Bende suan 2 kilolarla yapiyorum bide 3kg liklarim var ama yapmadm onlarla henuz.. Ama sanirm ise yaricak 2 gun tam programli yaptm ve yan taraflarm aciyo karin kaslarm aciyo iyimi kotumu bilemedm ama iyiye yordum benmerhabaaa
dambıllarınız kaçar kilo her biri
ben de almayı düşünüyorum da kaç kiloluk alıcam onu bilemedimm
2 kg olan ideal mi sizce de ben öyle almayı düşünüyorum
dediğiniz beli 2 yana doğru eğilme ağrlıkla yapınca gerçekten çok etkili
ben pet şişeyle yapıyordum ama yoruyor beni koca şişeyi elimde tutmaya çalışmak
Setlere bolup 50ye tamamlamaya caliscm lunecm belkide tam anlamuyla yaptgm ilk ilk gunlerm alisma surecine gore bakarm duruma.. Strech naslms google amcaya bi soriym terimlerdn hbrim yok :) belime bu aksam strec film sarcam sahi aklma gelmsken onuda syliym ter atym daha cok diye bizm burda parka giden kadnlar oyle yapiyomsGayet normal çünkü hem ağırlıklarla yapmışsın hem de normalde pek kullanılan bir kas grubu değil çalıştırdığın. Bitişte mutlaka ek strech yap, ağrıların daha da azalsın.
İyice ısındıktan sonra hala bu problemlerin varsa yapma. Belki bilmediğin bir rahatsızlığın vardır. Bu kadar zorlanman normal değil çünkü.
2 kilo ideal fazlası çok gelebilir.
Sayılmaz, çünkü spor kaslar yanmaya başladıktan sonra yapılan kısımdır. Oraya kadar yaktığın kalori 5-10u geçmez.
İyiye yor çalıştığına delalettir.Bende suan 2 kilolarla yapiyorum bide 3kg liklarim var ama yapmadm onlarla henuz.. Ama sanirm ise yaricak 2 gun tam programli yaptm ve yan taraflarm aciyo karin kaslarm aciyo iyimi kotumu bilemedm ama iyiye yordum ben
Soğuma videosu var ya ilk sayfada. Onu yapabilirsin. Kasların düzgün bir biçimde soğumasını sağlıyor, ağrı sakatlık vs olmamasını da.Setlere bolup 50ye tamamlamaya caliscm lunecm belkide tam anlamuyla yaptgm ilk ilk gunlerm alisma surecine gore bakarm duruma.. Strech naslms google amcaya bi soriym terimlerdn hbrim yok :) belime bu aksam strec film sarcam sahi aklma gelmsken onuda syliym ter atym daha cok diye bizm burda parka giden kadnlar oyle yapiyoms
lune kitap okuyorum da arka planda sayfa açık kalmış sonra kışlıklarımı kaldırıp yazlıklarımı yerleştirme operasyonu yaptım buaraya yorum yapacaktım aklımdan çıkmış daha sporda yapamadım üşeniyorum bugün ne yapsam karar veremedimLune için spor zamanı. Dead nerelerde geziyorsun bakayım?
O zaman hemen spor başına marş.
lune kitap okuyorum da arka planda sayfa açık kalmış sonra kışlıklarımı kaldırıp yazlıklarımı yerleştirme operasyonu yaptım buaraya yorum yapacaktım aklımdan çıkmış daha sporda yapamadım üşeniyorum bugün ne yapsam karar veremedim
Üşen üşen. Şekle soktuğumuz vücudunu üşenmekle dağıt, yazın hepimiz beyaz pantolonlarla gezerken sen bak.
Yapma yapma, git cıss şeyler ye. Ne gerek var?tamam üşenmeden kalkıp yapayım bişeyler hemen gidiyorumm elbisede güzelmiş ya hemen kalkıp bişeyler yapayım ben
Hay maşallah fıstığıma.Bildirim zamanı fıstıklaaarrr
♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme( Ağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 10 yarim şınav
♥ 20 dk 200 cal videosu (Icindekiler)
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn JAMPING JACK
30 sn CROSS JACKS
30 sn BACK LUNGE TO HIGH KNEE
30 sn SKATER KICKS
30 sn SKATER KICKS
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
15 sn SINGLE LEG BRIDGE RAISE
30 sn JAB JAB KICK
30 sn JAB JAB KICK
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
60 sn BODY DROPS
30 sn PLANK SHUFFLE
50 sn MOUNTAIN CLIMBERS
30 sn DOGGY PADDLES
60 sn SQUATS
60 sn LUNGE TWIST
60 sn INCHWORM PUSH UPS
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn CROSS JACKS
30 sn JAMPING JACKS
♥50 mekik
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
Soguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?