fitim fitsin fit (squat)

Bende suan 2 kilolarla yapiyorum bide 3kg liklarim var ama yapmadm onlarla henuz.. Ama sanirm ise yaricak 2 gun tam programli yaptm ve yan taraflarm aciyo karin kaslarm aciyo iyimi kotumu bilemedm ama iyiye yordum ben

Setlere bolup 50ye tamamlamaya caliscm lunecm belkide tam anlamuyla yaptgm ilk ilk gunlerm alisma surecine gore bakarm duruma.. Strech naslms google amcaya bi soriym terimlerdn hbrim yok :) belime bu aksam strec film sarcam sahi aklma gelmsken onuda syliym ter atym daha cok diye bizm burda parka giden kadnlar oyle yapiyoms

Bende suan 2 kilolarla yapiyorum bide 3kg liklarim var ama yapmadm onlarla henuz.. Ama sanirm ise yaricak 2 gun tam programli yaptm ve yan taraflarm aciyo karin kaslarm aciyo iyimi kotumu bilemedm ama iyiye yordum ben
İyiye yor çalıştığına delalettir.
Soğuma videosu var ya ilk sayfada. Onu yapabilirsin. Kasların düzgün bir biçimde soğumasını sağlıyor, ağrı sakatlık vs olmamasını da.
Strech film de duymuştum ama denemedim. Memnun kalanlar var topikte.

Lune için spor zamanı. Dead nerelerde geziyorsun bakayım?
lune kitap okuyorum da arka planda sayfa açık kalmış sonra kışlıklarımı kaldırıp yazlıklarımı yerleştirme operasyonu yaptım buaraya yorum yapacaktım aklımdan çıkmış daha sporda yapamadım üşeniyorum bugün ne yapsam karar veremedim

Üşen üşen. Şekle soktuğumuz vücudunu üşenmekle dağıt, yazın hepimiz beyaz pantolonlarla gezerken sen bak.

Bildirim zamanı fıstıklaaarrr

♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme( Ağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 10 yarim şınav
♥ 20 dk 200 cal videosu (Icindekiler assagida)
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn JAMPING JACK
30 sn CROSS JACKS
30 sn BACK LUNGE TO HIGH KNEE
30 sn SKATER KICKS
30 sn SKATER KICKS
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
15 sn SINGLE LEG BRIDGE RAISE
30 sn JAB JAB KICK
30 sn JAB JAB KICK
30 sn FULL BODY BRIDGE RAISE
60 sn BODY DROPS
30 sn PLANK SHUFFLE
50 sn MOUNTAIN CLIMBERS
30 sn DOGGY PADDLES
60 sn SQUATS
60 sn LUNGE TWIST
60 sn INCHWORM PUSH UPS
30 sn JOG
30 sn BUTT KICKS
30 sn CROSS JACKS
30 sn JAMPING JACKS

♥50 mekik
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
Soguma

Hay maşallah fıstığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…