Sahi unuttum nisan olayini..Nişan telaşı var şimdi. Uğrar müsait olunca.
Benee oyle dusundm ve smdi hazrlanip carsiya gidiyorum kredi karti yatirip geliym azckta hava aliym sonra bakarm gelnce bseyler yapmayaSabah Jillian yapmışsan spor yapmamış sayılmazsın ki.
Sana küstüm.Sahi unuttum nisan olayini..
Benee oyle dusundm ve smdi hazrlanip carsiya gidiyorum kredi karti yatirip geliym azckta hava aliym sonra bakarm gelnce bseyler yapmaya
İnşallah canım ama sen yine de bir ortopediye görün. Yoğun da olsa sıra gelir illa ki.Ben geldim kızçeler, oyy çok yoruldum, çok yol yürüdüm hem de bayır..Sağlık ocağına gittim, doktor muayene etmedi bile ama ilaç verdi ağrı kesici.. Pazartesi günü hastanede ortopedi bölümü açılmış, geçmezse oraya görünebilirsiniz dedi. Yalnız aşırı yoğun, randevu alabileceğinizi pek sanmıyorum dedi. İnşallah geçer ya off..
Ne ara gideceğim ki ona da, malum okul var.. Bu döneme kadar hep bir günüm boş oluyordu o gün hallediyordum hastane işlerini..İnşallah canım ama sen yine de bir ortopediye görün. Yoğun da olsa sıra gelir illa ki.
Bir gün gitmezsin canım sağlıktan önemli değil ya.Ne ara gideceğim ki ona da, malum okul var.. Bu döneme kadar hep bir günüm boş oluyordu o gün hallediyordum hastane işlerini..
Ben hiç izin almadım ya, gidip milli eğitimden sevk mi alıyoruz? Başımız da müdür de yok, en eski öğretmen ben (2. yılım he) sanki ben her şeyi biliyorum gibi her şey bana kalıyor. Ben de bilsem bile bilmiyorum diyorum artık napiim..Bir gün gitmezsin canım sağlıktan önemli değil ya.
Ek ders vs işlerini kim yapıyor peki?Ben hiç izin almadım ya, gidip milli eğitimden sevk mi alıyoruz? Başımız da müdür de yok, en eski öğretmen ben (2. yılım he) sanki ben her şeyi biliyorum gibi her şey bana kalıyor. Ben de bilsem bile bilmiyorum diyorum artık napiim..
Valla bizim ek dersi kimin yaptığı belli değil, ilkokuldan bir sınıf öğretmeni bizim müdür oldu bu yıl, o da bilmiyor gidip başkalarına yaptırıyor. Şimdi bu dönem full izinli adam, ilkokul hocalarından biri ilgileniyor dosya getir götürü ile, bizim okulda durmuyor yani, adamın kendi sınıfı var. E doktor ilaç vermezse ne olacak? Ben sevk alınıyor diye biliyordum.Ek ders vs işlerini kim yapıyor peki?
Müdür yardımcısına söyleyip gidiyorsun. İlaçları yaptırdığın eczaneden reçete istiyorsun. O bir günlük rapor yerine geçiyor.
Ek dersi yapan kişiye de o reçeteyi veriyorsun o günlük ek dersini kesiyor.
Bir ağrı kesici yazdırırsın en azından. Sevk alınmıyor, aynı ilçede değil mi hastane?Valla bizim ek dersi kimin yaptığı belli değil, ilkokuldan bir sınıf öğretmeni bizim müdür oldu bu yıl, o da bilmiyor gidip başkalarına yaptırıyor. Şimdi bu dönem full izinli adam, ilkokul hocalarından biri ilgileniyor dosya getir götürü ile, bizim okulda durmuyor yani, adamın kendi sınıfı var. E doktor ilaç vermezse ne olacak? Ben sevk alınıyor diye biliyordum.
Evet aynı ilçede canım.. Bakalım inşallah geçer de bunlara gerek kalmaz.Bir ağrı kesici yazdırırsın en azından. Sevk alınmıyor, aynı ilçede değil mi hastane?
İnşallah canım. Yine de bilgin olsun. Hayat bu.Evet aynı ilçede canım.. Bakalım inşallah geçer de bunlara gerek kalmaz.
Çok sağol canımcım :)Tikka geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyi olursun
Güzel bir elbise ile kombin olabilir.Kızlar şu ayakkabıya bayıldım ya, alsam mı diye karar veremedim, nerede neyle giyeceğim bilemedim.
Kızlar şu ayakkabıya bayıldım ya, alsam mı diye karar veremedim, nerede neyle giyeceğim bilemedim.
Güzel bir elbise ile kombin olabilir.
Kalem etek gömlek ile de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?