Kiz masallah ben squati bi turlu arttiramiyorum max. 40 ami ne ciktm ki 20 bile beni cok zorluyodu..Iyi geceler arkadaşlar. Ben squat in ikinci gunundeydim. 55squati tamamladım. Öncesinde 15 dk ısınma tabi. Son olarakta esneme egzersizi 15 dk yaptım. iyi uykular
Iyi geceler arkadaşlar. Ben squat in ikinci gunundeydim. 55squati tamamladım. Öncesinde 15 dk ısınma tabi. Son olarakta esneme egzersizi 15 dk yaptım. iyi uykular
Bende erenın dambllarını aldm smdı onlara para veremem dedm aldm azckta ben kullanıyımYararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa
Bu arada alinmazsan eger gercekten nickinin hakkini veriyosun yaanr
Bende erenın dambllarını aldm smdı onlara para veremem dedm aldm azckta ben kullanıyımYararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa
Evet bilmiyolar yani annem çakti gibi ama babam bilmiyoHmm senı bılmıyolar anladm bosver bılmesnler daha ıyı bılnce cok ıcılıyo
ahahah alınır mıyım hiç orta okuldan beridir her yerde kullanırım bu nicki :) benim ki artık kendini bilmekYararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa
bildirim :
bildirim 2:
- 100 twist
- 45 deadlift
- 50 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 50 popo hareketi
- 50 üçgen
- 100 merdiven inip çıkma
- 105 squat (ağırlıkla)
- 100 arkaya tekme (ağırlıkla)
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 50 makas (ağırlıkla)
- 50 selülit savar (ağırlıkla)
- 30 köpek işeme (ağırlıkla)
- 90 sn plank
- victoria's angel videosu
- abs videosu
hareketleri tam olarak yapamasam da yaptım alışırsam yaparım diye düşünüyorum ilk deneyim sonuçta
Lunecimmm
Sorun sorun ne soracaksınız?Dusunuruz buluruz aday meraj etme fıstık gıbı kızsın sen ne guzel olur valla burda olsanSen agustosta atla gel buraya Gelsınde sorarrız lanaya nerde kı onlar lunede yok lanada
Ezgii içim kıyıldı kız ben bı elma yıyım barı yada sıgara ıcıyımde tıkanıyım ıcımı bastrsn
O kadar da olmaması lazım, ne zorluyor seni? Acaba yanlış mi yapıyorsun hareketi?Kiz masallah ben squati bi turlu arttiramiyorum max. 40 ami ne ciktm ki 20 bile beni cok zorluyodu..
Sayılmaz, çünkü spor kaslar yanmaya başladıktan sonra yapılan kısımdır. Oraya kadar yaktığın kalori 5-10u geçmez.Sadece ısınıp bıraksak o spordan sayılmıyo mu yeaa
Ben hem ısınıp hem squat yapıp hem soğuyamıyom
Tembelim ben
Burada resimlerini paylaşma istersen. Çünkü herkese açık bir alan.Gunaydinlar herkese. Bugun de 40 dk kostum 20 dk yurudum ben. Kosma konusunda cok hirslandim, aralikta bulundugum sehirde maraton duzenlenecek, yari maraton kosmayi hedefledim. Hedef belirleyince cok daha disiplinli calisiyorum=) Yatmadan 100 squat challenge yapmayi planliyorum bir de bakalim...
Hem size hem kendime yol haritasi olsun diye kosudan sonra fotografimi ekliyorum, bakalim devam ettirirsem nasil bir degisme olacak.
Her yeni güne hayatının en güzel günü olabilmesi için şans ver.
Gunaydinlar herkese. Bugun de 40 dk kostum 20 dk yurudum ben. Kosma konusunda cok hirslandim, aralikta bulundugum sehirde maraton duzenlenecek, yari maraton kosmayi hedefledim. Hedef belirleyince cok daha disiplinli calisiyorum=) Yatmadan 100 squat challenge yapmayi planliyorum bir de bakalim...
Hem size hem kendime yol haritasi olsun diye kosudan sonra fotografimi ekliyorum, bakalim devam ettirirsem nasil bir degisme olacak.Eki Görüntüle 1468052
Burada resimlerini paylaşma istersen. Çünkü herkese açık bir alan.
Hedef koyup ona doğru yol kat etmen de çok güzel. Böylece hedefinden caymazsın.
Boyun kaç çok uzun görünüyorsun
Sen bilirsin ben yine de uyarayım istedim. Kötü bir olay yaşansın istemem çünkü.Siteye ilk uye oldugum zamanlarda da bizzat siteden biri resmimi alip facebook profili acmisti. O zaman cok dert etmistim ama simdi umrumda olmaz sanirim. Les gibi terli ve suratsiz fotomla ne yapacaklarsa=D 1-2 kisiyi (en basta da kendimi) motive etsem yeter bana=) boyum 177 kilom da 63'tu gecen hafta, bu haftayi gorecegiz...
Fiziğin gayet güzel tatlm boyda varr oohh sporla daha da fitt olursunözellikle bacaklarin cok güzel
Sen bilirsin ben yine de uyarayım istedim. Kötü bir olay yaşansın istemem çünkü.
Kullanılmış sutyen alan bir avukattan sonra sitede ve internette her türlü insanın dolaştığına inandım.
Yaptiklarinin çoğunu anlamadim bennama güzeeell
Annemler geldi ya ara ara girebiliyorum. Bugün rest yarın spor zamanı.
Superman ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?