- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bildirim zamanı:
100 squat
20 min 200 cal videosu
10 min abs videosu
30işeyen köpek.
Benim videomu mu yapacaktın kuzum? Ya da yaptın mı?Abs yapmaya bende niyetlenndim ama bu video beni bitirdi yarin inşallah
Benim videomu mu yapacaktın kuzum? Ya da yaptın mı?
Ara verince normal kuzum, alışınca da hiçbir şey gibi geliyor. Bende biraz daha yapıp değiştirmeyi düşünüyorum.20 dk 200 cal videosunu yaptim bitirdi beni lunem biraz hamlamisim
Yesil elma ye kuzum dun gece benimde mutfaga kosasm geldi elmaya sarildm kepekli galeta almistm bide oda bastiriyo insanin icini...Bu arada spor yapmadan önce meyve ve yogurt yememe rağmen asiri bi yeme istedigi geldi canim spor yapmak bile istemedi mutfaga gitmemek icin zor tuttum kendimi sonra yarim bardak suyun icine biraz elma sirkesi damlattim (eelma sirkesi benim istahimi cok guzel kapatıyor) ictim sonra spora koyuldum ve istahdan eser yokk
Yesil elma ye kuzum dun gece benimde mutfaga kosasm geldi elmaya sarildm kepekli galeta almistm bide oda bastiriyo insanin icini...
Bu kadar motivasyon fotosuna rağmen mi?Suan icimdeki ses kalk spor yap diyo ama cok useniyorum
Ogl3n saatlerinde muslimi ne varya sutle yapilan kahvaltilklar onlardn falan yesen olmazmi ki kalorisiz oluyo sanirm onlar tam.bilmiyom cnku ben genelde cocuklar icin olan cocopopslarindan yerdm kilo almaya calistgm donemAksam yemeginden sonra karnim ne kadar acikirsa aciksin bi lokma bisi atmiyorum ağzima en fazla eger aksam cok az yemissem saat 7 de bi elma yiyorum oda cok nadirama oglen kendimi zooorr tutuuyoooruuuuuummm
Aksama yapsam olmazmi hem sabah yaptm ben jillian yaptm hemideee:dBu kadar motivasyon fotosuna rağmen mi?
Ogl3n saatlerinde muslimi ne varya sutle yapilan kahvaltilklar onlardn falan yesen olmazmi ki kalorisiz oluyo sanirm onlar tam.bilmiyom cnku ben genelde cocuklar icin olan cocopopslarindan yerdm kilo almaya calistgm donem
20 kiloyu basarmissn bu nedir ki tut kendini bi sekilde sakiz cigne yap bise ama sakin kalorili yeme:)Meyve ve yoguryla bastirmaya çalışıyorum bende 20 kilo verdim 75 kilodan 55 e düştüm ama 2 kilosunu geri aldim simdi hedefimi biraz daha assa cektim 53 kilo olmak istiyorum şuan 57.8 kiloyum yaklaşık 5 kilo vercem
20 kiloyu basarmissn bu nedir ki tut kendini bi sekilde sakiz cigne yap bise ama sakin kalorili yeme:)
Nişan telaşı var şimdi. Uğrar müsait olunca.Lanarey nerde onu goremiyorum ben bi kac gundur..
Sabah Jillian yapmışsan spor yapmamış sayılmazsın ki.Aksama yapsam olmazmi hem sabah yaptm ben jillian yaptm hemideee:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?