fitim fitsin fit (squat)

Selam kızlar, bugün sağlık ocağına gideceğim çünkü hastanede gidebileceğim bir bölüm yok omuzum için, ordaki doktor yönlendirir diye düşünüyorum. Annem dün acaba romatizma mı dedi, benim de aklıma takıldı. Tek mantıklı açıklama o şu an için.. Bakalım inşallah bir hal çaresi bulunur çünkü artık dayanamıyorum.

Geçmiş olsun tikkamm bizi de haberdar et inşallah kötü bise çikmaz

Kızlar günaydın bugün ipimi işe getirdim burda atlıycam
Bi de ben size bişey danışcaktım.Eve bi spor aleti almak istiyorum ama kararsız kaldım.
Eliptik bisiklet , koşu bandı ve normal kondisyon bisiklet arasında kaldım.
Sizce kilo vermemde hangisi daha etkili olur

gecmiş olsun canım bence halleder doktor bi şekilde

İnşallah canım, çok geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 1468207
yaz geliyoooorr boll boll karpuzzz zamanii
İyi ki topikte hamile yok.
Bence önce bir spor programını oturt sonra karar ver. Alıp yapmayan çok insan var. İp atla, yürüyüş yap evde olmaktansa temiz hava daha keyifli spor yaptırıyor insana.

Dışarıda spor yapabilsem hiç düşünmezdim ama artık emin oldum yani işten güçten fırsat bulup dışarı çıkamıyorum bir de evde ip atlayamıyorum aşağıdakiler rahatsız olacak diye yani evde yaptığım sporlar çok kısıtlı. Onun için düşünüyorum birazda.
Eşim tutturdu alalım diye o yüzden bir danışayım dedim

Anladım canım. O zaman sanırım ben bisikleti seçerdim.

Anladım canım. O zaman sanırım ben bisikleti seçerdim.

Bende bisiklet secerdim benimde twist shape stepperim var oda iyi yer kaplamiyo yapmadığım zaman kaldiriyorum yapacagim zaman tv karsina koyup yapiyorum bu arada thigh masterin orjinalini almaya karar verdim 70 tl ama saglamdir

Bende bisiklet secerdim benimde twist shape stepperim var oda iyi yer kaplamiyo yapmadığım zaman kaldiriyorum yapacagim zaman tv karsina koyup yapiyorum bu arada thigh masterin orjinalini almaya karar verdim 70 tl ama saglamdir
Bende bisiklet alacağım galiba.Geçen spor mağazasında gördüm thigh master bende ama çok sert geldi bana nasıl kullanıyosun onu

Sorun sorun ne soracaksınız?
Lunecimmm dambillarla ayaklari omuz grnislugnde acip bileklerime dgru yana esniyorum ama belimde et kesme gbi bsey oldu normalmi bu yanlismi yapiyorum ki onu merak ettim?
O kadar da olmaması lazım, ne zorluyor seni? Acaba yanlış mi yapıyorsun hareketi?
Yok kiz videolardakilerin aynisini yapiyorum ama cok kalbim carpiyo aciyo bacaklarm arttiramiyorum sayiyi bi turlu..
Süpermiş. Karın bölgesini acayip çalıştırıyor ama ben adını bilmiyordum. Jillian level3te var.
Bu arada bildirimimi veriym ilk sayfadaki isinma.
Jillian level 1 i yaptm. Buna bi 10 gun dewam edip snra 2ye gecmeyi dusunuyorum.

Yine dambillarla 2 yana esnedim 50 sag 50 sol.

Squati level 1de yaptm haricinde bide ic bacaklara calisan squat yaptm 30 kere...
Bu Resimdeki hareket super hakkatten ama ben yuz ustu yatnca iki bacagni kaldirmayi cok.denesemde yapamadm

merhabaaa
dambıllarınız kaçar kilo her biri
ben de almayı düşünüyorum da kaç kiloluk alıcam onu bilemedimm
2 kg olan ideal mi sizce de ben öyle almayı düşünüyorum
dediğiniz beli 2 yana doğru eğilme ağrlıkla yapınca gerçekten çok etkili
ben pet şişeyle yapıyordum ama yoruyor beni koca şişeyi elimde tutmaya çalışmak

Gayet normal çünkü hem ağırlıklarla yapmışsın hem de normalde pek kullanılan bir kas grubu değil çalıştırdığın. Bitişte mutlaka ek strech yap, ağrıların daha da azalsın.

İyice ısındıktan sonra hala bu problemlerin varsa yapma. Belki bilmediğin bir rahatsızlığın vardır. Bu kadar zorlanman normal değil çünkü.
2 kilo ideal fazlası çok gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…