fitim fitsin fit (squat)

Iyi geceler arkadaşlar. Ben squat in ikinci gunundeydim. 55squati tamamladım. Öncesinde 15 dk ısınma tabi. Son olarakta esneme egzersizi 15 dk yaptım. iyi uykular
Kiz masallah ben squati bi turlu arttiramiyorum max. 40 ami ne ciktm ki 20 bile beni cok zorluyodu..

Iyi geceler arkadaşlar. Ben squat in ikinci gunundeydim. 55squati tamamladım. Öncesinde 15 dk ısınma tabi. Son olarakta esneme egzersizi 15 dk yaptım. iyi uykular

Sadece ısınıp bıraksak o spordan sayılmıyo mu yeaa
Ben hem ısınıp hem squat yapıp hem soğuyamıyom
Tembelim ben

Yararli seyler almissin canm dambil falan aferin sanaa
Bu arada alinmazsan eger gercekten nickinin hakkini veriyosun yaa nr
Bende erenın dambllarını aldm smdı onlara para veremem dedm aldm azckta ben kullanıyım
Ama ezgı dambıllarla boyle yana esnıyoruz ya ayak bıleklerıne dgru benım belım et kesmıs gıbı oldu yanlısmı yapıyom yoksa yarıyomu ben anlamadm.. abı bıde adını bılmedgm cok sey yaptm bnun yanında belle ılgılı ılk sayfadn netten falan bgn..[/QUOTE]
Kuzum dambillarla calisanlar var burda onlara bi sor istersen
Bende erenın dambllarını aldm smdı onlara para veremem dedm aldm azckta ben kullanıyım
Ama ezgı dambıllarla boyle yana esnıyoruz ya ayak bıleklerıne dgru benım belım et kesmıs gıbı oldu yanlısmı yapıyom yoksa yarıyomu ben anlamadm.. abı bıde adını bılmedgm cok sey yaptm bnun yanında belle ılgılı ılk sayfadn netten falan bgn..[/QUOTE]
Bebegm dambillarla calisanlar var burda bi sor istersen
Hmm senı bılmıyolar anladm bosver bılmesnler daha ıyı bılnce cok ıcılıyo
Evet bilmiyolar yani annem çakti gibi ama babam bilmiyo
ahahah alınır mıyım hiç orta okuldan beridir her yerde kullanırım bu nicki :) benim ki artık kendini bilmek
yaa ben uzun bir süre karşımdaki insana konuşma fırsatı vermek için çabaladım üniversitedeyken biri gelir bişey anlatmaya başlar ben araya girmemek için kendi içimden şey derdim, geweze dur tamam aklına bişey geldi ama bekle karsındaki de bi anlatsın sonra sen konuşursun şeklinde karşımdakine konusması için fırsat verebilmek adına itiraf ediyorum yarısının ne dediğini dinlemedimm ama artık öğrendim :)

bir de 7 yıl günlük tutmuşluğum var ondan da yazmayı severim [/QUOTE]
Hahaha sabirsiz tiplerdensin o zaman
7yil dile kolay yaa

Gunaydinlar herkese. Bugun de 40 dk kostum 20 dk yurudum ben. Kosma konusunda cok hirslandim, aralikta bulundugum sehirde maraton duzenlenecek, yari maraton kosmayi hedefledim. Hedef belirleyince cok daha disiplinli calisiyorum=) Yatmadan 100 squat challenge yapmayi planliyorum bir de bakalim...
Hem size hem kendime yol haritasi olsun diye kosudan sonra fotografimi ekliyorum, bakalim devam ettirirsem nasil bir degisme olacak.

Tatlım bende ancak yeni yeni alışıyorum, o kasları kullanmadığımız için çok hamlar. Alıştıkça düzgünleşecek hareketlerin. Harika çalışmışsın.

Sorun sorun ne soracaksınız?

Sadece ısınıp bıraksak o spordan sayılmıyo mu yeaa
Ben hem ısınıp hem squat yapıp hem soğuyamıyom
Tembelim ben
Sayılmaz, çünkü spor kaslar yanmaya başladıktan sonra yapılan kısımdır. Oraya kadar yaktığın kalori 5-10u geçmez.
Burada resimlerini paylaşma istersen. Çünkü herkese açık bir alan.
Hedef koyup ona doğru yol kat etmen de çok güzel. Böylece hedefinden caymazsın.
Boyun kaç çok uzun görünüyorsun

Fiziğin gayet güzel tatlm boyda varr oohh sporla daha da fitt olursunözellikle bacaklarin cok güzel

Burada resimlerini paylaşma istersen. Çünkü herkese açık bir alan.
Hedef koyup ona doğru yol kat etmen de çok güzel. Böylece hedefinden caymazsın.
Boyun kaç çok uzun görünüyorsun

Siteye ilk uye oldugum zamanlarda da bizzat siteden biri resmimi alip facebook profili acmisti. O zaman cok dert etmistim ama simdi umrumda olmaz sanirim. Les gibi terli ve suratsiz fotomla ne yapacaklarsa=D 1-2 kisiyi (en basta da kendimi) motive etsem yeter bana=) boyum 177 kilom da 63'tu gecen hafta, bu haftayi gorecegiz...

Sen bilirsin ben yine de uyarayım istedim. Kötü bir olay yaşansın istemem çünkü.

Kullanılmış sutyen alan bir avukattan sonra sitede ve internette her türlü insanın dolaştığına inandım.

Sen bilirsin ben yine de uyarayım istedim. Kötü bir olay yaşansın istemem çünkü.
Kullanılmış sutyen alan bir avukattan sonra sitede ve internette her türlü insanın dolaştığına inandım.

Yok anladim. Ilginize tesekkur ederim=) Insanlarin gormesinden cekinecegim bir fotograf olmadigi icin eklemistim acikcasi.

Yaptiklarinin çoğunu anlamadim benn ama güzeeell

Ben mi yanlış yazdım diye baktım tekrar
Baştakileri topiğin ilk sayfasından yazdım zaten superman'ı kimse anlamamış ben mi öyle düşünerek yazdım diye baktım ama doğruymuş şöyle bir hareket http://uvfitness.net/wp-content/uploads/2012/02/kpinsg-07exercicelg.jpg :)

Kick series dediğim şey de bir videoda öyle geçiyordu. Kneeling heel press gibi diz 90 derece yapacak şekilde sonra aynısını dizi hiç bükmeden yapıyorsun peşpeşe anlatabildim mi bilmiyorum inşallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…