Gondercem tabıkıde ezgıcım.. Hatta keşke gelebilsen cok isterım gercekten.. :)Musmutlu gecsin insallah canm yaaa
Dugun fotolarini falan gondercen hep ona gore heaaaa
Keske canim benim yaaGondercem tabıkıde ezgıcım.. Hatta keşke gelebilsen cok isterım gercekten.. :)
Lanarey nerde kız hangı sehırde o gecen sordm ama yazmısmı gormedım cıkmıstı sanırm..Keske canim benim yaa
Lananin nişani senin dugun
Lunenin erkek kardesinin dugunuuu
Saplar olarak da melekes deadla gelir oynariz
Aday var mi bana adayLanarey nerde kız hangı sehırde o gecen sordm ama yazmısmı gormedım cıkmıstı sanırm..
Nasip o işler gel seni eskişehire gelin alalım
Kız bende bu heves varken ilk günden hepsini denerim ben ama sonra hevesim geçer mi bilemiyorumAlıyoz alıyozda inşallah üşenmeyip giyeriz kullanırız hurclara koyup kaldırmayalımda
Dusunuruz buluruz aday meraj etme fıstık gıbı kızsın sen ne guzel olur valla burda olsanAday var mi bana aday
Tam emin degilim lanadan kuzum o yuzden bisey demiyim unuttum
Kızzz sende gel benım dugunumeKız bende bu heves varken ilk günden hepsini denerim ben ama sonra hevesim geçer mi bilemiyorum
Lune film izliyodur belkideeDusunuruz buluruz aday meraj etme fıstık gıbı kızsın se ne guzel olur valla burda olsanSen agustosta atla gel buraya Gelsınde sorarrız lanaya nerde kı onlar lunede yok lanada
Ezgii içim kıyıldı kız ben bı elma yıyım barı yada sıgara ıcıyımde tıkanıyım ıcımı bastrsn
Nerde kız düğün?Kızzz sende gel benım dugunume
MAşallah sanaa kız sen keyfı ıcıyosun o zamanLune film izliyodur belkidee
Ya da uyuyodurr
Lana hanim da neler alcagibi eksiklerini dusunuyodurr
İc sigara ama elmani da ye bebegm:))
Ben en sonn 7.30 gibi ictim sigarami
Bende spor gıysılerı baktımkızlar selamlar,
ben bu aralar hep mesaiye kalıyorumo yüzden spor yapamadım hiç, ama ara ara girip sizin yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum önümüzdeki hafta işler biraz düzene girecek gibi o zaman tekrar sporumu yapıp yazıcam size bu haftada kalmadığım gün olursa hemen spor yapıcam kendime yeni dambıllar aldım, spor giysileri aldım gaza gelmek için :)
bu aradatatlibikiz ın paylaştığı sayfayı gördüm, onu almadım ama geleceğe yatırım amaçlı başka bişiler aldım
spor yapamıyorum ama alışveriş yapıyorum maşallah ben de
Yok bebegm annemler evde o yuzdenMAşallah sanaa kız sen keyfı ıcıyosun o zaman
Yararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa[QUOTE="gewezebidik, post: 40133934, member: 4769sanaa
ızlar selamlar
ben bu aralar hep mesaiye kalıyorumo yüzden spor yapamadım hiç, ama ara ara girip sizin yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum önümüzdeki hafta işler biraz düzene girecek gibi o zaman tekrar sporumu yapıp yazıcam size bu haftada kalmadığım gün olursa hemen spor yapıcam kendime yeni dambıllar aldım, spor giysileri aldım gaza gelmek için :)
bu aradatatlibikiz ın paylaştığı sayfayı gördüm, onu almadım ama geleceğe yatırım amaçlı başka bişiler aldım
Hmm senı bılmıyolar anladm bosver bılmesnler daha ıyı bılnce cok ıcılıyoYok bebegm annemler evde o yuzden
Sabah olsun diye erkenden uyucam simdi
Yararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa[QUOTE="gewezebidik, post: 40133934, member: 4769sanaa
ızlar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?