatı vermek için çabaladım üniversitedeyken biri gelir bişey anlatmaya başlar ben araya girmemek için kendi içimden şey derdim, geweze dur tamam aklına bişey geldi ama bekle karsındaki de bi anlatsın sonra sen konuşursun şeklinde karşımdakine konusması için fırsat verebilmek adına itiraf ediyorum yarısının ne dediğini dinlemedimm ama artık öğrendim :)

bir de 7 yıl günlük tutmuşluğum var ondan da yazmayı severim

Ya ben de dambillar falan almak istiyorum cok ozendim. Gecen sene dambil setim bilek agirliklarim hepsi vardi ama tabi ucakla gelirken getiremedim=(

Arkadaslarimi her aksam kosuya, voleybola davet etmekten gina geldi. Herkes lafta valla, icraate gelince cayiyolar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…