fitim fitsin fit (squat)

ben geldimm spor yapıp hemde bir video buldum o dedim 40 dk kolay görünüyor gibi geldi başında sonra bir yapmaya başladım aman allahım ölüyorumm bir terledim sormayın üstümden biri su dökmüş gibi birde kızardım şu an tam domates gibiyim üstümdede kırmızı tshirt vardı tam oldugelelim ne yaptım
***3 dk zumba
*** little black dress programı 11. gün
30 köprü
30 squat
30 back lunges
*** 30 ayakları yana açma
*** 12 şer köpek işeme pozisyonunda arkaya tekme
*** 40 dklık aşağıdaki video şu an yaşamıyorum ben soğuma hareketi videonun son 10 dkda vardı o nedenle ekstra soğuma yapmadım ayrıca yukardaki hareketleri videonun 15 dk sında durdurup yaptım zumbayı boşa yapmış oldum ekstra oldu çünkü videoda ısınmada varmış bknzzz 316 ve 553 kalori arası bişey yakmışım videoya göre oo çok iyi

Ben geldim kızçeler, oyy çok yoruldum, çok yol yürüdüm hem de bayır.. Sağlık ocağına gittim, doktor muayene etmedi bile ama ilaç verdi ağrı kesici.. Pazartesi günü hastanede ortopedi bölümü açılmış, geçmezse oraya görünebilirsiniz dedi. Yalnız aşırı yoğun, randevu alabileceğinizi pek sanmıyorum dedi. İnşallah geçer ya off..

İnşallah canım ama sen yine de bir ortopediye görün. Yoğun da olsa sıra gelir illa ki.

Bir gün gitmezsin canım sağlıktan önemli değil ya.
Ben hiç izin almadım ya, gidip milli eğitimden sevk mi alıyoruz? Başımız da müdür de yok, en eski öğretmen ben (2. yılım he) sanki ben her şeyi biliyorum gibi her şey bana kalıyor. Ben de bilsem bile bilmiyorum diyorum artık napiim..

Ek ders vs işlerini kim yapıyor peki?
Müdür yardımcısına söyleyip gidiyorsun. İlaçları yaptırdığın eczaneden reçete istiyorsun. O bir günlük rapor yerine geçiyor.
Ek dersi yapan kişiye de o reçeteyi veriyorsun o günlük ek dersini kesiyor.

Valla bizim ek dersi kimin yaptığı belli değil, ilkokuldan bir sınıf öğretmeni bizim müdür oldu bu yıl, o da bilmiyor gidip başkalarına yaptırıyor. Şimdi bu dönem full izinli adam, ilkokul hocalarından biri ilgileniyor dosya getir götürü ile, bizim okulda durmuyor yani, adamın kendi sınıfı var. E doktor ilaç vermezse ne olacak? Ben sevk alınıyor diye biliyordum.

Bir ağrı kesici yazdırırsın en azından. Sevk alınmıyor, aynı ilçede değil mi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…